- Konu Sahibi vazgecilmez
Mrhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyaım var. Ben bir aydır biisiyle görüşüyorum. Tam anlamıyla benim yıllardır beklediğim beyaz atlı prensim:) Fakat bi srunum var, Ben ilk görüşmede kimlik göstr dedim polis misin kmlikle mi beni tanıyacaksın dedi. Neyse kimliğiim yok üstümde, Sana ehliyet kartımı ve güvenlik krtımı gösterim dedi iyi tmm dedim, gösterdi fakat medeni durumu için bi yer ayrılmaıştıki. Sonraki görüşmelrde hep hafta içi görüştüğümüz için işte iş gereği kimliklerimiz içerde kalıyor dedi. Yani hala kimlik görmedim. Ama iş yerini evini kardeşini abisni Ablasını her şeyini anlatır. Sadece kimlike kalsa inancamda. Mesela Akşam eve gittkten snra mümkün değil ki benle konuşmaz. Çok nadr msj atar çok nadir.. Mesela bu akşamda aradm cvp vermedi aramadı. Meşgulum diye bi msj bile atmadı. Babamdan dolayı konuşamıyorum dedi, ne yapayım kızlarr ne diyim yarın konuştuğumuzda cdden bu duruma bi çözüm bulmasını sölicem ama nasl söyliyim kırmadn nasıl anlatıyım derdimi, lütfen kızlar cvplrınızı bekliyorum yatmicam burdayım:)