yengem beni bunaltıyor

cicekkiz1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
9
0
86
Edirne
Akrabalar arasında yengem herkesi yönlendiriyor.Kocaman insanlar o ne derse onu yapıyor bi nevi akıl hocası.Neden anlamıyorum aramızda 21 yas var ama beni kıskandıgını dusunuyorum.Daha 8 yasındayken beni dövmüştü.Sebebiyse cadı kadın falan demişim.Sacımı basımı çekip ağlatmıştı beni annem cok sessiz hiçbişey dememişti.Üniversite kazandıgım zaman okula gitmemem için aileme baskı yaptı.Maddi durumumuzdan dolayı beni bi işe sokup calıstırmalarını söyledi.Yengeme onu ilgilendirmeyecegini söyledigimde içtiğin çay haram olsun defol git evimden dedi.Ailemi ağlayarak zor ikna ederek okula gittim.Herkesi saçma sözleriyle etkiliyor.Okula giderken sacımı pilatin sarısına boyatmıştım bu renk istememiştim ama kuaför acizliği ucuz etin yahnisi bu sekilde oldu.İSteyerek yaptıgım bi renk olmadıgını biraz zaman geçince koyu renge boyatcagımı söyledim.Benim için kötü kadınlara benzemişsin utanıyorum tarzı cümleler kurdular babama karsı.HErkesin içinde beni küçük düşürüp ağlattılar.Gene anne ve babam korumadı beni.Simdi kızı 19 yasında zamanında benim sac rengimin aynısı yapmış.Bende onun yasında bu renge boyatmıştım.Ben elimde telefonla oynarken anne ve babama baska erkeklerle sevgilim vs konusutgumu telefonumu almalarını falan söylemişlerdi.Oysa ki sınıftan arkadasımla konusuyordum gözüyle görmedigi sekilde iftiraya mağruz kaldım.Saf ailemde bana tavır aldılar.Kendi kızı lise sona giderken internetten tanıstıgı kendinden büyük bi erkekle sevgili olmus.Annesi ve babası avm ye tanısmaya göndermiş bunu bana kendileri söylediler.
Bayram ve akraba ziyaretlerinde mecbur onlara gidiyoruz gitmek istemiyorum ailem zorla götürüyor.Sizce ben mi abartıyorum?İçim çok dolu her bayramda toplu gorustugumuzde yıllarca benle ugrastılar içimi dökmek istiyorum bana zamanında böyle yaptınız ppeki siz niye bu yanlıssa tekrar ettiniz demek istiyorum?

Son düzenleme:
Benden söylemesi bayramda gideceksin bir şey sorarlarsa söyleyeceksin nasılsından öteye giden muhabbetlere girme iyi de geç soğuk ve uzak dur.
Ailen anladığım kadarıyla sen bir laf edersen arkanda durmayacak, ayrıca yengene istediğini söyle senin yaptığınla kızının yaptığı aynı olmayacak bu sebeple bu bayram ziyaretinde bir laf edersen yine kötü sen olacaksın..
Bu arada kızının yaptıkları seni suçlandığın şeylerse ilahi adalet de ve izleyip nasılda insanın büyük konuştuğu başına geliyor diye kendine ders çıkar.
Bu mecburi ziyaretleri görev gibi düşün git gel kimseyle münakaşaya girme.

Back
X