• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni aldığım salon mobilyalarım

sedefmurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
70
17
28
image.webp
image.webp
image.webp

Hayırlı olsun, güle güle oturun. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben koltuğun rengini sevmedim. Çok donuk.. Salonunuz bana çok ruhsuz geldi.. Aksesuarlarla renklendirebilirsiniz.. Halınızı da değiştireceksiniz sanırım, biraz açık bir renk olursa daha iyi olabilir.

güle güle kullan canım, halını muhakkak açık renk fonlu fakat içinde renk detayları olan bir model seçmelisin bana göre. Örneğin halıdaki pembe, turkuaz, lila vb. renklerle gri koltuklarını yumuşatırsan çok güzel olabilir :KK54:

halın çok açık renk olsun.
ben koltuklarını beğendim.
şuan ki halın üst komşumda var.yıkayınca renkleri bi tuhaf olmuştu.
senin öyle bi problemin oldumu merak ettim :)
bide renkli aksesuar,tablo filan gerekiyor.

Arkadaşlar teşekkürler yorumlarınıza halıları bir sene önce diğer eşyalara göre almıştık bir süre sonra halıları değiştireceğim

Yo
yok canım halımın rengi değişmedi yıkattım pırıl pırıl duruyor

Arkadaşlar koltukların rengi aslında çok güzel çok açık gri tay tüyü kumaş sandalyeleride aynı renk kumaş yaptırdık resimde koyu çıkmış

Hayırlı olsun, güle güle oturun. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben koltuğun rengini sevmedim. Çok donuk.. Salonunuz bana çok ruhsuz geldi.. Aksesuarlarla renklendirebilirsiniz.. Halınızı da değiştireceksiniz sanırım, biraz açık bir renk olursa daha iyi olabilir.

Gri nötr bi renktir. İnsanı dinlendirir

Back
X