Yeni aldığım ayakkabılar ve moralimi bozan insanlar ...

Ay canım ben beğeniyorum bu ayakkabilari. Boyum kısa olduğu için alamıyorum çünkü uzunlara yakışıyor. Anne ve esin yapacağı yorum başka bişey olamazdı zaten takılma sen onlara. Güle güle giy.

Ben beğendim boyun uzunmuş bi de inceysen tadından yenmez bende de var bunlardan benim boy da 177 yani hiç de takmam giyerim sen de git bence arkadaşım

Selam bayanlar . Bugün yeni ayakkabı aldm boyum 175 . hiç topuklu ayakkabım yok giymiyorumda
boyum uzun diye eşimde 173 diye . Bu sefer farklı topuklu olsun istedim . tarzımın çok dışı bi ayakabı alayım dedim bayıldım buna . Gerçek deri ve pahalı da . Uçuk bi fiyat değil normal . Aama eşimle beraber aldık . Eşim hiç beğenmedi . kerane ayakkablarına benzio dedi . iğrenç dedi . takoz gibi dedi .
annemde o ne öyle takoz gibi çok çirkin dedi . Boyum 175 topuk 11 cm giyince 187 oluyorum . Çok az giydim ayağımı birazz ağrıttı yürürkende zorlanıyorum ama alışır mıyımki ? hiç topuklu giymediğim içinmi acaba böyle oldu ? ben ayakkabıya bittim bayıldımmmm hasta oldum .. Nasl beğenmyorlar anlıyamadım ..
Sizce nasl ? O kdr kötü mü :KK43: moralim çok bozuldu ...
Eki Görüntüle 1689225 Eki Görüntüle 1689226

ben cok begendim cok hoş bence kulak asma güzel bi seçim yapmışsın güle güle kullan :)

Herkeste var bunlardan. Kızılay dağıtmış gibi . begendiysen giyersin kimseyi de takma. Bence zevksiz bir seçim olmuş.

Burda zevklisin ya da zevksizsin diye yorum yapmak doğru olmaz. Adı üstünde zevk.. Sana güzel gelen şey başkasına çirkin gelebilir.
Ben ayakkabıyı beğendim. Ama eşinle birlikte aldıysan eşin beğenmediğinde vazgeçebilirdin. Çünkü ben de başkalarının görüşlerine değer veririm onların da beğenmeleri önemlidir. Anlıyorum seni.
Güle güle giyin gayet şık ayakkabı..

Aynisnin bot olanı bende var topuk daha uzun hatta benimkinin ve inanlmz severek gyyrm ve günlük kullanıyorum annenin ok eski kafalı olabilir ama eşiniz sacmalamis gerçekten bence çok guzeller

Nasil kerane ayakkabisi eşinde bir tuhaf benzettigi seye bak tövbe :KK57: bende gecen sene bu tarz bir ayakkabi begenmistim tam olarak böyle degil fakat topuk taban ayni , sana gelen tepkiler gibi benimde sevdicegim cok kaba oldu bu diyerek baska bir ayakkabi begendi reyonda baska bir ayakkabiya yöneltmisti beni ve yine içime sinerek topuklu baska bir ayakkabi aldi... Bu arada benimde boyum uzundur topukluyla daha da uzundur zamanla alisiyor insan ilk topuklu giydigimde bana da cok zor gelmisti yedek ayakkabilarla geziyordum ama artk hali saha maçi yapabilirim o derece :KK47::KK47:

Back
X