• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni baslayan dikkat eksıklıgı tedavısı ıcın Corona yuzunden hastaneye gıtmek de kararsız kalmak

barajnehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.017
1.641
83
9 yasında . Gerekli herseyi yaptıktan sonra 1 ay önce cocuk psıkıyatri dıkkat eksıklıgı ıcın ılaca baslattı.bıtınce gelın dedı.o zaman bu olaylar yoktu.
Okulla daha çok problem oluyor.artık okullar açılmaz diye dusunuyorum.
Sekretere ulastım.ılacı bırakmanız ıcın bıle cocukla bırlıkte gelmenız gerekıyor dedı
Benım sorum hiç gıtmezsek ılacı kullanmasa olur mu .bırakınca ters tepkı verır mı
Korkuyorum hastanede vıruse maruz kalırsak
.vırus olayı bıterse tekrar gitmeyi dusunuruz.

İlacı okul yok diye mi bırakmak istiyorsunuz yoksa doktorunuz diğer geldiğinde bırakırız mı dedi? Bunu doktora danışmadan bırakmamanız gerekiyor. Okul olmasa da dikkat sorunu varsa diğer aktivitelerde de sorun yaşar o nedenle okula bağlamamanızı öneririm. Özel doktor araştırıp telefon üzerinden destek alabilirsiniz yardımı olacaklardır diye düşünüyorum. Doktortakvimi sitesinden doktorlara msj atabiliyorsunuz belki ordan geri dönüş yapan olur. Ya da instagram üzerinden doktorlara ulaşabilirsiniz. Benimkiler öneri tabi herhangi bir uzmanlığım yok. Geçmiş olsun.

İlacı okul yok diye mi bırakmak istiyorsunuz yoksa doktorunuz diğer geldiğinde bırakırız mı dedi? Bunu doktora danışmadan bırakmamanız gerekiyor. Okul olmasa da dikkat sorunu varsa diğer aktivitelerde de sorun yaşar o nedenle okula bağlamamanızı öneririm. Özel doktor araştırıp telefon üzerinden destek alabilirsiniz yardımı olacaklardır diye düşünüyorum. Doktortakvimi sitesinden doktorlara msj atabiliyorsunuz belki ordan geri dönüş yapan olur. Ya da instagram üzerinden doktorlara ulaşabilirsiniz. Benimkiler öneri tabi herhangi bir uzmanlığım yok. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.sagolun

9 yasında . Gerekli herseyi yaptıktan sonra 1 ay önce cocuk psıkıyatri dıkkat eksıklıgı ıcın ılaca baslattı.bıtınce gelın dedı.o zaman bu olaylar yoktu.
Okulla daha çok problem oluyor.artık okullar açılmaz diye dusunuyorum.
Sekretere ulastım.ılacı bırakmanız ıcın bıle cocukla bırlıkte gelmenız gerekıyor dedı
Benım sorum hiç gıtmezsek ılacı kullanmasa olur mu .bırakınca ters tepkı verır mı
Korkuyorum hastanede vıruse maruz kalırsak
.vırus olayı bıterse tekrar gitmeyi dusunuruz.
Dikkat eksikliği tedavisinde kullanılan ilaçlar etken maddeleri nedeniyle bağımlılık yapabiliyor ani bırakmalarda yoksunluk krizi oluşabiliyor o yüzden doktor kontrolünde doz azaltılarak bırakılması gerekiyor. Doktorum bana böyle söylemişti

Back
X