Evet arkadaşlar yeni ayrıldık. Hiç böyle olmamıştım defalarca ayrılmıştık ama. 2.5 senelik bi ilişkimiz vardı. Mesaj atmamam lazım durduramıyorum kendimi arıyorum falan. Bi yolu olmalı bunun napıcam sizden yardım istiyorum.. Antidepresana başlıyım diyorum. Sürekli ağlıyorum ağlamadan geçirdiğim 1saniyem bile yok kendime zarar veriyorum 4-5hap içip bütün gün ölü gibi yatıyorum mide ağrısından yardım edin lütfen
Evet arkadaşlar yeni ayrıldık. Hiç böyle olmamıştım defalarca ayrılmıştık ama. 2.5 senelik bi ilişkimiz vardı. Mesaj atmamam lazım durduramıyorum kendimi arıyorum falan. Bi yolu olmalı bunun napıcam sizden yardım istiyorum.. Antidepresana başlıyım diyorum. Sürekli ağlıyorum ağlamadan geçirdiğim 1saniyem bile yok kendime zarar veriyorum 4-5hap içip bütün gün ölü gibi yatıyorum mide ağrısından yardım edin lütfen
Biz zaten ayrıydık 3aydır falan. doğum günümde mesaj attı konuşmaya başladık.. çıkmıyoduk ama takılıyoduk. o hep beni sevdiğini belirtiyodu ama ben korktum söyleyemedim. erkeklerle mesajlaşıyodum btanemli canımlı falan görüyodu.. sonra erkek arkdşlrmla havuza gtceğmi öğrndi. çok pişman olursun yapma dedi . sanane fln dedm. daha sonra bir baktm bi kızı etiketlemş facede baldızım falan diye. sonra o gece aradm sesimi duyunca yumuşadı çok sert davranıyodu.. yarın buluşalm dedi tamam dedm.ertesi gün oldu buluşmadk 9da aradı seni arıycam gece dedi. sonra 12de mesaj attı aramıcam ben nişanlanıyorum dedi.. dün gece oldu işte bu. ben de ciddimisin dedim evet falan dedi tabi ben bütün gece ağladım seni seviyorum şaka bu ya falan dedim. hala inanamıyorum şaka gbii. mümkünatı yok gerçek olamaz daha 17yaşndayız. beni sevmediğine inanmıyorum zaten :s amacı ne ki ?
Ne nişanlanması ya,dupeduz senı uzmek ıcın soylemıs,sende benı zorla baskasına verıyorlar de barı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?