Yemek yemeden acken uyuyamiyorum diyenler varmi aranizdaaa:)))

Lotus mavisi

MADAM $U$U
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
774
782
103
Almanya
Kizlarrrr.... bütün gün bisey yemesem sorun olmuyo Ama karnim acken uyuyyamiyorum ben yaaa:((( kilom 62 boyum 165 o konuda pek sorunum yok ama...

son zamanlarda biseyler yiyip yatinca midemde sorunlar olmaya basladiii...meyva yiyip yatsam dicem o daha cok midemi kazindiriyoo...Hamilelik dönemlerimden sonra

yapisti kaldi bu huy bana..Ne yapmami öneriyosunuz....

bir zamanlar bende öyleydim sonra baktım aldı başnı gidiyor kilolar , midem kazına kazına uyumaya alıştırdım kendimisu yada bitki çayı en azından hafifletiyor , bir süre sonra zaten alışıyor insan, bende şimdi alışkanlık oldu yatmadan asla birşey yemiyorum

bir zamanlar bende öyleydim sonra baktım aldı başnı gidiyor kilolar , midem kazına kazına uyumaya alıştırdım kendimisu yada bitki çayı en azından hafifletiyor , bir süre sonra zaten alışıyor insan, bende şimdi alışkanlık oldu yatmadan asla birşey yemiyorum

allahtan yakan bir bünyem var ama mide alarm vermeye basladi son günlerde:)

Bende de aynı sorun var ama pirinç patlaklı form yiyorum yanına da meyveli maden suyu içiyorum. Hem ağırlık yapmıyor hem de tok tutuyor.

Açken bende hayatta uyuyamamç. O yüzden akşamları meyve falan yerim. Çok açsam bile muzlu süt falan içiyorum geçiyor.

var var olmaz olurmu hiç. bende açken uyuyamam kabus görüyorum

Bende cips yemeden uyuyamıyorum
Ama sen bana bakma ben kötü örneğim

Sen mümkün olduğunca küçük bişey ye, meyve içini iyice bayar.. Tuzlu bişey ye bastırsın.. Çubuk kraker olabilir mesela..

Back
X