Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanırım salatayı ekmekle yemekten bahsediyor arkadaş. Ben deevde bazen hele ki salatanın suyuna ekmeği bandırıp yemeye bayılırım ama sadece evimde hatta eşimde benden alıştı. Şimdi baıorum benden önce davranıyor salata bitmesine yakın suyuna bandırıyor ekmeğini :)))
Benim de yemekte en tahammül edemediğim ağız şapırtatılması ( ki maalesef eltim bu konuda beni hiç takmıyooor her yemekte kendimi zor tutuyorum ağzına vurmamak için ), birde kemik, kılçık vb şeylerin masaya konması ıyyyyyyyyy iğrençççç. Haaaa bir de yemek yendikten sonra masa keyfi yapılıp sigara da içiliyorsa sigaranın tabak bardak gibi şeylere söndürülmesi
salatanın elle yenildiğini ilkkez duydum.. doğru yazdığına eminmisin arkadaşım..
salatalık demek istedin herhalde.. yöreye göre yemek yeme adetleri değişiyor erzurumda bu şekilde olduğunu bilmiyordum..
Yemekte ağız şapırdatmaya sinir olurum.Salatayı önünden değilde rastgele dalanlara sinir olurum(ben ayrı servis ederim ama bazı yerlerde yapmıyorlar).Ev sahibinin emeğine teşekkür etmek yerine eleştiri getirenlere sinir olurum ne kadar mahcub eden bir durumdur.Fazla var mı? yok mu demeden eve götürmek isteyenlere sinir olurum.Küçümser şekilde bakıp falanca şu kadar çeşit yapmıştı ,şöyle malzeme koymştu diyenlerede gıcık olmazsam ayıp olacakherkesin maddi imkanı aynı değil.ŞU BU değilde sadece yemek yemeğe otlanmaya gelenlere kıl olurum muhabbet,sevgi ve saygı olmalı sadece yemek için misafirliğe gidilmez.SOHBET ŞAHANE KAHVE BAHANE hesabı muhabbet olmalı işin aslı yemek içmek önemli değil adabına göre misafirlik adabına göre ev sahipliği olur.Eskiden belki çok şelere erişemiyorduk ama gözümüz toktu muhabbetimiz içten ve sağlamdı bu tarz halleri olanlara görgüsüz ya da sonradan görme denirdi yavaş yavaş azalmaya başladı adabı bilenler maalesef...
Birde masada falan hapşırıp eline yemeğe devam edenler oy oy oyyy o ne rezillik pisliktir öyle yıkamak yerine ya masaya ya üstüne sürerler ya da sofraya doğru hapşuuuuuuuu yuhhh yani ö...z diyesi geliyor insanın
Caktirmadan cogu seyi uyguluyormusum aslinda, ama bicagi her zaman sol elimle tutarim cokta guzel kesebilirim sol elimle. Bu da sag elimle yemeye ozen gosterdigim icin.
Sandvic bicak catalla yenir mi yaa? Tadimi cikar oyle?
Kibar bir sekilde isteyen istedigi gibi yesin, bi yemek yemek icin bile bu kadar kasilmaya ne gerek var anlamiyorum.
Misafirlik ayridir tabii, pek rahat edemem zaten miasfirlikte yemek yerken vs. Ama evimde istedigim gibi yerim, arkadasin dedigi gibi kural mural tanimam