Bebek Beslenmesi yemek yememek icin isyannn lutfenn yardim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ayhatun22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
84
47
88
23 aylik bir oglum var istagli yemeknyiyen bi coccuk tu vir suredir yemeknyerkrn sikinti yasiyoduk simdi delirmis gibi agliyo agzinda tutyo cikdiriyo napcafimi sasirdim vide 5 aylik hamileyim iyice depresyona girdim bu problemi yasayan annelerden yardim istiyorum bitap dumus durumdayim ve napacagimi bilmiyorum

Off cok zor ben yemek problemi yasamadim ama yigenim 4 yasina girecek malesef onda bu problem var iki yasindan beri :( ondan biliyorum anne icin dayanilmasi cook zor bir durum.senin yavrun diş cikariyor olabilir arkadaki buyuk disler cikarken istah sorunu olabiliyor.soylemesi cok kolay ama biraz ustune düşmesen az az sık sık yedirsen hem sen hem yavrucak zorlanmaz yıpranmaz.mutlaka cok sevdigi yiyecekler vardır yedirmeye calıstığın yemegin yaninda onlarıda az az versen.iki yaşında cocuk seni anlar mesela arabalari seviyodur bak yavrum yemek yemezsen güçsüz kalırsın arabalarinla oynayamazsın arabalarında seni ozler gibi konussan Allahim kolaylık versin sana

neler diyorum neler anlatiyorum sevdigi ne varsa yemiyo cildiryo aglarken anlayamiyorum napcagimi da sasirdim yarin doktora goturcem belki bisey der doktir agzina baktim cikan bir dis yada sismis bi damak falan gormedim keskendis olsaydi gecici olurdu bu kalici olcak gibi geliyo

Back
X