Konu 15 senelik evli olan abim ve yengem. Ben bekarken gayet iyi anlaşan insanlardık. Yengem işe gider yeğenlerime seve seve bakardım. Onlarda bazen kalırdım,anneme yakın oturuyordu. Sonra evlendim,evlat sahibi oldum.(Rabbi isteyen herkese nasip etsin). Ve oğlum doğduktan sonra abimle yenge çok değiştiler. Onların 3 çocukları var. Hepsini ayrı sevdik ve ilgilendik ama haliyle kendi çocuğum doğunca eskisi kadar ilgilenemedim. Özellikle ilk doğan yeğenim bir yana dünya bir yana derdik hep. Asla sevgimizden mahrum kalmadılar. Şimdi sorun şuki yengemle abim sürekli anneme,ablama tüm ailedeki sitem ediyorlar,nisa zümranin bebeğini daha çok seviyorsunuz diye. Onun çocukları büyüdüğü halde. En küçüğü 6 yaşında. Benim oğlumsa 3,5 yaşında. Onlar böyle yaptıkca beni soğuttular kendilerinden. Oğlum abimi doğru dürüst tanımıyor bile. Ve hala bu muhabbet devam ediyor. En son yengem ablama sitem etmiş,nisazümra size kahvaltıya gelirde nasıl beni çağirmassiniz diye. Halbuki annem daha yeni yanıma taşındı. Elimden geldiğince herşeyine koştum yardım ettim annemin. Yengem ise birkere annemi arayip sormadi,yardım lazımmı diye. Annemde buna gücendi.. aylardır ne yengem beni hamile kız kardesimi,ablamı arayıp soruyor nede biz. Alakayı tamamen kessem diyorum bu sefer yeğenlerim aklima geliyor yapamam diyorum.. kafam çok karisik. Siz olsaniz ne yapardiniz? Yardim edin..
Şunuda ekleyeyim: annemle yengem arasında bir tatsızlık çıktiginda hep yengemden taraf olurduk,adaletli davranmaya calisidik yeterki yengem yanlız hissetmesin,uzaklardan geldi diye ama malesef yaranamamışız. Hep bir beklenti ilgi peşinde ama kendisi zerre kadar ilgi göstermiyor. Abimde aynı şekilde artık abim demeye utanıyorum..