- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- 238
- Konu Sahibi sessizsokak
-
Amcamla cok konstuk onlar benim ailem ezdiremem anneme laf ettirmem diye anacıgıma bağırdı babamda bisey demedi hepsi aynı yaniamcan adam olsun da karısını ezdirmesin. Amcanla konuş
Kusura bakmayin anlayamadımKan iter demişler..
:) Karişık durum amcamla yengem evlendiler sonrada yengemin kardeşiyle halam evlendi yani halamın evlatları yengemin yegenleriyengenin yerinde olsam önce halanın ağzını burnunu kırarım sonra da babaannene beğnmiyorsan kızının evi orada derim
bu arada amca napıyo karısına tüm bunlar yaplırken?
yalnız son paragrafı anlamadım kim kimin halasının kızı kim kiminle evli
Kusura bakmayin anlayamadım
Onlarla basa cıkılmaz annemle hala ugrasıyorlar ben annemlere tatile gittim bana da karİstİlar küsüz simdi konusmuyoruzGeline eziyet vakası daha. Yengenle konuş dişini göstersin böyle ezilerek ömür geçmez
Ben cok kavga ettim onlarla o yüzden beni sevmezler yengesini bizden cok seviyo halbuki o ne kötü diyolar iftira ve hakaretlerden bıktim utaniyorum onlardan annemi bile dövmusler zamanında dengesizlerSiz sesinizi cikartin o zaman... Haksizliga gelemem vallah... Babaniz amcaniz adam etmiyorsa siz lafinizi esirgemeyin... Benim yanimda böyle yapacaklar veririm agizlarinin payini... Hem bakacak, hizmet edecek, hemde biton laf yiyecek... Ohhh vallah ne ala memleket...
Olmuyor onlar cok fena cok ugrasti yengem annem biz büyüdük bizle bile uğraşıyorlar yasamadan bilinmiyorBurda sorun oncelikle Amcanda , insan biraz vicdanli olurda gorur yaptiklarini karisina karsi..
Yengende oturup aglayacagina disini gostermeli , nereye kadar ezilebilirki ..
Yazik gunahtir ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?