Yemek

MAKE UP_

Baslangic:65/güncel:62,55/hedef/55
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
7.188
33.913
548
Kızlar acaba bana aklınıza gelen sulu yemekleri menü olarak yazarmısınız neyin yanına ne gider tıkandım kaldım artık menü hazırlarken kendi salonumuzda yemek yapıyorum ama artık çeşit gelmiyo aklıma bi el atsanız konumun yeri burası değil farkındayım ama editörler bi el atar uygun yere nereye yazıyım seçemedim

Canak kofte ici patates pureli ustu kasarli.
Top kofteli patatesli kabakli turlu gibi.
Turlu.

Menu demissiniz ben esnaf lokantasi gibi dusundum tek tek yemek secilen siz bulun gerisini

patlıcan-pilav
bezelye -pilav cacık salata
karnıyarık pilav cacık salata

köfte - pilav
tavuk etinin her türlü çeşidinin yanına pilav(bulgur pilavı yada makarna)

Bence haftalık program ayarlayın yemekhanelerde olur ya onun gibi. Hem böyle daha kolay yemek seçersiniz. Mesela:

Pazartesi: Baklagiller (yanına pilav)
Salı: Sebze yemeği ya da balık(yanına pilav, makarna olur, balık yapacaksanız salata bile yeter isterseniz patates de atarsınız fırına)
Çarşamba: Tavuk yemekleri (pilav olur, makarna olur)
Perşembe: Sebze yemeği ya da balık
Cuma: Et yemekleri (ben et yemeklerine en çok patates yakıştırıyorum püre olur, fırında poşette atabilirsiniz, kremalı yapabilirsiniz)
Cumartesi: Cumartesileri ben dışarıda oluyorum evdeysem de sevdiğim stil soslu makarnalar yapıyorum, kremalı mantarlı, tavuklu, deniz ürünleriyle, peynirli, kıymalı... Çeşit çok :)
Pazar: Bunu bence serbest gün yapın, pizza yapın ya da dışarıdan söyleyin pide, kebap, Çin yemeği falan gibi. Cumartesiyi de yapabilirsiniz.

Bu örnek program, zevkinize göre değiştirebilirsiniz bunu. Amaç günlük gruplama yaparak daha kolay yemek seçebilmek. Bir de naçizane öneri, yemeklerinizi ya salata ya cacık ya da yoğurtlu mezelerle falan destekleyin. Tek çeşit bile yapsanız mezeler sofrayı zengin gösteriyor. Umarım yardımcı olmuşumdur. :)

merhaba kızlaar, çocuklarım akşamları en sevdiği lezzetler ile donattığım soframın sırrını sizler ile paylaşıyorum. Sizlerde çocuklarınız ve misafirleriniz için lezzetle yemeklerini tamamlasın istiyorsanız zeytinyağı destekli organik ürünler tüketebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…