- 1 Nisan 2025
- 99
- 42
- 3
- 33
- Konu Sahibi basakburcubiri16
-
Mesajlari hep soyle ‘ sarilalim, yan yana olalim, yanimda ol’ vs tarzi. Ama birseyi geri cevirdigimde de sinirleniyor. Anlayamadim.Sevgilim vardı yapış yapış çok duygusal bak düşün ben balık olduğum halde katlanamadım yani çok trip atar aşırı kıskanç korumacı yoruyor
Haklisiniz sanirim. Karakterleri garip.Babalıkları güzel, iyi baba oluyorlar ama karakter olarak zayıf buluyorum yengeç erkeklerini.
Manevi (soyut) olarak kuvvetli erkek değiller. Nasıl anlatsam bilemedim.Haklisiniz sanirim. Karakterleri garip.
yengeç erkeği bence sıkıntılı yani akreple bile olur hatta o dereceKizlar selam,
Kendimden 4 yas kucuk yengec burcu erkegi ile 1 aydir flort ediyorum. Adim adim gidiyor sevgililige dogru. Fiziksel olarak aradigim ozellikler onda var. Mimar ama su an issiz ben gibi. Kendisi yazdi instadan (bir gruba uyeyim ordan gorup yazdi) romantik davraniyor. 3 kez bulustuk. Ilk bulusmada ben ona tatile gittigim yerden oraya ait anahtarlik hediye ettim. O da bana vesikalık fotografini verdi. Sasirdim. Sevgililerim bana hic vesikalik vermemislerdi. Ona da soyledim. (Tatli bulustugumu da soyledim ama garip hissettim) bana gittigi yerleri haber veriyor. Arkadaslariyla ciksa bile mutlaka ara ara yaziyor napiyorsun diye. (Benden de aynisini bekliyor) dun ilk kez opustuk. Diger exlerime nazaran asiri kibar ve romantik opusuyor. Ama baba problemleri yasiyor. Kucukken anne babasi bosanmis ve gorusmuyorlarmis. Asiri duygusal takiliyor bazen. Ben basak burcuyum kaldiramayabilirim belki diyorum bazen bu duygusalligi. Yengec erkekleri nasil ? Hic bu burçtan sevgilisi , esi olan var mi ?
Ben de oyle bi analiz yaptim. Ama romantikligi iyi geldi sadeceManevi (soyut) olarak kuvvetli erkek değiller. Nasıl anlatsam bilemedim.
Haklisiniz ama burc da baya etkiliyo bence. Zaten yasi da ufak o da dusunduruyor beni.Erkeğin burcu olmaz, iyisi olur bir de iti uğursuzu olur derdi rahmetli anneannem olsaydı
Basak burcu manitam vardi kesinlikle oyle ama erkekler genel olarak manipulatif bence. Hatalarini asla kabul etmiyorlar. Bugun ailevi sebeplerden oturu kavga ettim, bana iyi misin bile demedi. Kesin bi isler ceviriyorsun yazdi ben sok. Su an konusmuyoruz.(yengec burcu olan cocuk icin yazdim)Koç, Başak ve Kova erkeklerinden uzak durmayı tercih ediyorum artık. Uzaktan kısa bir süre konuştuğum yengeç burcu bir erkek vardı yalancı çıktı kendisi. Bir arkadaşımın 2 yıllık eski sevgilisi de yengeç burcuydu . Onun anlattığına göre çok alıngan,trip atan , manipüle eden biriymiş. Her burç erkeği/ kadını aynı olmuyor tabi. Bir insanın karakterini burcu tek başına yansıtamaz.
Ayyy ne kadar dangalakmış ya. Siz ailenizle sorun yaşamışsınız , o ise sizin bir işler çevirdiğinizi , daha olayı detaylı bilmeden sizin suçlu olduğunuzu düşünmüş. Bence de konuşmayın, iletişimi tamamen kesin. Bu heriften olmaz.Basak burcu manitam vardi kesinlikle oyle ama erkekler genel olarak manipulatif bence. Hatalarini asla kabul etmiyorlar. Bugun ailevi sebeplerden oturu kavga ettim, bana iyi misin bile demedi. Kesin bi isler ceviriyorsun yazdi ben sok. Su an konusmuyoruz.(yengec burcu olan cocuk icin yazdim)
Yazdi bugun, onu ghostladigimi dusunmus.Ayyy ne kadar dangalakmış ya. Siz ailenizle sorun yaşamışsınız , o ise sizin bir işler çevirdiğinizi , daha olayı detaylı bilmeden sizin suçlu olduğunuzu düşünmüş. Bence de konuşmayın, iletişimi tamamen kesin. Bu heriften olmaz.
Ay ruh hastasına bak daha 1 aylık ilişkide bunu diyen ilerde neler yapardı. Yengeç burcu erkekleri anlaşamadığım tek burç mensubu. Kesinlikle cok takıntılılar, gereksiz duygusallar, istifçilik huyları var, geçmişi unutmazlar, geri kafalılar, biraz da mıymışıklar ve pasif agresif tepkileri var insanı deli eder. Vicdanın falan sızlamasın boşuna iyi olmuş kurtulmuşsun. Bu arada bunlar çok da inatçı oluyor senin yazmanı bekler diğer erkeklerdeki gibi kaçan kovalanir huyları da yokBasak burcu manitam vardi kesinlikle oyle ama erkekler genel olarak manipulatif bence. Hatalarini asla kabul etmiyorlar. Bugun ailevi sebeplerden oturu kavga ettim, bana iyi misin bile demedi. Kesin bi isler ceviriyorsun yazdi ben sok. Su an konusmuyoruz.(yengec burcu olan cocuk icin yazdim)
Ben baliğim sevgilim yengeç. Kaprisli pasif ıstedıgı olmayınca kapris yapıyor. Ben baskınım erkek olan benım resmen ve gızlı sadakatsiz ne ladar sakatli görünsede asla değilMesajlari hep soyle ‘ sarilalim, yan yana olalim, yanimda ol’ vs tarzi. Ama birseyi geri cevirdigimde de sinirleniyor. Anlayamadim.
Benımlıde 3 yas kucuk benden. Vıcdan yaptım hep 1 yil oldu ama hitmiyor ve en ufak bıseyde dusman kesılıyorBen de oyle bi analiz yaptim. Ama romantikligi iyi geldi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?