Yeni Akit'in 09.05'te yayınladığı habere tepki yağıyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Yeni Akit'in Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde saat tam 09.05'te yayınladığı habere tepki büyük.
Sitene Ekle
yeni-akit-in-09-05-te-yayinladigi-habere-tepki-yagiyor-4959888.Jpeg

Yeni Akit, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 76. yılında, saat tam 09.05'te internet sitesinde, "Mustafa Kemal'i sevmeye mecbur muyuz?" başlıklı bir haber yayımladı.

Haberde sadece, Atatürk karşıtı görüşleriyle tanınan Kadir Mısıroğlu’nun başında fesle verdiği eski bir röportajın videosun yer aldı.

Yeni Akit'in bu haberine sosyal medyada tepki yağdı. Sosyal medyada, "Başkalarının değerlerine saygı duymakla başlayabilirsiniz" yorumları yapıldı.
milliyet

Az önce tv'de konusan 'secilmis zat' biseyler yapar belki bu gibi konularda demi..
Hay allah ben de neler diyorum yahuu..:KK14:

Hee yapar..Böyle durumlarda yüksek demokrasi dozu yutturuluyor ülkeye..

Ama muhterem zatın tavuğuna bi kışt de hele bakim, anında gözaltındasın :14:

Kadirciğim değil mi o? :KK53:
Hani güya tarihçi, aslen hukukçu olan, akıl hastanesinden raporlu olan muhterem insan(!)
Mustafa Kemal Atatürk'ün İngilizlerin adamı olduğuna inanan hatta ve hatta Kurtuluş Savaşı'nın İngilizlerin oyunu olduğunu iddia eden adam(!) :KK53:
Hatta Atatürk seven mezarıma gelmesin diye demeç veren.
Yani sözlerinin hepsi Atatürk ile başlayıp bitiyor.
Kendine prim arayanlardan sadece biri.:KK73:
Yeni Akit gazetesi ise her 10 Kasım'da olduğu gibi gene kendince demeç vermiş. Napsınlar, insan okunacak gazete yapamayınca reklamın iyisi kötüsü olmaz diye kendilerine böyle bir yol çizmişler :rolleyes:
En azından seneden seneye bir şekilde anılıyorlar.
Umut fakirin ekmeği ne de olsa :KK31:

ulan ne Osmanlıymış be. bi de fes takmış. emmiii deve de var binen mi?

bu herifleri toplayacaksın bi baştan sona şaplağa boğacaksın. sanki Osmanlı kalacaktı bu zamana. Afrikada ki sömürgeler gibi olacaktık bu heriflerin tek isteği buydu bak Afrikadaki Fransa sömürgelerine. ne gerzeksiniz ya?

ha bi de sevme lan, Allah ını seviyosan sevme. seninle aynı hislere sahip olmaktan utanırım. hadsiz. (lan lı lunlu konuştum kusura bakmayın hatunlar)

Amaaaann haber var sandım:KK70: Mısıroğlu'ymuş, bu amcayı haber yapacak yer sayısı bellidir zaten, boşverin he amca deyin geçin:cool:

Fes osmanlinin sembolu mu simdi ben anlamadi. :KK53:

Sevmeye mecbur degilsiniz beybiler. Bi sakin olun yia.

En komik kısmı koskoca Osmanlı'nın koruyucusu gazete

tahribat yerine tahrifat yazmış

Bir kere de savundukları konuya hakim olsalar ne olur?

Back
X