Yeni bi kedi acimi hafifiletirmi yardim edin lutfen:(

mrymmrym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
427
160
53
Bundan bi kac once kedim öldü diye paylasim yapmistim nerdeyse bir hafta olacak alismaya calisiyorum suan 2.5 aylik hamileyim insanlar bu kadar uzulmemi hamile olmama bagliyor ama sizin kediniz ölse eminimki benim kadar uzulursunuz ben suanki evimi degistirmeyi bile dusunuyorum arkdaslar sizce yeni bi kedi sahiplenmelimiyim cok istiyorum en azinda uzuntumu hafifleti ama bi yandanda cevrem hamile oldugum icin cok karsi kedimin olumunu bile hamileligime bagliyolar belki bebek icin bu hayirlisidir diye bende bi yandan aldigim kedide erkenden ölür diye cok korkuyorum ama bir hatta birkactane yavruya yuva olmak istiyorum sizce neyapmaliyim kedi gercektende benim bebegimi korumak icinmi gitmistir eger allah onu benden aldiysa vardir bunda bir hayir diyorum ama uzulmektende alamiyorum kendimi mamasini kumunu daha yeni almistim kullanamadan gitti yavrum baktikca agliyorum umarim bi akil veren olur :KK43:

öncelikle yeni bir kedi geldiğinde diğerinin başına gelenin onada olmaması için bir önlem almayacaksanız sahiplenmeyin. kapılar pencerelere balkonlar hep risk.bugun düşmese yarın düşecek.kuş görür sinek görür kelebek görür saniyelik bir olay.muthemelen iç kanamadan ölmüştür kediniz. iç kanama ignesi yapılsada bazen işe yaramıyor siz açık veteriner bulamamışsınız biraz yapılması gecikmiş ama dedıgım gıbı dustugu dakika bile yapılsa bazen bu iğneler çözüm olmuyor.
2. kedi acınızı hafifletirmi sorusuna gelince sizi oyalar ama asla yerleri dolmaz. evde bir renk olacagından sürekli aklınıza gelmez belki. bizim çok kedimiz var haliyle hasta bulduklarımızdan ölenlerde çok oldu.3 5 sene önce ölenler bile bazen aklıma gelir oturup saatlerce ağlarım yani düşünüyorum tek kedim olsaydı ve ölseydi sanırım kafayı yerdim. diğerleri bizi oyalıyor.ama dedıgım gıbı önlem almayacaksanız lütfen yeni bir kediyi düşünmeyin

Back