Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım benim 11. günüm aşılamada şuan sadece kasıkta hafif kramp var ve göğüslerde dolgunluk. ama adet öncesi ağrısı gibi birazdaAşılama yapturanlar belirti yasadınız mı
20 ekimde oldum cok fazla kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var 2 gündür halsiz yatıyorum.ilk aşılaman mımerhaba canım benim 11. günüm aşılamada şuan sadece kasıkta hafif kramp var ve göğüslerde dolgunluk. ama adet öncesi ağrısı gibi birazdasende aşılamamı oldun
Aydındayım devlet hastanesnde oldum aşılamayı sen hangi şehirdensinevet benimde ilk aşılamam ama bende hiç halsizlik falan yapmadı. herkesde farklı şeyler gösteriyor demekki. hangi şehirdesin
Benim de öyle ilk günler iyiydi umutluydum son iki gündür kötü his kapladı icimi hayırlısı olsun inşallah sizin demuğladayım bende devlet hastanesinde oldum. cuma günü kan vereceğim içimde hem belirsizlik hemde umut var.
Tamam canım yaz sende test yaptırımca hayırlı kandillerinşallah canım yine haber ver durumunubu arada kandilin mübarek olsun
![]()
Merhaba kan verdiniz mimuğladayım bende devlet hastanesinde oldum. cuma günü kan vereceğim içimde hem belirsizlik hemde umut var.
merhaba canım dün akşam hasta oldum. şimdide hastanedeyim tedbir amaçlı yine beta verdim ama sonuçlar çıkmadı. sanırım ikinci aşılamaya hazırlanacağım.Merhaba kan verdiniz mi
Hayırlısı olsun canımmerhaba canım dün akşam hasta oldum. şimdide hastanedeyim tedbir amaçlı yine beta verdim ama sonuçlar çıkmadı. sanırım ikinci aşılamaya hazırlanacağım.
Belirti olmayabiliyormuş belki tutmuştur umudunu yitirmeMerhaba kizlar .21 ekimde bende asilama yaptirdim. Bende hic bir belirti yok ama .galiba tutmamiş
belirti birçok kişide değişiyor canım, hiç belirti vermeyen de var belirti gösterende, oyüzden ümitsizliğe kapılma hemen. nerede yaptırdın devletmi özelmiMerhaba kizlar .21 ekimde bende asilama yaptirdim. Bende hic bir belirti yok ama .galiba tutmamiş
Bugun asilama gununu saymasak 10cu gunumdu .test yaptim negatif cikti . Olsaydi hafif de olsa cikardi her halde dusunuyorumBelirti olmayabiliyormuş belki tutmuştur umudunu yitirme
Asilamadan sonra 10cu gunumdu test yaptim negatifdi . Ozelde yaptirdim ama ben Azerbaycandayimbelirti birçok kişide değişiyor canım, hiç belirti vermeyen de var belirti gösterende, oyüzden ümitsizliğe kapılma hemen. nerede yaptırdın devletmi özelmi
Benüm belirtilerim geçti sanırım ilaç etkisiymiş test yapmak istiyorum ama sonuctan korkuyorumAsilamadan sonra 10cu gunumdu test yaptim negatifdi . Ozelde yaptirdim ama ben Azerbaycandayim