Arkadaşlar klasik erkek modellemesinden yeni bir örnekle geldim karşınıza... Geçenlerde bir davetteydim ve biriyle tanıştım. Sohbet, muhabbet... Oradaki organizasyona hostes kız getirmişler iki tane. Bu ek bilgi ilerde bize lazım olacak
Neyse efendim, akşam oldu evime geldim. Açtım bilgisayarımı bir de baktım beni eklemiş face den. Kabul etmemle ufak caplı sohbetımız basladı resimlerimi övdü falan derken ben cıkmam gerektiğini soyledim. Bu sekılde bir iki konusmadan sonra, bir bahaneyle aradım sohbet ettik boylece o da benım numaramı almıs oldu. (o bana kartını vermıstı) Mesajlaşmalar başladı akıcı şekilde. Derken bir cumartesi arkadasımın dogum gunune davet ettim kendisini. Ahhh bende bir heyecan bir mutluluk anlatamam size :) Nitekim geldi... Alkol şişede durdugu gibi durmuyor tabiii.... Alkolun etkisiyle baya bir samimiyet ve opusme meydana gelmiş, ki ben bunu arkadasımdan ogrendiğimde nevrim 360 dereceyi gördü:))) Ertesi gun mesajlarıma soguk cevap verdiğini fark ettim. Konusmayı da yarım bıraktı. Aksam ustu yine attım ve hıcbısey yokmus gıbı dun gece ne kadar içtiğimizden bahsettik ben hatırlamadıgımı soyledim falan. En nihayetinde o konusma da yarım kaldı ve o gunden beri ne yazmakta ne aramakta. Bu zaman zarfı içinde de , benimle tanıstıgı gunku hostes kızla arkadas olmus ki, resimlerini koymus face e. Bizim gorustugumuz gunun ertesi gunu de koymustu bu resımleri ancak sonra kaldırmıştı. Sonra yeniden koydu. Yalnızlıktan bahseden garip iletiler de paylasıyor. Yani hem yalnızım diyor, hem biri var süsü... yanacagız ıkımızde ateste falanlar... Ben inzivaya cekıldim dısardan izliyorum kendisini. Çıtım cıkmıyor. Hoş erkekleri birazcık tanıyorsam sırf sesim cıkmıyor diye merakından gelir ya hoşş
İşte böyleeee.... Motivasyon iyi olurdu hani, yorumlarınız falan :)

Son düzenleyen: Moderatör: