Yeni ayrıldık

hlyaa45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
37
0
36
İstanbul
Evet arkadaşlar yeni ayrıldık. Hiç böyle olmamıştım defalarca ayrılmıştık ama. 2.5 senelik bi ilişkimiz vardı. Mesaj atmamam lazım durduramıyorum kendimi arıyorum falan. Bi yolu olmalı bunun napıcam sizden yardım istiyorum.. Antidepresana başlıyım diyorum. Sürekli ağlıyorum ağlamadan geçirdiğim 1saniyem bile yok kendime zarar veriyorum 4-5hap içip bütün gün ölü gibi yatıyorum mide ağrısından yardım edin lütfen :50:

Evet arkadaşlar yeni ayrıldık. Hiç böyle olmamıştım defalarca ayrılmıştık ama. 2.5 senelik bi ilişkimiz vardı. Mesaj atmamam lazım durduramıyorum kendimi arıyorum falan. Bi yolu olmalı bunun napıcam sizden yardım istiyorum.. Antidepresana başlıyım diyorum. Sürekli ağlıyorum ağlamadan geçirdiğim 1saniyem bile yok kendime zarar veriyorum 4-5hap içip bütün gün ölü gibi yatıyorum mide ağrısından yardım edin lütfen :50:

Canım hayatta kendinden daha önemli hiçbirşey olmamalı.Peki ne için ayrıldınız
anlaşamıyormusunuz yoksa başka sebepler mi var?

iyide ayrılma sebebiniz nedir?
eğer siz haklıysanız kesinlikle aramayın mesaj atmayın. engel olamıyorum diyosanız telefonu annenize verin saklasın bi süre. :27:

neden ayrıldınız onu söyle de kötüleyelim erkek arkadaşını çok iyi gelir emin ol. birini unutmak için öncelikle o kişiden soğumalısın:31:

Biz zaten ayrıydık 3aydır falan. doğum günümde mesaj attı konuşmaya başladık.. çıkmıyoduk ama takılıyoduk. o hep beni sevdiğini belirtiyodu ama ben korktum söyleyemedim. erkeklerle mesajlaşıyodum btanemli canımlı falan görüyodu.. sonra erkek arkdşlrmla havuza gtceğmi öğrndi. çok pişman olursun yapma dedi . sanane fln dedm. daha sonra bir baktm bi kızı etiketlemş facede baldızım falan diye. sonra o gece aradm sesimi duyunca yumuşadı çok sert davranıyodu.. yarın buluşalm dedi tamam dedm.ertesi gün oldu buluşmadk 9da aradı seni arıycam gece dedi. sonra 12de mesaj attı aramıcam ben nişanlanıyorum dedi.. dün gece oldu işte bu. ben de ciddimisin dedim evet falan dedi tabi ben bütün gece ağladım seni seviyorum şaka bu ya falan dedim. hala inanamıyorum şaka gbii. mümkünatı yok gerçek olamaz daha 17yaşndayız. beni sevmediğine inanmıyorum zaten :s amacı ne ki ? :43:

Biz zaten ayrıydık 3aydır falan. doğum günümde mesaj attı konuşmaya başladık.. çıkmıyoduk ama takılıyoduk. o hep beni sevdiğini belirtiyodu ama ben korktum söyleyemedim. erkeklerle mesajlaşıyodum btanemli canımlı falan görüyodu.. sonra erkek arkdşlrmla havuza gtceğmi öğrndi. çok pişman olursun yapma dedi . sanane fln dedm. daha sonra bir baktm bi kızı etiketlemş facede baldızım falan diye. sonra o gece aradm sesimi duyunca yumuşadı çok sert davranıyodu.. yarın buluşalm dedi tamam dedm.ertesi gün oldu buluşmadk 9da aradı seni arıycam gece dedi. sonra 12de mesaj attı aramıcam ben nişanlanıyorum dedi.. dün gece oldu işte bu. ben de ciddimisin dedim evet falan dedi tabi ben bütün gece ağladım seni seviyorum şaka bu ya falan dedim. hala inanamıyorum şaka gbii. mümkünatı yok gerçek olamaz daha 17yaşndayız. beni sevmediğine inanmıyorum zaten :s amacı ne ki ? :43:

ah be bebeğim ne kadar temiz kalplisin:emir_bebek:

daha yaşı 17miş ne nişanlanması blöf yapıyor anlasana:8:

gerçekten sen bu yaşta ne ilacı ne depresyonu yaa lütfen boş yere harap etme kendini.

hem zaten sen çocuktan ayrılmışsın ki öncesinde

Son düzenleme:
17 yaşında ne nişanlaması cnm :)
ama çocuk da haklı yani
o kızlarla konuşsa kızlarla havuza gitse inadına sen ne hissedersin?

canım merhaba,

öncelikle ne kadar akıl ve yardım istesende seni hiçbir sözün rahatlatmayacağını biliyorum.Yorum yapan bir arkadşımızında dediği gibi ondan soğuman gerekiyor unutmak istiyorsan.Yaşınız çok ama çok küçük bence
kendini çok fazla yıpratmamalısın ileride çok gülüceksin pişman olucaksın kendini bu kadar üzdüğün için
inanki hiç kimse için değmez gözyaşlarını akıttığın insan üzülmene değseydi sana bu şekilde davranmazdı.
Büyüklük taslamak gibi bir niyetim yok kesinlikle ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum kendine bir uğraş bul
havuza git spoara git arkadaşlarınla plan yap gez toz birinin unutmanın bence en kolay yolu yeni insanlara tanışmak ve ilgi görmektir bunları dene kendini yıpratma kendine iyi bak.:48:

Ne nişanlanması ya,dupeduz senı uzmek ıcın soylemıs,sende benı zorla baskasına verıyorlar de barı .

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşındı.
Ayrıca konu başlığı içeriği yansıtmadığı için değiştirildi.

valla canım bende sevgilimden az önce ayrıldım. hemde ailesi yüzünden. hiç değmez boşver, demekki bundadad bir hayır vardır de.

Nasıl şaşkınım anlatamam. bu çocuk bütün kızlarla konuşuyor ama bana farklı. öyle bi konuşuyo ki sanki canımı yakmak için. nişanlancam falan dedi ya inanamıyorum haala. hiç iyi değilim ağlamaktan gözlermde yaş kalmadı artık haplarla ayaktayım :43:

geçen sene sevgilimle kavgalıydık benden çıkmıştı kavga çok hırslıdır sevgilim ne yaptıysan mutlaka acığını çıkartır açık çıkartmak için bana şu tarihte evleniyorum dedi tabi inanmadım ne ara oldu deme yani sonuçta benimle birliktesin neyse sonra baktı ben yemiyorum tmm ya şaka dedi yani diyeceğim sana inat diyor aklınca açık çıkartıyor seni tutuşturuyor:52:

Ama bende mesaj atmıycam artık. Seni hiç sevmedim ben o kızı seviyorum birbirzmi seviyorz nişanlancaz ddi. Şaka gibiydi.. Kendimi toplmaya çalışcam

Back
X