Rabbim nasip eder inşallah. Benim ilk aşılama tutmadı ama bu sefer tutacak allahın izniyle senin sonuca az kalmış galiba inşallah hayırlısıyla hamilesindir
Kızlar bende Puregon kullanarak hamile kaldım siz de inş hemen kalırsınızKIZLAR MERHABALAR .. HAYDİ BİSMİLLAH .. YAZMAYA BAŞLAYIM :)
BEN 31 YAŞINDAYIM 3 YILLIK EVLİYİM.. HİÇ KORUNMADIK , HACETTEPE HAS. TEDAVİ OLUYORUM.. ÖNCELİKLE RAHİM FİLMİ ÇEKİLDİM KANALLARIM AÇIK FAKAT RAHİMDE ANORMALLİK ÇIKTI RAHMİMDE PERDE VARDI GENEL ANESTEZİ HİSTEROSKOPİ İLE ALINDI GEÇTİĞİMİZ TEMMUZ AYINDA.. TABİ 2 DÜŞÜK YAŞADIM HEMEN ONUDA EKLEYEYİM.. KLOMEN DE KULLANDIM TUTUU AMA RAHİMDE ANORMALLİK OLDUĞU İÇİN TUTUNAMADI..
30.09.2016 DA AŞILAMAYA BAŞLADIK PUREGON 300 - 600 VE OVİTRELLE KULLANACAĞIM.. İLK DENMEMİZ BAKALIM NE OLACAK RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN HEPİMİZ İÇİN.. BENİM YAŞADIKLARIM BUNLAR :) SİZİDE SORMAK İSTİYORUM AYNI DURUMDA OLAN YANİ AŞILAMAYA BAŞLAYAN YADA AŞILAMA YAPTIRIP OLUMLU OLUMSUZ SONUÇ ALAN VARMI ??
GERÇEKTEN BU GİBİ DURUMLARDA İNSAN KENDİ İLE AYNI ŞEYLERİ YAŞAYANLARDAN DA DUYMAK İSTİYOR :) CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM .. BENDE YAZACAĞIM.. BU ARADA BU GÜN KONTROLUM VARDI
SAĞ DA 14.5 SOLDA 15 MM TOPLAM 7 OLUŞMUŞ YUMUŞ VAR:)
ANKETTE OLUŞTURDUKK ONU DA CEVAPLARSANIZ :))))))
TEŞEKKÜR EDERİMMMMMM
Kızlar bende Puregon kullanarak hamile kaldım siz de inş hemen kalırsınız
Amin Can'ım cümlemizin benim kanamam oldu adet sandık bu ay yine yapacaktım teste çıktıGünaydın:)
Ayy ne güzel maşşallah arkadaşım rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
Kızlar bende Puregon kullanarak hamile kaldım siz de inş hemen kalırsınız
Can'ım her ay psikolojik belirtiler yaşadım tatlım test yaptır çünkü hayal kırıklığı oluyor psikolojide önemli tedavimizdeYaaa ne güzel rabbim ol derse olur arkadaşım dua et Sende bizede
Benimde salı aşılamam oldu bekliyorum beklemek zor
Ama ilaçtan sanırım benim göğüsler aşırı hassas yani anlatamam Sende yaşadın mı öyle belirti ilaç kullanırken Oldumu ben hiç dokunamıyorum çamaşır bile acıtoyo
Can'ım her ay psikolojik belirtiler yaşadım tatlım test yaptır çünkü hayal kırıklığı oluyor psikolojide önemli tedavimizde
Kizlar merhaba bende 27 ekimde ilk asilamami oldum 10 kasimda kan testi yaptircam 4 yillik evliyim hic bebebim olmadi 2015 de tup bebek tedavisi gorduk ama tutmadi benimde yumurta rezervimde azalma var bu asilamada 2 yumurta 17 mm oldu ovitrelle catlatma ignesi kullandim bakalim hayirlisi biraz kasık agrim var bi de 2.gun akinti ile berabee az kan geldi doktor kanama olabilir dedi beklemedeyiz herkesin hayirlisi ile tutar bebeklerimi gelir ins
Ins tsk ederim az kaldi 10 kasimda test kan testi yaptiracam hayirlisi bizde 2 asilama tutmazsa tup bebek ins tup bebege gerek kalmaz kimsenin herkesten hayirli haberler gelir paylasiriz burda:)Ha
Merhaba inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ve buradan bizlerle paylaşırsın
Benim ilk aşılamam tutmadı 2. Ye başlayacağız nasip olursa
Ins tsk ederim az kaldi 10 kasimda test kan testi yaptiracam hayirlisi bizde 2 asilama tutmazsa tup bebek ins tup bebege gerek kalmaz kimsenin herkesten hayirli haberler gelir paylasiriz burda:)
mrb canim ben de davut beye geldim ben de cikolata kisti var da onu bosaltacak sonra asilama yapacak. senin durumun deneyimlerin nelerdir? memnun kaldin mi doktordanRabbim nasip eder inşallah. Benim ilk aşılama tutmadı ama bu sefer tutacak allahın izniyle senin sonuca az kalmış galiba inşallah hayırlısıyla hamilesindir
[ISPOILER][ISPOILER][ISPOILER][/ISPOILER][/ISPOILER][/ISPOILER]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?