• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengem Saçmalamaya Başladı!!

labfaresi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
2.671
5.301
158
Kızlar, bu da dert mi demeyin ama canım sıkılıyor artık.

Abim yeni evli ve eşiyle gerçekten çok iyi geçiniyoruz. Hiç tartışma kavga vs yaşamadık şimdiye kadar. Bunda benim sakin kalmamın da çok etkisi var ama arkadaşlık ediyoruz yani birbirimize.

Geçenlerde annem şakayla bana takılıp Esra Erolda hoşuma giden bir çocuk var sana ayarlayalım filan demişti güldük geçtik. Ancak sonrasında yengem bu işin suyunu çıkartıp her gün neredeyse bu konuyu aklı sıra şaka olacak şekilde bana söylemeye başladı. Hatta en son artık işteyken mesajla taciz edecek boyutlara getirdi. Aç bak şöyle biri var böyle biri var diye... Uygun bir dille yok artık filan deyip geçiştirdim ama bu şakalar canımı sıkmaya başladı. Sizce nasıl davranmalıyım?

Abim yeni evli ve eşiyle gerçekten çok iyi geçiniyoruz. Hiç tartışma kavga vs yaşamadık şimdiye kadar. Bunda benim sakin kalmamın da çok etkisi var ama arkadaşlık ediyoruz yani birbirimize.

Geçenlerde annem şakayla bana takılıp Esra Erolda hoşuma giden bir çocuk var sana ayarlayalım filan demişti güldük geçtik. Ancak sonrasında yengem bu işin suyunu çıkartıp her gün neredeyse bu konuyu aklı sıra şaka olacak şekilde bana söylemeye başladı. Hatta en son artık işteyken mesajla taciz edecek boyutlara getirdi. Aç bak şöyle biri var böyle biri var diye... Uygun bir dille yok artık filan deyip geçiştirdim ama bu şakalar canımı sıkmaya başladı. Sizce nasıl davranmalıyım?
kendi bulmusya aklı sıra seni de bas göz etmeye calısıyor
sızde ona gore davranın agzına laf vermeyın bence

Çok rahatsız edici olabilir şaka ilerlediği zaman.
Yengenin anlayacağı dili birlirsin bence. Şakadan anlayıp duracak biriyse şaka yollu bir gönderme yapabilirsin. Eğer anlamaz dersen direk açıkça söyleyebilirsin.

Sevmiyorum o tarz şakalardan hoşlanmıyorum diye kestirip atın net olun anlar Hoppa

bu tür şeylerden hoşlanmadığını sert bir dille belirt

BU TARZ KONUŞMAN KOŞUMA GİTMİYOR RAHATSIZ OLUYORUM VE SENİNDE RAHATSIZ OLACAĞIM BİSEYİ YAPMAK İSTEMEYECEĞİNİ BİLDİGİM İCİN BU KONUSMAYI YAPMAK ZORUNDA KALDIMdiyebilirsiniz

açıkça söyle

sen bizi ciddiye aldın galiba ama o şaka idi ben Esra Erol'dan falan birini bulup evlenmem

sen bunlara kafa yorma; kendi yuvana bak diye

ben de normalde net konuşan biriyim ama şimdi mevzu şöyle. kendisi bam güm konuşuyor ama sen ona birşey söyle direkt alınganlık surat küslük ne varsa yapıyor. ufacık şeyleri bile aile meselesi haline getirebilecek karakterde. bişey desem direkt abime yansıtacak huzurunu kaçırmak istemiyorum ama canım sıkılmaya başladı

zaten iyi geçiniyor muşsunuz bu tarz esprilerden hoşlanmadığınızı taviz vermeden dile getirirseniz anlayacaktır

Öncelikle yenge ile yakın olma Ha gül eğlen vakit geçir ama asla özelini anlatma bak 5 senelik çok yakınız dediğim yengemle yaşadığım tecrübem bu. Ne kadar yakın olursanız olun ikiniz de birbiriniz için elin kızısınız unutmayın.
Yengene elimi sallasam ellisi ama ben kendimi geliştirip kariyerimde ilerlemeyi istiyorum bir adama bağlı kalmak hesap vermek şu an bana cazip gelmiyor hayatımdan çok memnunum, dertsiz başıma dert almaya niyetim yok de.
Keyfim yerinde canım ne istiyosa yapıyorum geziyorum tozuyorum alışveriş yapıyorum yanlış anlama ama evlenip bütün hayatıma ambargo kondurmaya niyetim yok de.
Yani kıskançlıktan yar onu! artık ben sözde çok pis bir görümceyim Ha hareketlerimi sorarsan hiçbi kötülüğüm olmadı ama mesafe koydum çok pis.
Valla saçını başını yol diyeceğim nerdeyse benimkine sinirim öyle büyük ki yenge konusu gördükçe açıp saydırıyorum

hayattan öğrendiğim şu : sen ne kadar karşı taraf kırılmasın diye alttan alırsan karşı taraf o kadar sırtına biniyor o yüzden söyle lafını çekil kenara bırak köpürsün dursun...

B?kunu çikarmis ama bu lafi onun agzina annen vermis agzinin payini ver
Bi dahada onun yaninda bu sekilde konusmazsiniz

Back
X