Yeni aldığım ayakkabılar ve moralimi bozan insanlar ...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Selam bayanlar . Bugün yeni ayakkabı aldm boyum 175 . hiç topuklu ayakkabım yok giymiyorumda
boyum uzun diye eşimde 173 diye . Bu sefer farklı topuklu olsun istedim . tarzımın çok dışı bi ayakabı alayım dedim bayıldım buna . Gerçek deri ve pahalı da . Uçuk bi fiyat değil normal . Aama eşimle beraber aldık . Eşim hiç beğenmedi . kerane ayakkablarına benzio dedi . iğrenç dedi . takoz gibi dedi .
annemde o ne öyle takoz gibi çok çirkin dedi . Boyum 175 topuk 11 cm giyince 187 oluyorum . Çok az giydim ayağımı birazz ağrıttı yürürkende zorlanıyorum ama alışır mıyımki ? hiç topuklu giymediğim içinmi acaba böyle oldu ? ben ayakkabıya bittim bayıldımmmm hasta oldum .. Nasl beğenmyorlar anlıyamadım ..
Sizce nasl ? O kdr kötü mü :( moralim çok bozuldu ...
11221831_748410548620437_881583796514932819_n.webp
12208669_748410608620431_7513789100617026075_n.webp

peki bunu ne ile giyeceksin

pantolon mu etek mi elbise mi

kot mu kumaş mı

bilekte mi üstünü kapatır model mi

nasıl bir şey ile giyiliyor

Aynisindan bi arkadasimda var ama o kizin boyu cok cok kisa oldugu icin ayakkabi bi tuhaf duruyor. Bence guzel bi ayakkabi ben begendim eminim size de yakismistir. tarzi degisik geldigi icin oyle yorum yapmislardir kafaya takmayin bence herkes ayni seyi begenmiyor sonucta. Guzel gunlerde giyin :KK36:

Aynisindan bi arkadasimda var ama o kizin boyu cok cok kisa oldugu icin ayakkabi bi tuhaf duruyor. Bence guzel bi ayakkabi ben begendim eminim size de yakismistir. tarzi degisik geldigi icin oyle yorum yapmislardir kafaya takmayin bence herkes ayni seyi begenmiyor sonucta. Guzel gunlerde giyin :KK36:

kendi ayağmdaki fotoyu paylaştm zaten :)teşekkrler yorum içni :)

dar paça kotlarla çok hoş olur bence güzel
tarzının dışında olduğu için kocana değişik gelmiştir
anneler hep eleştirir onu boşver
ağrısına da alışırsın bi süre sonra geçer. çünkü çok rahat bi topuk o
güle güle kullan
ne kadara aldın bu arada merak ettim:KK70:

:) 160 tl idi pazarllıkla anca 150 ye indirebldik :D teşekkürler yorum için . Birde eşimle beraber yan yanayken giysem çok mu kötü olur . Bi giydim eşime diyorum artık beni koruyabikcekmişsin gibi gelmiyo :D gülmekten öldük ben 187 oluyorum eşim 173 . :D onunla gezerkende giymk istiyorm herkes bize bkar mı endişesindeym

Back
X