Aşılama Yeni aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
20 ekimde oldum cok fazla kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var 2 gündür halsiz yatıyorum.ilk aşılaman mı

merhaba canım benim 11. günüm aşılamada şuan sadece kasıkta hafif kramp var ve göğüslerde dolgunluk. ama adet öncesi ağrısı gibi birazda🤔 sende aşılamamı oldun
20 ekimde oldum cok fazla kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var 2 gündür halsiz yatıyorum.ilk aşılaman mı

evet benimde ilk aşılamam ama bende hiç halsizlik falan yapmadı. herkesde farklı şeyler gösteriyor demekki. hangi şehirdesin

muğladayım bende devlet hastanesinde oldum. cuma günü kan vereceğim içimde hem belirsizlik hemde umut var.

muğladayım bende devlet hastanesinde oldum. cuma günü kan vereceğim içimde hem belirsizlik hemde umut var.
Benim de öyle ilk günler iyiydi umutluydum son iki gündür kötü his kapladı icimi hayırlısı olsun inşallah sizin de

inşallah canım yine haber ver durumunu 🙏 bu arada kandilin mübarek olsun 🌹

Merhaba kizlar .21 ekimde bende asilama yaptirdim. Bende hic bir belirti yok ama .galiba tutmamiş

Ben de 27 ekimde 2. Aşılamamı yaptırdım. Aşırı göğüs hassasiyetim var, adetten önce olurdu normalde, bu sefer çok erken başladı ilaçlardan da olabilir diye düşünüyorum

Merhaba kizlar .21 ekimde bende asilama yaptirdim. Bende hic bir belirti yok ama .galiba tutmamiş
belirti birçok kişide değişiyor canım, hiç belirti vermeyen de var belirti gösterende, oyüzden ümitsizliğe kapılma hemen. nerede yaptırdın devletmi özelmi

belirti birçok kişide değişiyor canım, hiç belirti vermeyen de var belirti gösterende, oyüzden ümitsizliğe kapılma hemen. nerede yaptırdın devletmi özelmi
Asilamadan sonra 10cu gunumdu test yaptim negatifdi . Ozelde yaptirdim ama ben Azerbaycandayim

Back
X