Yengem halalarimdan iyi

sessizsokak

Hayalleri evlatları olan kimsesiz anne..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
955
21.925
238
İyi aksamlar kk hanımları.Fİrsat buldukca forumu takip ediyorum; sizle bende dertlesmek istedim
Benim bir babaannem ve iki halam var ama gercekten onlarla akraba olmayi istemezdim ama nasip iste ve dunyalar tatlisi birde yengem var amcamin esi.
Neyse bunlar dün o amcamlarda toplanmislar babamda varmıs en son kücük halamla kızları gelmisler ama paldır küldür kosusturmaya baslamis büyüğü ve dolap kapagi kafasına düsmüs halam da bagırmaya baslamıs sizin yüzünüzden oldu diye babam kızmıs cıkmıs gitmis..Sonra halam kızlarının elinde kek ve seker varmıs onlari alıp fırlatmıs bi daha bunların evinden yemeyeceksiniz bunlar adam degil bunların malı yenmez falan filan;sonra cıkmıs gitmis..
Bu sefer babaannem bagiırmıs yengeme seni kim napsın biz almasak evde kalırdın diye yengem cok ağlamis daha bi sürü saymıs ..
Ertesi gün kahvaltıda yine azarlamıs yengemi zavalli yengem sucu ne yemek bile yememis üstelik halamın kızı kendi öz yegeni halam da onun kardesiyle evli ama onun kv hic karışmıyo yani bizde biliyor ve görüyoruz olaylari..
Yengem babaanmemin uzak akrabalarina bile hizmet eder yatılı kalirlar seslenmez ama hep o kötü olur ...uzun oldu kusura bakmayin amacım dertlesmekti sadece iyi aksamlar

yengenin yerinde olsam önce halanın ağzını burnunu kırarım sonra da babaannene beğnmiyorsan kızının evi orada derim

bu arada amca napıyo karısına tüm bunlar yaplırken?

yalnız son paragrafı anlamadım kim kimin halasının kızı kim kiminle evli

Geline eziyet vakası daha. Yengenle konuş dişini göstersin böyle ezilerek ömür geçmez

:) Karişık durum amcamla yengem evlendiler sonrada yengemin kardeşiyle halam evlendi yani halamın evlatları yengemin yegenleri
Evde dedemin amcam evlenince yengem o eve geldi dedem öldü onlar baktıkları icin ev amcama kalacak diye halamlar ondan huzursuzluk çıkarıyor...

Siz sesinizi cikartin o zaman... Haksizliga gelemem vallah... Babaniz amcaniz adam etmiyorsa siz lafinizi esirgemeyin... Benim yanimda böyle yapacaklar veririm agizlarinin payini... Hem bakacak, hizmet edecek, hemde biton laf yiyecek... Ohhh vallah ne ala memleket...

Ben cok kavga ettim onlarla o yüzden beni sevmezler yengesini bizden cok seviyo halbuki o ne kötü diyolar iftira ve hakaretlerden bıktim utaniyorum onlardan annemi bile dövmusler zamanında dengesizler

Burda sorun oncelikle Amcanda , insan biraz vicdanli olurda gorur yaptiklarini karisina karsi..

Yengende oturup aglayacagina disini gostermeli , nereye kadar ezilebilirki ..
Yazik gunahtir ya..

Burda sorun oncelikle Amcanda , insan biraz vicdanli olurda gorur yaptiklarini karisina karsi..

Yengende oturup aglayacagina disini gostermeli , nereye kadar ezilebilirki ..
Yazik gunahtir ya..
Olmuyor onlar cok fena cok ugrasti yengem annem biz büyüdük bizle bile uğraşıyorlar yasamadan bilinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…