bilmiyorum ama sinirden elim ayagım titriyor bide sordum bikaç kere bak yenge istemiyorsan söyle vazgecebilirsin mecbur degilsin falan dedim yani ....dengesizler mi ne?
bilmiyorum ama sinirden elim ayagım titriyor bide sordum bikaç kere bak yenge istemiyorsan söyle vazgecebilirsin mecbur degilsin falan dedim yani ....
ararsa da konuşmam artıkcanın sıkılır tabi ama umursama böyle böyle olaylar oldukça gerçek yüzlerini görüyorsun işte. kimseyede eyvallah etme. canın daha çok sıkılır. elbet arar seni konuşursunuz.
ararsa da konuşmam artık
ararsa da konuşmam artık
annem hiçbişey söyleme diyoro zaman haklı çıkar sen zorladın olmayınca surat astı olur....
topluluk önünde birşeyi söylemek istiyorum içimde kalacak yoksa deyip yenge yapmak istiyorum dedğinde düşün sonra konuşalım dedim sen ben yapmak istiyorum dedin... hayır sanki ben zorlamışım gibi bana anlatıyorlarda sende burdayken olanı söylemek istedm dersin....
ancak tatillerde gelirse görüşebiliyoruzo zaman haklı çıkar sen zorladın olmayınca surat astı olur....
topluluk önünde birşeyi söylemek istiyorum içimde kalacak yoksa deyip yenge yapmak istiyorum dedğinde düşün sonra konuşalım dedim sen ben yapmak istiyorum dedin... hayır sanki ben zorlamışım gibi bana anlatıyorlarda sende burdayken olanı söylemek istedm dersin....
olmaması mesele degil ben çocugumla çıkmış kargoya vermişim kargoyu almamış kadın sonrada yalan söylüyor kargodan mesaj geldi adresi bulamamışlar diyor bende yenge o zaman kargoya git al katalogu dedim öyle diyincede gidemem deyip teli kapatıyor sonrada dayım mesaj atıyor yengen vazgeçti diyeKararsız kadın . .
Boşver olmazsa olmasın . .
annem hiçbişey söyleme diyor
olmaması mesele degil ben çocugumla çıkmış kargoya vermişim kargoyu almamış kadın sonrada yalan söylüyor kargodan mesaj geldi adresi bulamamışlar diyor bende yenge o zaman kargoya git al katalogu dedim öyle diyincede gidemem deyip teli kapatıyor sonrada dayım mesaj atıyor yengen vazgeçti diye
dayımın hanımı ilk kaydı alırken dayımda yanındaydı yani telefonda öyle demişti bide sordum yani vazgececek gibi oldu bir iki gün önce aradım istiyorsan vazgecebilirsin yenge diyeAnlıyorum. .
İstemiyor demek ki . .
Yada enişten nerden bulaştın dediyse . .
dayımın hanımı ilk kaydı alırken dayımda yanındaydı yani telefonda öyle demişti
düştüğüm duruma canım sıkılıyor sadeceBoşver. .
Canını sıkmaya değmez. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?