Aşılama YENİ AŞILAMAYA BAŞLAYANLAR VE PUREGON KULLANANLAR LÜTFEN TECRÜBELERİNİZİ YAZARMISINIZ ??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

AŞILAMADA İLK DENEMENİZDE HAMİLE KALDINIZMI ?

• EVET

OY: 1 16,7%
  • HAYIR

OY: 5 83,3%

• Ankete Katılan
    6

eelifce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
115
114
103
40
KIZLAR MERHABALAR .. HAYDİ BİSMİLLAH .. YAZMAYA BAŞLAYIM :)
BEN 31 YAŞINDAYIM 3 YILLIK EVLİYİM.. HİÇ KORUNMADIK , HACETTEPE HAS. TEDAVİ OLUYORUM.. ÖNCELİKLE RAHİM FİLMİ ÇEKİLDİM KANALLARIM AÇIK FAKAT RAHİMDE ANORMALLİK ÇIKTI RAHMİMDE PERDE VARDI GENEL ANESTEZİ HİSTEROSKOPİ İLE ALINDI GEÇTİĞİMİZ TEMMUZ AYINDA.. TABİ 2 DÜŞÜK YAŞADIM HEMEN ONUDA EKLEYEYİM.. KLOMEN DE KULLANDIM TUTUU AMA RAHİMDE ANORMALLİK OLDUĞU İÇİN TUTUNAMADI..
30.09.2016 DA AŞILAMAYA BAŞLADIK PUREGON 300 - 600 VE OVİTRELLE KULLANACAĞIM.. İLK DENMEMİZ BAKALIM NE OLACAK RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN HEPİMİZ İÇİN.. BENİM YAŞADIKLARIM BUNLAR :) SİZİDE SORMAK İSTİYORUM AYNI DURUMDA OLAN YANİ AŞILAMAYA BAŞLAYAN YADA AŞILAMA YAPTIRIP OLUMLU OLUMSUZ SONUÇ ALAN VARMI ??
GERÇEKTEN BU GİBİ DURUMLARDA İNSAN KENDİ İLE AYNI ŞEYLERİ YAŞAYANLARDAN DA DUYMAK İSTİYOR :) CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM .. BENDE YAZACAĞIM.. BU ARADA BU GÜN KONTROLUM VARDI
SAĞ DA 14.5 SOLDA 15 MM TOPLAM 7 OLUŞMUŞ YUMUŞ VAR:)
ANKETTE OLUŞTURDUKK ONU DA CEVAPLARSANIZ :))))))
TEŞEKKÜR EDERİMMMMMM

Son düzenleme:
Rabbim nasip eder inşallah. Benim ilk aşılama tutmadı ama bu sefer tutacak allahın izniyle senin sonuca az kalmış galiba inşallah hayırlısıyla hamilesindir :anneadayı:

Rabbim nasip eder inşallah. Benim ilk aşılama tutmadı ama bu sefer tutacak allahın izniyle senin sonuca az kalmış galiba inşallah hayırlısıyla hamilesindir :anneadayı:

merhaba arakadşımm cevap için teşekkür ederim :)
ben dün çatlatma iğnemi oldum yarın aşılama yapılacak :S heyecan ile onu bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun..
fakat şunu danışmak istiyorum bu iğneler göğüslerde hassasşyet yaparmı acaba benim aşırı derecede ağrıyor :( hem etrafı hem ucu bilemedim yani
sen yaptırdınmı aşılamanı inşallah gelsin bebişler :anneadayı::anneadayı:

Goguslerde şişkinlik ve ağrı kasiklarda adet olacakmis gibi ağrı ve bişi batiyormus gibi bir his oluyor. Benim pismanligim nasıl olduğunu bilmediğim için çatlama iğnesini vurduktan 36 saat sonra yumurta catlamismi hiç bakmadan asilamayi yaptı Dr. Bide kendime dikkat etmedim üşüdüm enfeksiyon kaptim tutmadı tabi aşılama, kasımda tüp bebek yapacaz inşallah isteyen herkes anne olsun istiyorum bende tabi :KK46:

inşallah canım benim rabbim in hazinesi bol bizlerede verir inşallah hiç pişman olma çünkü herşeyin bir sebebi var mutlaka olmamasında da bir sebep vardı buna inan :) rabbim kuluna yeter inşallah :)
ayy hadi bakalım buradan gelişmelerimizi yazalım :)

KIZLAR MERHABALAR .. HAYDİ BİSMİLLAH .. YAZMAYA BAŞLAYIM :)
BEN 31 YAŞINDAYIM 3 YILLIK EVLİYİM.. HİÇ KORUNMADIK , HACETTEPE HAS. TEDAVİ OLUYORUM.. ÖNCELİKLE RAHİM FİLMİ ÇEKİLDİM KANALLARIM AÇIK FAKAT RAHİMDE ANORMALLİK ÇIKTI RAHMİMDE PERDE VARDI GENEL ANESTEZİ HİSTEROSKOPİ İLE ALINDI GEÇTİĞİMİZ TEMMUZ AYINDA.. TABİ 2 DÜŞÜK YAŞADIM HEMEN ONUDA EKLEYEYİM.. KLOMEN DE KULLANDIM TUTUU AMA RAHİMDE ANORMALLİK OLDUĞU İÇİN TUTUNAMADI..
30.09.2016 DA AŞILAMAYA BAŞLADIK PUREGON 300 - 600 VE OVİTRELLE KULLANACAĞIM.. İLK DENMEMİZ BAKALIM NE OLACAK RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN HEPİMİZ İÇİN.. BENİM YAŞADIKLARIM BUNLAR :) SİZİDE SORMAK İSTİYORUM AYNI DURUMDA OLAN YANİ AŞILAMAYA BAŞLAYAN YADA AŞILAMA YAPTIRIP OLUMLU OLUMSUZ SONUÇ ALAN VARMI ??
GERÇEKTEN BU GİBİ DURUMLARDA İNSAN KENDİ İLE AYNI ŞEYLERİ YAŞAYANLARDAN DA DUYMAK İSTİYOR :) CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM .. BENDE YAZACAĞIM.. BU ARADA BU GÜN KONTROLUM VARDI
SAĞ DA 14.5 SOLDA 15 MM TOPLAM 7 OLUŞMUŞ YUMUŞ VAR:)
ANKETTE OLUŞTURDUKK ONU DA CEVAPLARSANIZ :))))))
TEŞEKKÜR EDERİMMMMMM
Kızlar bende Puregon kullanarak hamile kaldım siz de inş hemen kalırsınız

Günaydın:)
Ayy ne güzel maşşallah arkadaşım rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn :KK46::anneadayı::KK200::KK200:
Amin Can'ım cümlemizin benim kanamam oldu adet sandık bu ay yine yapacaktım teste çıktı

Kızlar bende Puregon kullanarak hamile kaldım siz de inş hemen kalırsınız

Yaaa ne güzel rabbim ol derse olur arkadaşım dua et Sende bizede
Benimde salı aşılamam oldu bekliyorum beklemek zor
Ama ilaçtan sanırım benim göğüsler aşırı hassas yani anlatamam Sende yaşadın mı öyle belirti ilaç kullanırken Oldumu ben hiç dokunamıyorum çamaşır bile acıtoyo

Yaaa ne güzel rabbim ol derse olur arkadaşım dua et Sende bizede
Benimde salı aşılamam oldu bekliyorum beklemek zor
Ama ilaçtan sanırım benim göğüsler aşırı hassas yani anlatamam Sende yaşadın mı öyle belirti ilaç kullanırken Oldumu ben hiç dokunamıyorum çamaşır bile acıtoyo
Can'ım her ay psikolojik belirtiler yaşadım tatlım test yaptır çünkü hayal kırıklığı oluyor psikolojide önemli tedavimizde

Can'ım her ay psikolojik belirtiler yaşadım tatlım test yaptır çünkü hayal kırıklığı oluyor psikolojide önemli tedavimizde

Doğru Can'ım
Ama benim daha çok erken 12 gün felan var daha
Ama beni üzen göğüs hassasiyeti çok erken oluştu bende kullandığım ilaca bağlı olduğunu sanıyorum
Allah isteyen herkese içinde de bizlere nasip etsin inşallah 12 gün var daha önümde :)

Kizlar merhaba bende 27 ekimde ilk asilamami oldum 10 kasimda kan testi yaptircam 4 yillik evliyim hic bebebim olmadi 2015 de tup bebek tedavisi gorduk ama tutmadi benimde yumurta rezervimde azalma var bu asilamada 2 yumurta 17 mm oldu ovitrelle catlatma ignesi kullandim bakalim hayirlisi biraz kasık agrim var bi de 2.gun akinti ile berabee az kan geldi doktor kanama olabilir dedi beklemedeyiz herkesin hayirlisi ile tutar bebeklerimi gelir ins

Ha
Kizlar merhaba bende 27 ekimde ilk asilamami oldum 10 kasimda kan testi yaptircam 4 yillik evliyim hic bebebim olmadi 2015 de tup bebek tedavisi gorduk ama tutmadi benimde yumurta rezervimde azalma var bu asilamada 2 yumurta 17 mm oldu ovitrelle catlatma ignesi kullandim bakalim hayirlisi biraz kasık agrim var bi de 2.gun akinti ile berabee az kan geldi doktor kanama olabilir dedi beklemedeyiz herkesin hayirlisi ile tutar bebeklerimi gelir ins

Merhaba inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ve buradan bizlerle paylaşırsın
Benim ilk aşılamam tutmadı 2. Ye başlayacağız nasip olursa

Ha

Merhaba inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ve buradan bizlerle paylaşırsın
Benim ilk aşılamam tutmadı 2. Ye başlayacağız nasip olursa
Ins tsk ederim az kaldi 10 kasimda test kan testi yaptiracam hayirlisi bizde 2 asilama tutmazsa tup bebek ins tup bebege gerek kalmaz kimsenin herkesten hayirli haberler gelir paylasiriz burda:)

Ins tsk ederim az kaldi 10 kasimda test kan testi yaptiracam hayirlisi bizde 2 asilama tutmazsa tup bebek ins tup bebege gerek kalmaz kimsenin herkesten hayirli haberler gelir paylasiriz burda:)

Herkese merhaba
Kızlar benim ilk aşılama olmadı
Bu gün 2. Aşılamam yapıldı
Sizlerde durum ne merak ettim

mrb canim ben de davut beye geldim ben de cikolata kisti var da onu bosaltacak sonra asilama yapacak. senin durumun deneyimlerin nelerdir? memnun kaldin mi doktordan

Aradan baya zaman geçti, benim bir kızım oldu.:nazar:rabbim tüm evlatlarımıza içinde de benim kızıma uzun hayırlı ömür nasip etsin inşaAllah..
ben aşılama yaptırdım burdan da yazdığım gibi , sonrasında ikisi de tutmadı ve bıraktım .. 2019 yılında tüp bebek yaptırmaya karar verdim , ben normal şartlarla hamile kalamayacağım dedim, Mart ayında tahlil verim ama o ay tükenmiş umutlar olmayacak ya .. öyle düşünüyorum ..
o ay sonu Cenab-ı Allah bana sevindirici haberi verdi adetim gecikti sadece 2 gün sonra o hep yaptığım basit hamilelik testinde çift kırmızıyı gösterdi rabbim.
yani demem o ki yüce yaradan siz umudunuzu kestiğinde , bak ben burdayım ben olur dersem olur diyor. Binlerce kere şükürler olsun rabbime .
umarım okuyan arkadaşlarıma burdan küçücükte olsa bir umut olur ..
sakın üzülmeyin olmasında yada olmamasında mutlaka bir sebep vardır. Siz kendinizi teslim edin.. rabbim en hayırlı zamanda sizi teselli edecektir.
bu arada hamile kalmadan önceki ay soğan suyu içtim. Bir etkisi olmuşmudur bilemem.. onun öncesinde hamile kalmaya çabaladığım dönemlerde neler neler yaptım ama olmamıştı. Bu da aklınızda kalsın
Hepinizi seviyorum tanımasam da 😊 Allah kalbinizden geçenleri avuçlarınıza versin inşaAllah :KK200:

Sevgiler

[ISPOILER][ISPOILER][ISPOILER][/ISPOILER][/ISPOILER][/ISPOILER]

Back
X