Yeni Anne Olanlarr....

ben ıkı ay önce dogum yaptımm kızlar zayıf bırıryım gobek kaldııı kotu duruyor sarsam yada sadece korse taksam acaba bırsey olurmu

Son düzenleme:
bu soru gecmıs arada cevab vermek ıstedım belkı bundan sonra okuyacak olanlara bır ısık tutar umıdıyle...
benımde 4,5 aylık bır kızım var.ılk 3 ay kakasını yapamadı takı 2. hafta sından bu yana...3. ayından sonra bıcak gıbı kesıldı bu kaka sorunu..sureklı hastanelere goturduk ama barız bır cevab alamadık tatmın edıcı..

her bebegın dr u kendı annesıdır dıye dusunuyorum..kızımın asırı gaz probşemı vardı.gazını kakasıyla beraber yapıyordu ka cıkmayınca gaz,gaz cıkmayınca kakada cıkmıyordu halıyle...ozellıkle dıkkat edın ılk 1 2 hafta asırı gurultulu kaka yaparlar bebekler..ıste o sıra cıkan ses kakadan degıl gazdan kaynaklanır...

ben kızımda anladım bunu..hıc bır ılac fayda etmedı takı 3. ayına kadar...sımdı kaka ve gaz problemımız yok sukur...bıraz sabırlı olursanız en azından cocougunuzdakı sıkıntının ne oldugunu ve gececegını bılırsenız daha kolay gecırırısınız ınancındayım...bu sure zarfında bacaklarını karnına dogru ıttırme hareketlerı bısıklet cevırme hareketlerı ve karnına saf zeytınyagıyla sagdan sola masaj hareketlerı bebegınızı rahatlatacak ve gazını cıkarttıracaktır...

slm anneler bana söylemediler yapmadım ebeğim hep ağlıyordu sürekli şimdi geçti artık kızım 6aylık oldu nerdeyse ama sizler yapın bebeğinizi yıkarken sırtına elinizin avuç ayasıyla masaj yapın sırtındaki siyah dikenlerin çıktığını göreceksiniz ve bebeğiniz çok güzel uyuyacak bilginiz olsun önemli

siyah dikenler mi?? kakasından mı gelecek yoksa o masajla banyoda elimize mi nasıl cıkacak? ilk defa duyuyorum böyle bişey çok şaşırdım:44:

yok hayatım bende eskilerden duydum kızıma yapamadım geç kalmıştık ama yiyenime yaptım bebeğinizi yıkarken sırtına elinizin ayasıyla yani avucunuzla masaj yapın zaten göreceksiniz siyah dikenleri

Sezeryandan 16 gün sonra slip korse giydim.14 günde tamamen biten kanamam yeniden başladı bununla ilgisi oşabilirmi. Birde kesinin 4 parmak üstü ağrıyor ve kaşınıyor böyle bişey yaşayan varmı

kızlar ben 47 gün önce normal doğum yaptım rahatsız edici bi sarımsı akıntı var normalmidir sizde oldumu doktora gitmelimiyim ?

Back
X