- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Merhaba kızlar
ben 24 yasında lise bitiminden beri hep çalışma ve iş hayatı içinde oldum .. Hiçbirşey bilmiyorken evlilik yaptım..
İlk başlarda durum cok kotuydu pılav bazen pure bazende cekırdek gibi cıtır cıtır oldu..
Güç bela kendimize kadar yemek çıkardım .. Misafir gelceği zaman elim ayagıma dolandı ödüm patladı yaptıgım yemeklerden yıyemedım.. annem telefonda anlatırdı yada yapıp getırırdı mısafırlere koyardım.. Çokta lezzetlı yaptıgıma ınanmıyorum..
sonra bosandık baska sebeblerden oturu..
ama cok zahmet cektım yemek konsuunda
sımdı dıyorum fırsat bu fırsat kendımı vereyım ogreneyım..
bebegım var 17 aylık 1.5 sene oldu ayrılalı
Hayatımda biri var onumuzdekı yaz evlenmeyı dusunuyoruz..
suana kadar hala calısma ve aksam ders hayatım devam ettı ama sanırım sekte vurmam gerek
annemde yapıcı degıl genemı beceremedın der begenmez motıve olamıyorum..
artık 1.5 senedır ogrendıgımıde unuttum annem ck pimpirikli bir kadın
yok bileğine yakışmıyo yok beceremıyosun yok omu bumu derken yemegı yarım bırakıp mutfagı terk edıyorum
benım gıbı olan varsa hep beraber öğrenirsek motıvie olmuş oluruz resım paylaşırız heveslenırız dıye dusunuyorum
hamarat değil ama çok istekliyim..
ben 24 yasında lise bitiminden beri hep çalışma ve iş hayatı içinde oldum .. Hiçbirşey bilmiyorken evlilik yaptım..
İlk başlarda durum cok kotuydu pılav bazen pure bazende cekırdek gibi cıtır cıtır oldu..
Güç bela kendimize kadar yemek çıkardım .. Misafir gelceği zaman elim ayagıma dolandı ödüm patladı yaptıgım yemeklerden yıyemedım.. annem telefonda anlatırdı yada yapıp getırırdı mısafırlere koyardım.. Çokta lezzetlı yaptıgıma ınanmıyorum..
sonra bosandık baska sebeblerden oturu..
ama cok zahmet cektım yemek konsuunda
sımdı dıyorum fırsat bu fırsat kendımı vereyım ogreneyım..
bebegım var 17 aylık 1.5 sene oldu ayrılalı
Hayatımda biri var onumuzdekı yaz evlenmeyı dusunuyoruz..
suana kadar hala calısma ve aksam ders hayatım devam ettı ama sanırım sekte vurmam gerek
annemde yapıcı degıl genemı beceremedın der begenmez motıve olamıyorum..
artık 1.5 senedır ogrendıgımıde unuttum annem ck pimpirikli bir kadın
yok bileğine yakışmıyo yok beceremıyosun yok omu bumu derken yemegı yarım bırakıp mutfagı terk edıyorum
benım gıbı olan varsa hep beraber öğrenirsek motıvie olmuş oluruz resım paylaşırız heveslenırız dıye dusunuyorum
hamarat değil ama çok istekliyim..