yeni başlayacağım ve çok bilgisizim, lütfen yardım edin....

kartanesi_82

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
141
3
316
Ankara
5 yıllık evliyim. yaklaşık 3,5 senedir korunmuyoruz. gebelik oluşmayınca doktora gittik. sorun yok dediler. aşılama yaptık dış gbelik oldu.sonra geçen sene eşimde sol fıtık ve varikosel çıkt ameliyat oldu.iyileşme sürecinden sonra tekrar tahlil yaptırıp yeniden doktora gittik..sorun yok siz normal geb kalabilecek çiftlerdensiniz diyor..beklemeyelim derseniz aşılamaya veya tüp bebek yapalım dedi..biz tüp bebek için karar kıldık fakat eşimin bir kızı var ve böyle olunca devlet tüp bebek tedavisini karşılamıyormuş..

biz ne yapacağımıza karar veremiyoruz. bu konuda çok cahiliz..burada bi sürü şey okuyorum kafam karışıyor herkes bi değerlerden bahsediyor..hangi hastaneye hangi doktora gideceğiz..ayrıca ben çalışıyorum ssk lıyım ama yinede devletten bununla ilgili yardım alabilirmiyim acaba...maddi durumum şu an tamamını karşılamaya el vermiyor..temmuz başında regl olacağım ve o zamana kadar karar verip başlamak istiyorum..

Kafam allak bullak....

Canim selam. Ben ozelde yaptirdim tup bebegi. Ssk nin karsilamasi icin rapor aliniyor ama zaten diyorsun ki esimin kizi var o yuzden karsilamiyor. Bu durumda senin ssk li olman bisi degistirmez. Rapor icin sartlar araniyor cunku. Yani sen arastirip bir merkeze veya hastaneye gideceksin ve bu isi cebinden karsilayacaksin. Gittigin ve konustugun merkeze yine de ssk li oldugunu ve rapor icin neler gerektigini sor. Onlar sana daha ayrintili bilgi vereceklerdir. Sansin bol olsun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cevap için teşekkürler..sen hangi şehirdesin..ben ankaradayım..doktoru ve nerde yaptırdığını soracaktım

Ben de ankaradayim cnm. Hrs hastanesinde yaptirdim tarik hocaya. Ben cok guveniyorum kendisine.. Ankarada tup bebek nerde yaptirdiniz diye bir topic vardi. Orda herkes gittigi merkezi anlatmisti. Mesela medicana tolga hoca, baskent universitesi diyenler vardi... Bir bul topici bak istersen sonra aklina yatanlarla bir git gorus derim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…