Yengeç burcuyum duygusalmıyım bilmiyorum

betsenq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2025
15
-7
1
22
yengeç burcuyum duygusal mıyım bilmiyorum ağlanılmayacak bir konuda ağlıyorum ağlanılacak konuda hiç ağlamıyorum bazen manipüle özelliğim yüksek bir şeyi çok istersem oluyor 6. hissim çok yüksek genellikle arkadaşlarım bu konular üzerinde kızlar birşeyi söyleyip Başıma gelmesiyle meşhurumdur geçen iş yerinde çöpleri atmaya giderken dayanamıyorum artık diyip ağladım. en büyük derdim çok sevdiğim insanlara karşı anne rolüne girmem istemeden oluyor sonra kazık yiyorum alıp verme dengesini koruyamıyorum

yengeç burcuyum duygusal mıyım bilmiyorum ağlanılmayacak bir konuda ağlıyorum ağlanılacak konuda hiç ağlamıyorum bazen manipüle özelliğim yüksek bir şeyi çok istersem oluyor 6. hissim çok yüksek genellikle arkadaşlarım bu konular üzerinde kızlar birşeyi söyleyip Başıma gelmesiyle meşhurumdur geçen iş yerinde çöpleri atmaya giderken dayanamıyorum artık diyip ağladım. en büyük derdim çok sevdiğim insanlara karşı anne rolüne girmem istemeden oluyor sonra kazık yiyorum alıp verme dengesini koruyamıyorum
Biz ne yapabiliriz sizin için?

Bahsettiklerinizin burcunuzla alakalı olduğunu düşünmedim.
Konunuzu tavsiye almaya yönelik bir soru ile bitirirseniz size daha iyi yardımcı olunur.

Burçlar kısmı var yolu tube da orda akrepler böyle vahşi oğlaklar böyle inatçı balıklar böyle kovada yok öyle değil işte orda bı yer varmış insanlar yziyormus ah başak olmasaydim boğa olsaydım.Valla bakın bilmem kaç gezegen bilmem kaç bur çin burcu ayrı yükselip alcalani ayrı retrosu petrosu ayrı.Sizin yengeç olmanizla ne alaka diğerleri duygusuzmu yada 6 his kuvvetli madem yanlış insana değer vermeyin.Hormonlardanda ağlarız bide

Derdiniz varsa yazın şimdi sizi yengecten kalamara donduremeyizki inanın bunları Bosverin ağlatacak insana değer vermeyin mantıkli bakın iyiyim deyin gerisini Bosverin

Hem yengeç olmayan bı dolu insan var aşırı duygusal hem ikizler olmayan bir sürü insan var ikiyüzlü hem boğa olmayan bı sürü insan var çok sinirli hem akrep olmayan bir sürü insan var kinci velakin illa onlar öyle olacak ya bu kadar insanı niye cozemiyoruz madem burcuna bakıp bunuda bı düşünün.Her insanda her tür huy var burç murç tan bagimsiz .Okuyup aaa burcum böyle bende böyle olayım yada burçtan kısmı çok mantıklı gelmiyor artık bana.iste sosyalleşme aracı aaa burcun ne .Yok ben burçsuzum artık çok genel oldu onlar özel olayım burç yükselen burç kalp burcu ilişki burcu diye diye şasirdik bir nevi.Kolaymi insan tanımak burçla tanınmıyor işte

Karaktere bakın yasanmisliklara size verilen tepkiye insanların tarzına niyetine bunlar asıl o insanın burcu Her insanın bazen hissettiği olur bazen olmaz hepimiz öyleyiz bazen ağlar bazen güleriz .İnsan olmak ortak noktamız.

Back
X