Yengec erkegi neden susuyo? Onlari nasil deli edebiliriz?

linamira

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
143
-44
11
29
Yengec erkegi neden eski sevgilisine pismanlikla dondukten sonra cok caba sarf etmez? Iliskide cok yazardi mesela susmazdi ama suan cok agirdan aliyo. Mesela onu kabul edemeyecimi soyledigimde mesaj atti benimde kalbim kirik fln diye bende uzun mesaj attim sorular sorarak mesela neden bir yil sonra geldin? Ne degisti? Bi okuz bile bunu cevaplardi en azindan peki mira nasil istersen bitsin kib bile diyemiyo. Susuyo. Iliskide bende hep kosardim duzeltmek icin sanirim hala oyle olacagini saniyo. Ve hala o mesaja cevap vermedi. Neden susuyolar? Yengec erkegini nasil deli edebiliriz? Bu arada bende sesimi cikarmiyorum

Yengec erkeginin tutarsiz,dengesiz davranislari cok olur.Yani günden güne degisir enerjileri.Sessiz kalirlar evet ama cok sinsilerdir.Yani bir sonraki hamleleri bilinmeyen, yorucu davranışları vardir.Bildigim kadari ile yazdim ben de..

Benim kocam yengeç,ben edemediysem sen hiç edemezsin.Ya hu şu herseyi burçlara bağlamayı bırakın artık,karakter meselesi bu.

Bir yengeç olarak cevap vereyim.
Terketmesine ragmen hala bana bakar mı diye merak etmiş,size yürümüş. Belki kendi egosu için iki sirinlik yapmış,iltifat etmiş. Bakmiş siz hiç bir şey olmamış gibi eski ponçik halinize geri döndünüz 'demek ki bakarmis' diye rahatlamış, hayatina bakiyor.
Ne desen boş, engelle gitsin..hiçbir yerden ulasamasin. Delirir zaten

Yengec erkeginin tutarsiz,dengesiz davranislari cok olur.Yani günden güne degisir enerjileri.Sessiz kalirlar evet ama cok sinsilerdir.Yani bir sonraki hamleleri bilinmeyen, yorucu davranışları vardir.Bildigim kadari ile yazdim ben de..
Peki sence tekrar bi adim atar mi? Bence sinsiliginden susuyo acaba mira tekrar yaZacak mi diye pesimden yine kosacak diye? Yada kabul etmedigimi sindiremiyo

Peki sence tekrar bi adim atar mi? Bence sinsiliginden susuyo acaba mira tekrar yaZacak mi diye pesimden yine kosacak diye? Yada kabul etmedigimi sindiremiyo
Sizin hareketlerinize bagli bu.Cepte hissettirirseniz adim atmaz.Ama o yazdiginda yazmazsaniz, farkli kendinize özel bi hayatiniz oldugu gizemini yansitirsaniz adim atabilir yüksek ihtimal.

Zaten heryerde engelli oldugu icin ilk kapima geldi asla beklemiyordum. Sonra tuturdu engelden cek lutfen diye kabul etmedim. Sonra bir hafta sonra mesaj atti. Kisin elime onun resmi gecti clubun onundeydi. O nasil kafami karistirdiysa bende onunkini karistirmak istiyorum. O resmi yollayip pismanligin bukadarmis, arkadaslarini iyi sec bu resim gokten elime dusmedi diyip susmak istiyorum. Sence delirirmi nasil fikir

Bizim arkadaşın eşi yengeçti. Neyse bunlar tartıştı kız annesine gitti. Neyse geri barıştılar sonra adam evlilik için çabalamadı ve dedi ben boşanıyorum. Üç gün içnide evi terk etti ve boşandı . Blöf yapmayın yemezler

Amaaaaaaaaaaaaaaannnn boş is.
Eline ne gececek ki seni sallamayan adam pişman olsa ne, aklını karıştırsan ne
Gencecik kızsın, piyasada erkek mi kalmadı. Böyle uğrasa uğrasa g.tlerini kaldiriyorsunuz şu adamların,kendilerini bir şey saniyorlar.
Senden sonra cluba gitmiş. Olabilri.
Ayriymis.
Belki de bilerek ayrılmaya bahane buldu ki az bekar hayatı yasamak için. Bir nevi reklam arası olarak dusunebilirsin
Bu adamdan sana hayır gelmez.
Ayrıca gönderdin "pismanligin bukadarmis, arkadaslarini iyi sec bu resim gokten elime dusmedi" dedin.
Eeee?
Niye delirsin ki? Devlet sırrı mi elbet oradan buradan bulmussundur resmi. Clup da striptiz kulüpte soyunurken resmi yok ya, genç erkek. Buna mu takılacak allahaskina.
Boşa bir uğraş olur.

Yaa Yengeç, Balık erkeği acayip ketum ve mıy mıydır ben tahammül edemedim/edemiyorum. Ömür törpüsü. Pışpışlarım sorun değil dersen bol şans.

Başka bulamıyor musun nedir, aylardır ölüyü diriltircesine nelerle uğraşıyorsun.

Yengeç erkeğini kendime aşık ettim

Neden şöyle oldu neden böyle oldu demeye ne gerek var.
Gelince mesafeli uzaktan bir arkadasunmış gibi konuş geç konuşmak istiyorsan .
Bakmış seni yoklamış sem tam gaz devam ediyorsun ok cepte demiş adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…