Yendim Vajinismusu

almila5858

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
94
12
3
22
Servet Çalıkoğlu ve Ayşe hemşire sayesinde yendim bunu buraya yazmak için çok bekledim şükürler olsun arkadaşlar zaman kaybetmeden bi uzman eşliğinde sadece 3 günde yenebilirsiniz lütfen bekleyerek kendinize kötülük etmeyin

Uzmanla yapınca ne değişiyor mesela biraz açık konuşabilir misiniz çünkü kişinin kendisiyle verdiği paikolojik bir durum yani ben tedavi merkezlerinin farkını merak ediyorum

Uzmanla yapınca ne değişiyor mesela biraz açık konuşabilir misiniz çünkü kişinin kendisiyle verdiği paikolojik bir durum yani ben tedavi merkezlerinin farkını merak ediyorum
Söyle bu benim filkrim ve yaşadıklarımı söyliycem yanlış anlaşılmasın ben kızlık zarı çok ağrılı bozulucak ve yanlış bişey yapıcaz diye korkuyodum ve kendimi çok geriyordum asla bacaklarımı açamıyordum ve hep ağlıyordum bu tedavide ilk önce sana organını tanıtıyo cinsel terapi alıyorsun eşinle ve orda sana dilatör deneyerek aslında içinde akırken ağrısız olduğunu anladım ve en önemlisi doğru nefes ve güvenle ağrısız ilişki yaşamama sebep oldu yani benim çevremde de Vajinismus tedavisi gören ve bana yapmam için anlatan çok kişi vardı kardeşim eltim kuzenim kayınvalidem ama ben eşim yanlış bişey yapacak veya ağrılı olarak yaşamaktan. Korktuğum için yapamadım ama cinsel terapi eşliğinde ilk önce organımı tanıdım ve hiç düşündüğün gibi bişey olmadığını anladım dediğim gibi en önemlisi eşiminde orda bulunup eşimede bilgi verilmesi beni rahatladı profesyonel birinden öğrenmek dinlemek içimi rahatlatı ve 3 günde atlattım sonra çok basit bişey olduğunu anladım herkes doktorda tedavi olucak diye bişey yok ama ikna olmak çok önemli bana göre çünkü ben çok zorlandım ve bilgi eksikliğinden yapamadım şimdi hayatım daha konforlu bi hale geldi en güzeli yüküm kalktı sanki

Anladım ben de sorgular gibi sormuşum da gerçekten problemin ortadan kalkış şeklini merak etmiştim peki şöyle soracağım tedavileriniz orada doktorun karşısında mı oluyor ve vajinusmusunuz varken kasıklarınız kasılır gibi böyle karnınız ağrır gibi bi hissiyat oluyor muydu sizde de

merhaba bende şuanda kendi kendime bunun üstesinden gelmeye çalışıyorum sen kendi deneyiminden tam bahsedebilir misin 3 günde yenecek derecek nasıl bir yol izledin dilatör ile mi çalıştın
sizde kayganlaştırıcı kullandığınızda yanma oldumu bebe yağı yada masaj jeli daha mı alerjik değil , bir de parmakda sadece 3 parmakda kaldım onu alabiliyorum içerde genişletmeye çalışıyorum eşli de denedim ama olmadı içeriye aldım ama o boğum gibi olan yerden penis giremedi ama sanırım biraz daha çalışıp genişletmem lazım oda 4 numara dilatör ile olacak sanırım dilatör alıp en büyüğü ile deneyip genişletmeliyim sizce

Orda doktor karşısında eşinle dilatör çalışıyorsun bende içimde basınç hisi yanma okuyordu kasılıyodum asla bacak aramı açamıyordum doktor bana çok yüksek Vajinismus dedi

Orda doktor karşısında eşinle dilatör çalışıyorsun bende içimde basınç hisi yanma okuyordu kasılıyodum asla bacak aramı açamıyordum doktor bana çok yüksek Vajinismus dedi
Benim de öyle içbacaklarım deli gibi kasılıyor yani bacaklarımı ayırmayayım da nasıl olucaksa olsun diye bi kafa yapısındayım çok yüksek olduğumu tahmin ediyordum zaten

Ben sadece kayganlaştıcı kullandım viaxi su bazlı ve parfümsüz olduğu için yanma olmadı 2 .ci boyutu sok ve o çiz genişlet sonra 3 numarayla içinden çıkarmadan ritmik hareketlerle yarım bişekilde sok çıkar yap sonra hemen 4 de geç ondanda sok ilk bi ağrı hafif oluyo sonra onunla 20 dk içinde beklet sok çıkar çalış sonra ilişki aşamasında ilk 4 numarayı sok tam birleşme olucagı zaman çıkarıcak inanki ben içime girdiğini hissetmedim eşime sordum oldumu diye

Kayınvaliden mi? Pes valla.

Ne diyorsun ya sen pardonda sannae
Sen buraya fikir almak için yazmıyo musun, herkes istediğini der sorar konu açtıysan. Ben bana abes gelen bı durumu yazdım. Sanane dıyeceksen hazmedemeyeceksen soylenenlerı konunacmayacaksın !!

Hemen bi linç :) yakını hissetmiş anlatmış demekki bize bişey demek düşmez
Konu acıldıysa herkes fikrini beyan eder. Bana tuhaf gelen kısmı yazdım. Hazmedılemeyecekse konunacılmaz genele. Anlamadıgınız nokta bu heralde. Linç değil fikir fikir.

Konu acıldıysa herkes fikrini beyan eder. Bana tuhaf gelen kısmı yazdım. Hazmedılemeyecekse konunacılmaz genele. Anlamadıgınız nokta bu heralde. Linç değil fikir fikir.
Hadini bilerek yazarsan küçümseyerek yazmazsan zaten kimse bişey demiyo burası fikir için vardır ama üslub ve hadd bilmek önemli

Hadini bilerek yazarsan küçümseyerek yazmazsan zaten kimse bişey demiyo burası fikir için vardır ama üslub ve hadd bilmek önemli
Şuan haddini bilmeyen sensin, cevaplarına dikkat et tahrik etme insanı. Bu şekilde konuşamazsın benimle. Senin bu tarz konuyu gercek hayatında kimlere danıstıgından belli zaten nasıl küçük zihinli biri olduğun. Daha fazla bana cevap verme senın gibi birine zaman ayırmak istemiyorum. Her cevabı kavgaya dönüştüren avam takımı seni. Üslupmuş kendine bak sen seme şey.

Sanem ben kime sorduysam snaane sen kimsin iyi köpürmüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…