- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Ay canım ben beğeniyorum bu ayakkabilari. Boyum kısa olduğu için alamıyorum çünkü uzunlara yakışıyor. Anne ve esin yapacağı yorum başka bişey olamazdı zaten takılma sen onlara. Güle güle giy.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam bayanlar . Bugün yeni ayakkabı aldm boyum 175 . hiç topuklu ayakkabım yok giymiyorumda
boyum uzun diye eşimde 173 diye . Bu sefer farklı topuklu olsun istedim . tarzımın çok dışı bi ayakabı alayım dedim bayıldım buna . Gerçek deri ve pahalı da . Uçuk bi fiyat değil normal . Aama eşimle beraber aldık . Eşim hiç beğenmedi . kerane ayakkablarına benzio dedi . iğrenç dedi . takoz gibi dedi .
annemde o ne öyle takoz gibi çok çirkin dedi . Boyum 175 topuk 11 cm giyince 187 oluyorum . Çok az giydim ayağımı birazz ağrıttı yürürkende zorlanıyorum ama alışır mıyımki ? hiç topuklu giymediğim içinmi acaba böyle oldu ? ben ayakkabıya bittim bayıldımmmm hasta oldum .. Nasl beğenmyorlar anlıyamadım ..
Sizce nasl ? O kdr kötü mümoralim çok bozuldu ...
Eki Görüntüle 1689225 Eki Görüntüle 1689226
kerane ayakkablarına benzio
bu topuğa alışılmaz ama arada giyip hevesini alırsınbu ağrıma olayına alışırmıyım sizce illk kez topuklu giyiyorum diyemi acaba ?