Bebek Beslenmesi Yemek yememe

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Beklenmediksurpriz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
29
1
16
40
mrb arkadaslar 10 aylik bir kizim var uc haftadir her turlu yemegi reddediyo agzini hic acmiyo sadece yapabildigim uyudugu yerde biberonla sut veriyorum cicibebe katim cok kotuyum akil kalmadi artik ve zayifliyo herseyi denedim hicbise yemiyo lutfen yardim edin bir tane disimiz cikti herkes bundan diyo bukadar olurmu ya artik korkmaya basladim abartmiyorum iki haftayi gecti yemiyo

Diş çıkarıyordur ondandır .bu dönemde hiç zorlamayın,neyi seviyorsa ve ne kadar yemek istiyorsa o kadar yesinn.Geçici bu süreç unutmayın.
Benim kızım her diş dönemi iştahsız,huysuz olur.

Malesef canim bu donemler boyle 14 aylik oğlum 3 tane disi var ve 1 aydir yemek yedirmek icin taklalar atiyorum ama yemiyo sadece emiyo çok zor bi dönem gecici diyolar bende bekliyorum yapacak bise yok allah yardım cin olsun sağlıklı olsun da bebegin gerisi onemli degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…