Yeni ama beni üzen bi sonuc :-(

Annemin verdigi uzun kaktüsüm dün ortadan ikiye ayrilmis ölmüs :-( kilic gibi biseydi 2 karıs boyu vardi. Topragina baktim kucuk kucuk biseyler vardi bocek yemis. Annemi aradim topragi havalandirmadigim icin oyle olmus. Pek anlamam ama uzuldum :-(

ay canım toprağı arada parmağınla eşelemen lazım, aslında kış ayında gerek olmaz buna ama evin sıcak demekki. neyse üzülme öğrenmiş oldun bi daha dikkat edersin :38:

eheheh gördün mü septomlar bile aynı. Ağladığında öyle olmanın sebebi kalp değil astım maalesef.
Ben çok ağlayınca tıkanırım astım krizine girer yığılır kalırım olduğum yere nefes alamam. Kendini üzme canım yai biraz boşverci olacağız baka yolu yok. Ben foradil kullanıyorum ventolini de çok daraldığımda acil durumlarda alırım. İlaçları düzenli kullanınca hafifler astım. Bu zaten kış hastalığıdır yazın düzelir kışın artar. İnşallah sigara kullanmıyorsundur ve evinde de içilmiyordur.

Evliymişsin mademonu da söyleyim kocanla birlikte olurken de kalbin çarpar hatta biraz kötü olursun sıkıntı etme. Zaten zamanla vücudunun biyoritmi oturuyor unutuyosun farketmiyosun bile. Astım prolapsustan daha sıkıntılı emin ol. Sen astımı kontrol altına almaya bak.

Bugun otobuste baya oksuruk tuttu bu aksamdan itibaren yine astim ilacina baslicam yoksa cok cabuk ilerliyo oksuruk gecmek bilmiyo o zaman.

Sigara hic kullanmadim evdede icilmiyo icen biri yuzume bi kere uflese ölürüm zaten :-)

Astimi bende daha onemli goruyorum cektiklerimden bilrim

Son düzenleme:
ay canım toprağı arada parmağınla eşelemen lazım, aslında kış ayında gerek olmaz buna ama evin sıcak demekki. neyse üzülme öğrenmiş oldun bi daha dikkat edersin :38:

Aynen canim ya kaktusum gittikten sonra tecrube edindim buyuk cicegin dibini kurcaliyim bari oda ölmesin 1 m den buyuk onun kaybi daha belli olur :-)

Ayni sorunlar bendede vardi kalbim agzimdan cikcakmis gibi hizli hizli atar bende nfes nefese kalirdim. Suan bostayim diye oylesine bi muayene olayim dedimde gittim ve bu cikti. Daha kan tahlili fln yaptirilcakmis. Anneme hic soylemeyi dusunmuyorum cok uzulur ben boyle olduysam o kim bilir ne kadar buyutur kendi icinde:-( 7 aylik evliyim ilerde cocugumdada aynisi olursa diye korkuyorum :-(

evet kalp çarpıntısı genetiktir birazda hormonal daha doğrusu buna taşikardi denilir başlıca sebeplerinden biri stres sıkıntı ve kansızlıktır

Canım,

Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifa versin.

Ben de aynı şikayetlerle doktora gittim. Aritmi ve hipertiroidi tanısı kondu bana da. Kafana takmayacaksın, güçlü olacaksın, tedavine bakacaksın.

Allah'ın izniyle çocukların da çok sağlıklı olacaklar.

"Güzel gören, güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır." :34:

Arkadaslar aynı sorun bende de var habire ağrılar giriyor kalbime korku içerisindeyim sürekli ya bisey olursa diye

Back
X