Yeni Ayakkabılarım Gelir mi?

Zilan00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
63
0
36
Kırıkkale
Arkadaşlar konuyu yanlış yerde açtıysam eğer affınıza sığınıyorum.Dün internet üzerinden n*******m adlı siteden ayakkabı aldım.1 alana 1 bedava kampanyası vardı,ayakkabılarda çok şıktı.
Bugün bir bakayım memnuniyet var mı diye google amcaya sorarken,hep olumsuz yorumlarla karşılaştım.Kiminin ürünü 2 ay olmuş hala gelmemiş,kimininki bozuk eksik yıpranmış gelmiş.Anlayacağınız herkes şikayetçi... Kredi kartı ile ödemesini yaptığım için endişelenmeye başladım.Sizce ürünlerim ne durumdadır?

canım aldıgın site belli değil hangi site olduğunu bilirsek yorum yapabiliriz. tahminime göre netvarium.com sa ben memnun kalmadım aldıgımız saatler bozuk çıkmıştı ama geçen arkadaşım tişört ve saat aldı o gayet memnun kaldı. biraz şans işi ama netvariumdan alışveriş yapmamaya çalış derim ben.

canım aldıgın site belli değil hangi site olduğunu bilirsek yorum yapabiliriz. tahminime göre netvarium.com sa ben memnun kalmadım aldıgımız saatler bozuk çıkmıştı ama geçen arkadaşım tişört ve saat aldı o gayet memnun kaldı. biraz şans işi ama netvariumdan alışveriş yapmamaya çalış derim ben.

Hahayybiii :)) Geldi vallahi.Hemde çok güzeller bayıldıım. Görür görmez benim dimi benim yaptım :) En kısa zamanda yeni ayakkabılarımı ekleyeceğim.Çok şıklar.

Back
X