ilaç kullanmadım bıraktığım oldu büyük depresyona girdim. Mecbur kullanmak zorundayımO ilacın adı ne dogumdan sonra bende alayım :)) şaka bi yana geçmiş olsun. İlaç kullanmayın bırakmaya çalışın ilaçsız düzelmeye çalışın böylesi daha sağlıklı antidepresanlar çok zararlı ilaçlar
ay sonu gideceğim altında başka şeyler var kendimi yemek yemeyi bile haketmediğimi düşünüyorum artıkAntidepressanı yazan doktorla görüşün durumu anlatın. Genelde antidepresanlar iştah açıp kilo aldırıyor ama bu tam tersiymiş. Bi de havalar çok sıcak. İlaç kullanmadığım halde benim bike iştahım kesiliyor.
Aynen allah benim de bir iştahımı kesse keşke :)Ben de yemek yemeden duramıyorum. Herkesin derdi farklı işte.
Psikiyatrist de beyin cerrahı gibi tıp okumuş bi hekimdir. Hiçbir hakkınız yokken depresyon hastası bi insana ilacını bırakmasını söyleyemezsiniz.O ilacın adı ne dogumdan sonra bende alayım :)) şaka bi yana geçmiş olsun. İlaç kullanmayın bırakmaya çalışın ilaçsız düzelmeye çalışın böylesi daha sağlıklı antidepresanlar çok zararlı ilaçlar
Yemek yemek hak edilecek birşey değil doğal hakkın zaten. Yaşamak için gerekli tıpkı nefes almak, wc ye gitmek kadar olağan. Bugün kafam çok bozuk tuvaletimi yapmayayım dermisin onun gibi işte. Sizi depresyona iten sebep nedir bilemiyorum. Ama inan ki sağlıkla geçirdiğimiz bir dakikaya bile binlerce şükretmeliyiz. Bi hastanenin onkoloji servisini 10 dakkalığına ziyaret edin. Dönüşte eminim buzdolabını boşaltacaksın. Hayat herşeye rağmen yasamaya değer ve çok güzel.ay sonu gideceğim altında başka şeyler var kendimi yemek yemeyi bile haketmediğimi düşünüyorum artık
ilaç kullanmadım bıraktığım oldu büyük depresyona girdim. Mecbur kullanmak zorundayım
AynenArkadaslar lutfen "ilac al/ilaci birak" gibi tavsiyelerde bulunmayalim, kiminin gerçekten ihtiyaci olabilir o ilaçlara.. Gerekirse birden fazla doktorla gorusulsun ama bizler karismayalim..
ay sonu gideceğim altında başka şeyler var kendimi yemek yemeyi bile haketmediğimi düşünüyorum artık
ben ilacın adını öğrenebilirmiyim??Merhaba bir aydır yemek yiyemiyorum. Kullandığım antidepresan tarzı ilaç iştahsızlık yapıyormuş. Ama ondan öncede vardı. Bir ayda 4 5 kilo verdim. Biraz önce karnım açıktı diye mutfağa gittim. Bir pogacının yarısını ve bir dilim karpuz yedim. Dün bütün gün uyudum yemek yediğimi hatırlamıyorum. Bir kahvaltı ile durdum sadece. Kendimi zorluyorum ama olmuyor akşam yemeği yediğim gün yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?