yeni ayakkabılarım nasıl sizce ?

BerilinAnnesi

bi beştaşım bile yok
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
610
4
46
İstanbul
ayakkabılarımı çok severek aldım.etrafımdaki insanların kimi çok farklı ben giyemem dedi ama ben bayıldım :16: sizce nasıl?

Eklentiler

• $ayakkabım.webp
    $ayakkabım.webp
    12 KB · Görüntüleme: 187
Son düzenleme:
bende klasik oldu artık yaz gelince genelde beyaza yakın tonlar giyindiğim için günlük -yazlık ayakkabılarım hep beyazdır,bunun bide açık pembesi vardı almadım o da güzeldi.

ben beğenedim
farklı olmuş en azından
kızılay dağıtmış gibi herkesin giydiğinden değil

açık renkli kapri pantolonlar altına iyi gider.güle güle giy canım.herkes farklı olmak ister değil mi?

aaaaaaa ablamın ayakları meşhur olmuuuuuuuş :9::9::9::9:
fıstık gibi senin etrafındakiler anlamaz bizim zevkimizden takma rahatına bak sen:52::52::52::52::46:

aaaaaaa ablamın ayakları meşhur olmuuuuuuuş :9::9::9::9:
fıstık gibi senin etrafındakiler anlamaz bizim zevkimizden takma rahatına bak sen:52::52::52::52::46:

piki canım. babet mabet sıkıldım yaa bunu görünce bayıldım, arkadaşında dediği gibi kızılay dağıtmış gbi değil enazından. hakkaten anlamayanlara fikir sordum sende haklısın bacım.

ayakkabılarımı çok severek aldım.etrafımdaki insanların kimi çok farklı ben giyemem dedi ama ben bayıldım :16: sizce nasıl? Eki Görüntüle 195786

gectigimiz sene cok moda olmuslardi bu file ayakkabilar, bu senede cok goruyorum..
hele firfirli sifon bi mini etekle dusunemiyorum ,harika olurlar..
sizde modayi yakindan takip ediyorsunuz sanirim, gule gule kullanin ..

Back
X