Yeni bir aşk kazası

chokella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
157
0
96
Ankara
Arkadaşlar klasik erkek modellemesinden yeni bir örnekle geldim karşınıza... Geçenlerde bir davetteydim ve biriyle tanıştım. Sohbet, muhabbet... Oradaki organizasyona hostes kız getirmişler iki tane. Bu ek bilgi ilerde bize lazım olacak :9: Neyse efendim, akşam oldu evime geldim. Açtım bilgisayarımı bir de baktım beni eklemiş face den. Kabul etmemle ufak caplı sohbetımız basladı resimlerimi övdü falan derken ben cıkmam gerektiğini soyledim. Bu sekılde bir iki konusmadan sonra, bir bahaneyle aradım sohbet ettik boylece o da benım numaramı almıs oldu. (o bana kartını vermıstı) Mesajlaşmalar başladı akıcı şekilde. Derken bir cumartesi arkadasımın dogum gunune davet ettim kendisini. Ahhh bende bir heyecan bir mutluluk anlatamam size :) Nitekim geldi... Alkol şişede durdugu gibi durmuyor tabiii.... Alkolun etkisiyle baya bir samimiyet ve opusme meydana gelmiş, ki ben bunu arkadasımdan ogrendiğimde nevrim 360 dereceyi gördü:))) Ertesi gun mesajlarıma soguk cevap verdiğini fark ettim. Konusmayı da yarım bıraktı. Aksam ustu yine attım ve hıcbısey yokmus gıbı dun gece ne kadar içtiğimizden bahsettik ben hatırlamadıgımı soyledim falan. En nihayetinde o konusma da yarım kaldı ve o gunden beri ne yazmakta ne aramakta. Bu zaman zarfı içinde de , benimle tanıstıgı gunku hostes kızla arkadas olmus ki, resimlerini koymus face e. Bizim gorustugumuz gunun ertesi gunu de koymustu bu resımleri ancak sonra kaldırmıştı. Sonra yeniden koydu. Yalnızlıktan bahseden garip iletiler de paylasıyor. Yani hem yalnızım diyor, hem biri var süsü... yanacagız ıkımızde ateste falanlar... Ben inzivaya cekıldim dısardan izliyorum kendisini. Çıtım cıkmıyor. Hoş erkekleri birazcık tanıyorsam sırf sesim cıkmıyor diye merakından gelir ya hoşş:33: İşte böyleeee.... Motivasyon iyi olurdu hani, yorumlarınız falan :)

Son düzenleyen: Moderatör:
garipppp..........:44: bende analamadım tam olarak ne istediğini

Belki öyle bol kızlı bir çevrede bulunmasına rağmen ilk etapta kendini salmayan,zor olan kızları seviyordur. Siz de ilk 1-2 günde hemen doğum gününe çağırmalar,sarhoş olup yakınlaşmalar yapınca gizeminizi yitirmişsinizdir.. Hani kolay kız hesabı.. Filmlerde de öyle olur ya :1:

Belki öyle bol kızlı bir çevrede bulunmasına rağmen ilk etapta kendini salmayan,zor olan kızları seviyordur. Siz de ilk 1-2 günde hemen doğum gününe çağırmalar,sarhoş olup yakınlaşmalar yapınca gizeminizi yitirmişsinizdir.. Hani kolay kız hesabı.. Filmlerde de öyle olur ya :1:

Evet ben de böyle olabileceğini dusundum :))) Ama boyleyse durumu nasıl duzeltebilirim dedim ve bişey bulamadım :)

Evet ben de böyle olabileceğini dusundum :))) Ama boyleyse durumu nasıl duzeltebilirim dedim ve bişey bulamadım :)

Yani illa ki sevsin üzerime düşsün diosunuz :)Karşınızdaki kişinin huyu hakkında biraz fikriniz olsa bi çözüm arayabilirdiniz ama belli ki ona da zaman olmamış(?)

Aynı ortamda olma ihtimaliniz varsa,işiniz gereği olarak falan, sevginizi belli eden şeyler yapabilirsiniz. Ama en iyisi arayıp ağzından laf almanızdır.Buna rağmen soğuk ve umarsızsa boşverin,zaten gereği gibi sevmeyecektir.

henuz bu asamada nasil bir iliski olabilecegini tahmin etmek zor degilmi :82: yoksa benim mi gec anlayanlardanim : ) yani henuz birbirinizi tanimiyorsunuz, belki her guzel buldugu kizla gonul eglendiren biri, belkide size istedeginiz sevgiyi verebilcek kadar mukemmel bir erkek :44: evet toplantida diger kizlada gorusmus hatta face resim koyabilcek kadar muhabbeti ilerletmis olmasi kafa karistirici ya da sizinle yakinlasip sonra mesefa koymasida. ama bence yorum yapilamicak kadar yeni hersey. en nefret ettigim seyde olsa : ) siizin durumunuz zamana birakilmasini gerektirriyor bence biraz geride durup hal ve hareketlerine bakin derim.

Hakikatten gene bir karmaşık canlı :D Canımm hiiç sallama ona laf vuracak iletiler de yazma .Büyük olasılıkla ne oluyoruz yaa diyecek ve dönecektir .

arkadaşlar cok tesekkur ederim yorumlarınız için :)) Ben de geride durup seyretmeyi ve laf carpmamayı uygun goruyorum sımdılık :)

bence siz de takilmak istiyosunuz. eger oyleyse, 'ben ciddi kizim' olayindan cikin siz de tadini cikarin. ha yok ciddiyim diyosaniz o cocugu hayatinizdan cikarin bence..

Back
X