- Konu Sahibi kucukdunya
-
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Okuduğum bu tür konuların içinde en mantıklısıydı. Uzun uzadıya yazılmış ihtiyaç listelerinden uzak, gerçekci bir konu olmuş.
Benim merak ettiğim birkaç şey var.
*Bebeği kundağa sarmak doğrumudur?
*Emzirme sütyeni diye satılan sütyenler ne kadar kullanışlı? Özellikle şu tam göğüs ucu kısmından açılır olanlar?
*Sanırım sizde yaz mevsiminde doğum yapmışsınız. Rabbim nasip ederse benimde haziran gibi olacak. Yazın doğum yapmanın avantajı yada dezavanatajı varmı? Hem bebek için hemde bizim için? Özellikle sıcak bir mevsim olduğu için soruyorum :)
bahsettiğin emzirme sütyeni bebeklerin dokunmasına fırsat vermiyor normalde bebkler memeyi tutarak kendilerini annelerinin hala bir parçası gibi hissedip güven duygusunu geliştiriyor... anne içinde uygunsuz oluyor emzirme sütyenleri etrafımdaki hiç bir emzirenin ay çok rahat al kullan dediğini duymadım hatta şuan 2 aylık bir yeğenim var ablam asla o sütyenlerden alma diyor bende ilk başta sırf pamuklu olanların kullanılabileceğini düşnüyordum hatta bir tane aldım denemek için benim 20.haftadan beri göğsümden süt geliyor ve ıslak kalınca çatlamaya sebep oluyor pamuklu olduğu için belki çözüm olur diye düşündüm ama berbat bir sütyen aşırı derecede şekilsiz gösteriyor dikişleeri göğüs ucumu acıttı boşa gitmiş bir para oldu bir daha asla almayı düşünmüyorum... sütyen olarak önden kopçalı olanlar ya da dikişsiz sporcu sütyenleri düşünüyorum ben...
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Okuduğum bu tür konuların içinde en mantıklısıydı. Uzun uzadıya yazılmış ihtiyaç listelerinden uzak, gerçekci bir konu olmuş.
*Emzirme sütyeni diye satılan sütyenler ne kadar kullanışlı? Özellikle şu tam göğüs ucu kısmından açılır olanlar?
*Sanırım sizde yaz mevsiminde doğum yapmışsınız. Rabbim nasip ederse benimde haziran gibi olacak. Yazın doğum yapmanın avantajı yada dezavanatajı varmı? Hem bebek için hemde bizim için? Özellikle sıcak bir mevsim olduğu için soruyorum :)
Anladım... Peki bahsettiğin şey şunun gibi bişeymi?
Eki Görüntüle 555308
Anladım... Peki bahsettiğin şey şunun gibi bişeymi?
Eki Görüntüle 555308
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?