Yemekteyiz Fox Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Geçtiğimiz yayın dönemlerinde Show Tv'de ekrana gelen Yemekteyiz programı kanal değiştirdi.

Show tv’de yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran ’Yemekteyiz’ artık Fox tv’de yayınlanacak..

Alman patentli olan ’Yemekteyiz’ programı, 3- 4 sezon boyunca Show Tv’de iç yapım olarak ekrana gelmişti..

Geçtiğimiz sezon yayından kaldırılan Yemekteyiz artık Fox Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak..

Bilindiği gibi programda her hafta 5 kişi yarışıyor, her gün bir yarışmacı yemek yapıp evinde diğer konukları ağırlıyordu.. Programın Fox tv’de de aynı formatla ekrana geleceği belirtildi..

evlerinde eldiven kullanmayan, hergün geleneksel yemekler yapıp bu yemekleri yapan yarışmacılara laf atan yurdum insanı şimdi neler yapacak acaba?
nasıl da yemekler ziyan ediliyordu. beğenilmeyip resmen oyun oynanıyordu.
inşallah bu sefer böyle çirkinliklere mahal verilmez.

Evlilik programında koca bulamayanlar yemekteyizde :52:

yemekteyiz programı berbat bi hale gelmiş fox'da, saçma sapan insanlarla sırf reyting amacı güder hale gelmiş..yazık:50:

daha önce katılmış yarışmacılar tekrar yarışıyor ayrıca nankörlük yine hat safhada yazık millet kuru ekmeğe muhtaçken yazık

denk gelirsem yemek yapılma kısmına bakıyorum

ama zamanında ne çığır açmıştı bu program

şimdi saçmasapan oldu çıktı

belli kimleri yarıştıracakları , 1. Kıllı tüğlü, doğu kökenli ve genelde sanatçı ,kadınlar hakkında genelde kötü ve olumsuz

konuşanlar kültürleri gereği sanırım

2. top erkekler kadın gibi kıvıranlar ve ben mükemellelim deyip kendini dev aynada görenler , tamamen

maddiyat tutkunu , onlarda hata yok kendilerinden çok eminler, çok iticiler

3. mini etekli dekolteli güzel ama beceriksiz ve deneyimsiz güzel bacaklarını sergilemeye gelenler

4. parasız ama hünerli ev hanımları ,onca emeğe karşı haksızlığa uğrayanlar

konukların içinde radyocu muzoda var ,zamanında asla bu yarışmaya katılmam diye büyük konuşmuş şimdi katıldı , popülaritesinde düşüş mü var acaba birde şu dadı çok sevimsiz sanırım ailenin ona yaptığı kaprisleri oda şu an yarışmacılara yapıyor ben böylesine çocuğumu emanet etmem ,sevmedim

konukların içinde radyocu muzoda var ,zamanında asla bu yarışmaya katılmam diye büyük konuşmuş şimdi katıldı , popülaritesinde düşüş mü var acaba birde şu dadı çok sevimsiz sanırım ailenin ona yaptığı kaprisleri oda şu an yarışmacılara yapıyor ben böylesine çocuğumu emanet etmem ,sevmedim

radyocu muzo bu haftki yarışmaılardamı

Back
X