yeni başlayacak bu çifte yardım

veronic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
5
0
36
İstanbul
Merhaba Hanımlar;
Eşim yabancı olduğu için yazmasına ben yardımcı olacağım, Maalesef ameliyatla eşimin tüpleri alındı ve doğal yoldan hamile kalma şansı yok.
Biz de derin bir araştırmanın içinde bulduk kendimizi.Merkezler, fiyatlar derken kafayı yemek üzereyiz şu anda.Tecrübemiz sıfır.Sadece eşim muayene oldu o da kendi ülkesinde.Biz Güngören'de ikamet ediyoruz.Merkezler, ücretler ve başarı oranlarıyla alakalı tecrübelerini paylaşacak arkadaşlara ihitiyacımız var.Rapor için tavsiyede bulunacaklara teşekkürler ama rapor şartlarını sağlamıyoruz henüz.Burdan yazabilirsiniz müsait olduğunuzda yüz yüze görüşebiliriz,her türlü öneri ve tavsiyenizi bekliyoruz.Bu arada yazıları okuduk ama herşey çok karışık.Mesela Bahçelievler Medicana için biri iyi demiş öteki kötü, bize yakın olduğu için orayı ilk tercih diye düşünüyorduk ama bakalım hayırlısı.
Selamlar Sevigiler
(Tavsiye üzerine konu buraya açılmıştır)
Veronic ve kocası

merhaba benimde tüplerim tıkalı olduğu için tedavi gördüm yerinde dursalarda artık bi işe yaramıyorlardı
bi çok doktorla görüştüm doğru doktoru bulup tedaviye başlamam 1 sene sürdü
sonunda kadıköy şifa engin enginsu da karar kıldım ve çok da mutluyum aldığım karardan
ilk tedavide hamile kaldım
sizdede problem aynı ve hamile kalma olasılığı en yüksek gruptasınız
sonuçta eşiniz yumurtaları iğnelerle uyarılacak ve toplanıcak
ardından dışarda dölenme olacak ve transfer yapılacak tüplerle hiç bi işleri yok
umarım yardımcı olabilmişimdir

Bende ilk denememı orda yaptım
fakat bızım sorunumuz esımde sayı hareketlılık az
ben doktorumdan ve ekıbınden memnunum
malesef negatıf sonuc aldım kısmet degılmıs
ön gorusme ucretsız
genelde bır cok merkezde ön gorusme ucretsız yanı sadece testlere bakılıp durum degerlendırılıyor
bır dahakı ay dondurulmus denıyecegım
sans meselesı kaderınde varsa oluyor
benım fıkrım bır kac merkezle ön gorusme yapın ıcınıze sınen hangısı olursa orda baslarsınız

Herkes teskur ediyor ben.bakioruz simdilik.Ama insalah istedigi gibi olur hersey

Birsey sormak istior
Esim yok ben yaziyor o yusden kusur bakma ben Turkce cok zayif.
Ne kadar ucret verdiniz.Cunku bizim report yok.

merhabalar ;
belli baslı istanbulda başarılı olan merkezler ile ön görüşme yapınız hangisi içinize sinerse orada baslayınız. birinin memnun kaldığından diğeri memnun kalmayabiliyor bu göreceli bir kavram.o nedenle en doğru kararı siz vereceksiniz. örneğin ben 3.tüp bebek denememde hamile kaldım. 1 ve 2 başarısız oldu ama bu o merkezlerin başarısız oldugunu göstermez. tüm tetkikler yapılmalı ve elinizdeki sonuçlar ile isim yapmış bazı tüp bebek merkezlerine gidiniz bence.
ben brüksel tüp bebek merkezinde tedavi gördüm.
yaklaşık 6 000 tl ödedik.

benim bütün tahliller (incelemeler) ve işlemler, ilaçlar hepsi dahil olmak üzere 7 bin lirayı buldu maalesef... 5 bin lirası tüp bebek ama yapılan tahliller de dahil olmak üzere şu anda harcamalar 7 bini buldu.

bn umut tüp bebekte yaptırdım ve cok memnunum doktor olarakta ulun beyi tavsiye ederim cok sükür ilk denememizde oldu bizimde bnmde sorun tüpteydi dıs gebelk yasadım ve tüpüm alındı umut tüp bebegin basarı oranı yuksek cok dikkatli ve ilgillier hiç bir soru kalmıyor aklında ve ne zamn en yüksek ihtimalse o zaman transferı gerceklestiriyorlar bnm tedaviye basladık yumrtalar toplandı ancak bi degerm yuksek cıkınca dondurduk bi dahaki aya devam ettk koyulabilirmiş ama sans az olur bi dahaki ay daha iyi olur dedi dinledik cok sükür oldu fiyata gelince 5000tl miş ama bn cider dernegine üye oldum 4350 e yapıldı bnmde tahlillerle fln 5000 i buldu ama simdi 30 agu kadar bi kampanyası varmıs 3950 miş dilerim en kısa zamnda cocuk sahibi olursunuz...