yengem ve yaptıgı şey ...

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
öncelikle selamlar kızlar
şuan sinir harbi yaşıyorum maddi durumum olmadıgı ve dışarda çalışamadığım için (oglum huysuz bi çocuk ) yaklasık 6 7 ay önce katalog işine başladım ama inanın tek bi akrabam bir ürün dahi almadı benden almıyorlar ama baskalarından alıyorlar bende hiç ısrar bile etmedim ...kv ve ve eltimse hem almıyor hemde köstek oluyorlar defalarca uyarmama ragmen bende 3 4 aydır kimseyle görüşmüyorum çünkü kendimi geri çektim yaşanılanlar dan ötürü ... mesele şu ki şehir dışındaki dayımın hanımı 1 2 yıldır bende bu işi yapmak istyorum vs deyip duruyordu ... ben de kontor yükledikce arar hal hatır sorarım gecen hafta -bana bu işi yapmak istiyorum dedi
bende
-yenge bi kaç gün düşün karar verince ara konuşalım dedim
neyse kabul etti kaydını aldım bi hafta oldu bugun katalogu almamış kargoyu yani .
dayım mesaj atıyor yengen vazgeçmiş diye sonra duyuyorum ki anneme anneme falan ... beni zorladı ben istemiyordum falan demiş
ne yapayım şimdi ?

biraz karışık oldu kusura bakmayın

dengesizler mi ne?

dengesizler mi ne?
bilmiyorum ama sinirden elim ayagım titriyor bide sordum bikaç kere bak yenge istemiyorsan söyle vazgecebilirsin mecbur degilsin falan dedim yani ....

bilmiyorum ama sinirden elim ayagım titriyor bide sordum bikaç kere bak yenge istemiyorsan söyle vazgecebilirsin mecbur degilsin falan dedim yani ....

canın sıkılır tabi ama umursama böyle böyle olaylar oldukça gerçek yüzlerini görüyorsun işte. kimseyede eyvallah etme. canın daha çok sıkılır. elbet arar seni konuşursunuz.

canın sıkılır tabi ama umursama böyle böyle olaylar oldukça gerçek yüzlerini görüyorsun işte. kimseyede eyvallah etme. canın daha çok sıkılır. elbet arar seni konuşursunuz.
ararsa da konuşmam artık

ararsa da konuşmam artık

o zaman haklı çıkar sen zorladın olmayınca surat astı olur....

topluluk önünde birşeyi söylemek istiyorum içimde kalacak yoksa deyip yenge yapmak istiyorum dedğinde düşün sonra konuşalım dedim sen ben yapmak istiyorum dedin... hayır sanki ben zorlamışım gibi bana anlatıyorlarda sende burdayken olanı söylemek istedm dersin....

O nası bi haleti ruhiye be Uçmuş o..

annem hiçbişey söyleme diyor

Kararsız kadın . .
Boşver olmazsa olmasın . .

ancak tatillerde gelirse görüşebiliyoruz

Kararsız kadın . .
Boşver olmazsa olmasın . .
olmaması mesele degil ben çocugumla çıkmış kargoya vermişim kargoyu almamış kadın sonrada yalan söylüyor kargodan mesaj geldi adresi bulamamışlar diyor bende yenge o zaman kargoya git al katalogu dedim öyle diyincede gidemem deyip teli kapatıyor sonrada dayım mesaj atıyor yengen vazgeçti diye

annem hiçbişey söyleme diyor

aile yapınızı bilmiyorum haklı olabilir anneniz (mesela bazı ailelerde böyle birşey yapsan çocuk mu ya uzattı konuyu kaç ay olmuş birde şimdi milletin için ortamı germeye konuşuyor falan denilebilir)

biraradayken normal kimse yokken tavır yapın

Anlıyorum. .
İstemiyor demek ki . .
Yada enişten nerden bulaştın dediyse . .

Anlıyorum. .
İstemiyor demek ki . .
Yada enişten nerden bulaştın dediyse . .
dayımın hanımı ilk kaydı alırken dayımda yanındaydı yani telefonda öyle demişti bide sordum yani vazgececek gibi oldu bir iki gün önce aradım istiyorsan vazgecebilirsin yenge diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…