Yemek yiyemiyorum

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Merhaba bir aydır yemek yiyemiyorum. Kullandığım antidepresan tarzı ilaç iştahsızlık yapıyormuş. Ama ondan öncede vardı. Bir ayda 4 5 kilo verdim. Biraz önce karnım açıktı diye mutfağa gittim. Bir pogacının yarısını ve bir dilim karpuz yedim. Dün bütün gün uyudum yemek yediğimi hatırlamıyorum. Bir kahvaltı ile durdum sadece. Kendimi zorluyorum ama olmuyor akşam yemeği yediğim gün yok.

Antidepressanı yazan doktorla görüşün durumu anlatın. Genelde antidepresanlar iştah açıp kilo aldırıyor ama bu tam tersiymiş. Bi de havalar çok sıcak. İlaç kullanmadığım halde benim bike iştahım kesiliyor.

O ilacın adı ne dogumdan sonra bende alayım :)) şaka bi yana geçmiş olsun. İlaç kullanmayın bırakmaya çalışın ilaçsız düzelmeye çalışın böylesi daha sağlıklı antidepresanlar çok zararlı ilaçlar

Ben kullandigimda bir tanesi 14 kilo aldirmisti.Doktora soyledim değiştirdi bu seferde 17 kilo vermistim.Allaha şükür artık icmiyorum.Doktorunuza mutlaka söyleyin cunki kilo vermeniz devam edebilir.Gecmis olsun.

O ilacın adı ne dogumdan sonra bende alayım :)) şaka bi yana geçmiş olsun. İlaç kullanmayın bırakmaya çalışın ilaçsız düzelmeye çalışın böylesi daha sağlıklı antidepresanlar çok zararlı ilaçlar
ilaç kullanmadım bıraktığım oldu büyük depresyona girdim. Mecbur kullanmak zorundayım

Antidepressanı yazan doktorla görüşün durumu anlatın. Genelde antidepresanlar iştah açıp kilo aldırıyor ama bu tam tersiymiş. Bi de havalar çok sıcak. İlaç kullanmadığım halde benim bike iştahım kesiliyor.
ay sonu gideceğim altında başka şeyler var kendimi yemek yemeyi bile haketmediğimi düşünüyorum artık

Problemin nedir?
Depresyona girme sebebin yani?
Onu çözmeye çalışsan.
Yemek yemeyi neden haketmeyesin

Bende yemek yiyemiyorum
Hatta yemek hazırlarken bile nefret geliyor :-(
Bunun sebebi zayıflamak amacıyla bir herbalist tarafından bana özel hazırlanan bitkisel karışım
Bu şekilde 2,5 ayda 17 kilo verdim
95 den 78 e düştüm
Geçen hafta tüm kan değerlerime baktırdım herşey normal çıktı
Fakat artık dermansızlığı hissediyorum
Başlığı görünce yazmak istedim nedense

Psikiyatrist de beyin cerrahı gibi tıp okumuş bi hekimdir. Hiçbir hakkınız yokken depresyon hastası bi insana ilacını bırakmasını söyleyemezsiniz.

ay sonu gideceğim altında başka şeyler var kendimi yemek yemeyi bile haketmediğimi düşünüyorum artık
Yemek yemek hak edilecek birşey değil doğal hakkın zaten. Yaşamak için gerekli tıpkı nefes almak, wc ye gitmek kadar olağan. Bugün kafam çok bozuk tuvaletimi yapmayayım dermisin onun gibi işte. Sizi depresyona iten sebep nedir bilemiyorum. Ama inan ki sağlıkla geçirdiğimiz bir dakikaya bile binlerce şükretmeliyiz. Bi hastanenin onkoloji servisini 10 dakkalığına ziyaret edin. Dönüşte eminim buzdolabını boşaltacaksın. Hayat herşeye rağmen yasamaya değer ve çok güzel.

ilaç kullanmadım bıraktığım oldu büyük depresyona girdim. Mecbur kullanmak zorundayım

İlacınıza nasıl yarım içerek başladıysanız, yine yarım içerek bırakacaksınız..ilacınızı şak diye kesmeyin bu sizi çok etkiler..zaten dr tedaviniz tamamlandığında kesecek..depresyon tedavisi en az 6 ay sürer ve düzenli kullanmanız gerek bu süreçte..sevgiler.

Sevebilecegin seyler olsun yediklerin ya da yusek kalorisi olan seyler bu senin zayiflamini onler
..kio vermek zor ama almak inanilmaz zor ben lokmalar agzimdayen birazdan bitecek kusma vs kendimi zorlardim sende zorla ye mutlaka inan cokersin bu beslenme tarziyla ya da beslenememeyle...ya dahemen arkasindan su ic yutamazsan gecmis olsun

Doktorunuza danışın gerçekten, hiç sağlıklı bir durum değil. Geçmiş olsun.

O ilactan ben de alayim, ben gramla veriyorum kiloyu. Tabi bu isin esprisi. Ciddiye alma.:KK66:

Aslinda durumun biraz daha karisik olabilir . Sadece ilactan dolayi kaynaklanmiyor olabilir. Ilaci kontrolsuz birakman senin daha kotuye gitmene sebep olacaktir. Kontrole gittiginde kilo kaybini ve yemek yemeyi haketmedigini dusundugunu soylersen ona gore bir degerlendirilme yapilacaktir.

Merhaba bir aydır yemek yiyemiyorum. Kullandığım antidepresan tarzı ilaç iştahsızlık yapıyormuş. Ama ondan öncede vardı. Bir ayda 4 5 kilo verdim. Biraz önce karnım açıktı diye mutfağa gittim. Bir pogacının yarısını ve bir dilim karpuz yedim. Dün bütün gün uyudum yemek yediğimi hatırlamıyorum. Bir kahvaltı ile durdum sadece. Kendimi zorluyorum ama olmuyor akşam yemeği yediğim gün yok.
ben ilacın adını öğrenebilirmiyim??

Gercekten yemek yiyemeyince zevk filan kalmiyor.. kullandigin ilacin yan etkisi olabilir mi?

Back
X