Yemek yiyemeyenler (yeni hamileler)

dulaylalay

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
63
10
6
İzmir
Henüz çok yeniyim ve iştahım acaip kesildi.Aslında açım ve mide bulantımda fazla yok.Ama yiyemiyorum Yeni hamileler nasıllar acaba?
Neler yiyorsunuz.Kraker ve leblebi demeyin lütfen.doyuracak bir şeyler...lütfennn

merhaba canım bende 2 haftalık hamileyim ama bulantım çok oluyor .işttah bendede yok yemeklerden zorla azar azar yiyebiliyorum ama meyve yedıkçe biraz iştahım açılıyo gibi sende bi dene istersen.karpuz kavun armut iştahımı açıyo azcıkda olsa

bende bu sabah bir şey keşfettim.normalde kalktıktan 1 saat sonra falan kahvaltı ederim.hemen etmem.ama bu sabah erkenden uyanıp dişlerimi fırçaladım ve çok acele kahvaltı hazırlayıp yaptım.dişleri fırçalamakta iyi geliyor.sadece peynir ekmek yemiş olsam da en azından karnımı doyurabildiğime şükrediyorum :/ bakalım günün geri kalanında da acıkmadan yemeye çalışacağım.inşaallah derdime çare olur.folik asiti tok içmek lazım.dün akşam aç içtim az bir şey yemiştim ama karnım açtı bütün gün yemediğim için.Allah şu sıcak günlerde hepimize dayanacak güç versin.
bide oruç tutanlar açlıktan bahseder.akşama yiceksn be, sahurdada yicen ne açlığı.bütün gün bişey yemeden 2 canlı halimizle yaşıyoruz.ha benimde halimden şikayetm asla yok tabi.inşaallah sağ salim yavrumu kucağıma alayımda gerisi boş.
sizin 2 haftalık mı.nasıl 2 haftalık oluyor.2 haftalıkken nasıl öğrenilir ki :/

acemilik işte erken öğrendiğim için öyle 2 haftalık dedim ben aslında 3 haftalıktı
iştahımız olmasa bile zorlada olsa yemek yememiz lazım özellikle kahvaltı çok önemliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…