yeni bir başlangıç ama..

bence suslen puslen bakımlı ol.. spor yap..kıtaplar oku.. tam anlamda donanımlı ol.. kendıne guven

erkekler kendıne guvenen bayanları tercıh edıyor genelde :)

cokda onu onemseme bakalım pesınde kuyruk olurrrr ınssss :)))

Son düzenleme:
bence yapabılırsen önce kendıne bağla zaten sana aşık olunca senı incitmemek için elinden ne geliyorsa yapacaktır.ama anladıgım kadarıyla arkadasın bıraz rahat ve sosyal sankı.bilmıyorum ben kaldıramam hayatında oldugum erkegın benden baska kızlarla arkadascada olsa konusmasına.ne yap et vazgeçir bence.

ben evden çıkmayan biriyim sürekli beni gel şuraya gidelim diyor bilmiyorum diyorum acil çıkıp etrafı öğrenmem lazım :) elimden geldiğince şu günlerde uzak durmaya çalısıyorum

bence yapabılırsen önce kendıne bağla zaten sana aşık olunca senı incitmemek için elinden ne geliyorsa yapacaktır.ama anladıgım kadarıyla arkadasın bıraz rahat ve sosyal sankı.bilmıyorum ben kaldıramam hayatında oldugum erkegın benden baska kızlarla arkadascada olsa konusmasına.ne yap et vazgeçir bence.

ayyy böyle deme yaa zaten ben çileden çıkıyorum bu duruma ama elimden bişe gelmiyor benden 7 yaş büyük ingilizce öğretmeni ve bir çok kişiye bazı sınavları kazandırmıs öyle olunca aileleriylede tanısmıs ya akraba gibi olmuslar ama yine de öyle yorumları resimleri görünce içimde fırtınalar kopuyor

cnm ne dıyım kı benım eşiminde bi dünya kız arkadaşı vardı neredeyse benle degılde onlarla takılır duruma gelmişti.ama sonuç :)))) rabbim bozmasın 5 aylık evliyiz ve bırbırımızden baska kımsemız yok

cnm ne dıyım kı benım eşiminde bi dünya kız arkadaşı vardı neredeyse benle degılde onlarla takılır duruma gelmişti.ama sonuç :)))) rabbim bozmasın 5 aylık evliyiz ve bırbırımızden baska kımsemız yok

ALLAHIM bozmasın maşallah :) inşlllah benmki de yola gelir :)

valla allah yardımcın olsun canım. ben olsam böyle birine asla aşık olmadım. gittim eşimi buldum, benden bin kat daha antisosyal ve kız ark.ı geçtim erkek aark.ı bile çok az:)) ve ben mutluyum. çünü ben de sen gibi athammül edemezdim bu duruma.

haa benim eşim gibi olanlar sonradan açılmaya kalkıyor çiçek gibi ama allah şaşırtmasın,ne diyim...

Kıskandığını belli etme .Erkekler kıskançlıktan bunalırlar.
Elde edeyim derken kaçırırsın elinden.
Telefonunu kurcalamayı sil at kafandan .Bu kadarda abartma.
Kendine güvenin tam olsun .

dediğin kızlar sen yokkende varsa beni tercih etmiş diye kendini teselli etmeye bak.
ben bağlıcam demekle kimse bağlanmaz.İyice arap saçına döner.Bi bakmışsın uçup gitmiş ..

böyle sosyal olup senden telefonunu yada facebook'unu gizliyosa mutlaka bişey vardır.
bu erkeklere güven olmaz. daha geçen gün başıma geldi. aynen senin anlattığın gibiydi :) akrep burcu sinirli sosyal filan ama aldattı.

Daha cok yeni bir ilişkiniz var bundan rahatsız oluyorsanız öyle tartısarak kıskanarak söylemeyi sakın aklınızdan bile geçirmeyin :) gayet rahat bir şekilde ben bu tarz şeylerden rahatsız oluyorum tamam arkadaslarınla konusma görüşme demiyorum ama gereksiz samimiyetler beni rahatsız eder falan derseniz hani daha yapıcı olarak işe yarar diye düşünüyorum.. bi ilişkinin en zor anları ilk baslardır diye düşünüyorum tanımaya calısıyosun bazen şaşırıyosun cok bi sevgi yogunlugu olmadıgı için biraz kopukluklar ister istemez olur, çok düşünmeyin, akışına bırakın :)

meraba arkadaşlar yeni bir ilişkiye başladım 20. günümüz bugün :) ya çok yeni olmamıza rağmen yorulduk biraz. ben çok kıskanç bir insanım onun ise çevresi çok yani çok fazla kız arkadaşı var ve hepsiyle yakın ben bunu kaldıramıyorum ama bir şey de diyemiyorum çünkü baştan bana söyledi sınırımı biliyorum diye sonra mesela ben meraklıyım tlf falan kurcalarım ama o buna kesinlikle karşı güven olmazsa olmaz diyor.Çok sinirli bir yapısı var akrep burcu zaten bense çok sakinimdir bazen çok sinirli geliyor bana ben söyleyincede bu sinirli halim değil diyor.Gün boyu çalışıyor bana az zaman ayırıyor bazı günler hiç konusmuyoruz neredeyse..Ben onun için çok değiştim ama yine de bazen bu beni yoruyor bu kız arkadaşlarıyla konusmaları da çok samimi seni çok özledım canım falan diyorlar ben deli oluyorum.Kendime tamamen bağlasam belki bu değişir çünkü henüz aşık değil seviyor sadece ama ben bağlandım ve onu kendime bağlamam lazım...Hadi yorumlarınızı bekliyorummm :)

"Şimdilik aşık değil sadece seviyor, kendime bağlasam belki değişir, onu kendime bağlamam lazım" demişsiniz ama böyle bir şey mümkün değil, onu kendinize bağlayamazsınız, o isterse bağlanır... Siz ona bağlanmışsınız mesela, bunu o istediği için değil, siz böyle hissettiğiniz için yaşıyorsunuz...

İlişkinizde henüz 20. gün ve "onun için çok değiştim" demişsiniz... Keşke değişmeseydiniz, sizi olduğunuz gibi sevmesidir makbul olan...

Kıskanç olduğunuzu söylemişsiniz, baştan sınırlar konmuş, keşke bunu söylemeseydiniz, erkekler kıskanıldıklarında kendilerinde keşfedilmeyi bekleyen hazineler var zannediyorlar...

Bunlar da sorun değil aslında...

Sinirli halini gözlemlemişsiniz ama o asabiyetini inkar ediyormuş... "Bu sinirli halim değil" dediği hali böyleyse bir de sinirlense ne olur acaba...

Bazı günler konuşamadığınız oluyormuş, taze bir ilişkide çiftler görüşmek için zaman yaratır, bunun için şartları zorlamaya da uğraşmazlar, istemsiz olarak telefona gider elleri, birbirlerinin yanına düşer yolları, vs.

İlişkiniz başladığı halde kızlar "Özledim seni canım" vs diyorlarmış... Bunu kimse "medeniyetle" açıklayamaz, burada kızları da suçlayamayız, ilişkisi olan bir adamın ağırlığı da olmalı ki diğer hemcinsleriniz ona göre yaklaşsın kendisine...

Demem o ki konuyu yeni ilişkinizdeki yorgunluğu kıskançlığınıza bağlayarak açmışsınız ama sizinki kıskançlık değil, haklı bir sevgi, ilgi ve erkek arkadaşınızın diğer hanımlarla mesafe koyması gereğinin beklentisi... Hal böyleyken sizden yana yapılacak bir şey yok, onun kendini ilişkinize kanalize ederek rotasını tamamen size döndürmesi, işi ve başkalarıyla alakasını düzeyli tutması lazım... Yoğunluk meselesine gelince... Karşılıklı sevgi olduktan sonra ilişki yıllarını da doldursa insanlar birbirlerini görmek için fırsat yaratıyorlar, 20 günlük bir ilişkide böyle hissetmeniz bana şöyle düşündürdü, erkek arkadaşınız iş hayatıyla ve etrafındaki insanlarla bu kadar meşgulken bir beraberlik için gerekli zaman ve enerjiye sahip olduğunu düşünmüyor, ilişkiniz tamamen sizin özveri, çaba ve alttan alma gayretinizle sürecek... Umarım öyle olmaz...
:ssz:

birşey yapmana gerek yok bence sen kendin gibi ol onun sana bağlanacağı varsa bağlanır zaten
daha çok yenisiniz fedakarlık yapmak,için erken.
sevgilisi,nişanlısı v.s olan bi erkeğin diğer kızlara seni çok özledim canım filan demesi çok yanlış bence arada mesafe olmalı tabi herkesin kendi hayatı..
belki daha çok yenisiniz diye telefonunu karıştırmana izin vermiyo olabilir bilmiyorum ama sen birşey görmeden nasıl güveneceksin ki ona

telefon karıştırmaya izin vermezler şifre vermezler sonrada güven derler,görmeden bilmeden insan nasıl güvenebilir ki böyle gizlilik olursa
güvende olmaz.

kendinizi değiştirdiğiniz ilişki siz olmaz ki..
bence aşk ne sen değişeceksin ne o değişecek ikinizde birbirinize birşeyler katmalısınız..
bağlamam lazım diye uğraşırsan zaten çok yorulursun
kıskançlığın altında yatan korku vardır örneğin kaybetme korkusu..bu ilişkiyi çıkılmaz noktaya sürükler...bence onu bağlamaya çalışmak yerine kendinize bir öz eleştiri yapın ve kararlar alıp devam edin..
bağlılık ile bağımlılığı ayırmalısınız..
siz kimseyi değiştiremezsiniz o istemediği sürece sizin elinizden hiç birşey gelmez,Fakat kendinizi değiştirmek elinizde inanın kıskançlık ilişkinin düşmanı...kolay gelsin..

sabah tartıstık işte :( beni dün arayacağını söyledi bende geceye kadar bekledim arayan olmadı ben aradım sonunda meğer uyumuş kızdım kapattım sabahta niye kızıyorsun dedi çok yorgundum beni sıkıyorsun bıktım yeter dedi :( bugün çalıştığı yerde bir işim var oraya gidcem bi 5 dk görürüm heralde normalde aynı şehirlerde yasmyrz yarın buluşcaktık ama daha bahsini açmadı bende onun davet etmesini bekliyorum..offff sabah sabah moralim bozuldu:43:

Seni çok özledim canım falan mı? :53: Arkadaşım helal olsun sana iyi dayanıyorsun ne diyim :53:

Bir kız sevgilisi olan bir erkeğe bunu diyebiliyosa o erkekten yüz buluyordur, ya da beklentileri vardır. Yani iş senin erkek arkadaşında bitiyor.
Rahatsız olduğunu açıkça söyle. Susarak bir şeyi halledilmez.
Daha da yeniymiş ilişkiniz, bu kadar çok fedakarlık yapma. Tavrını ortaya koy, ha olmadı mı ? Senin de erkek arkadaşların "seni çok özledim canım.." falan deyince aynı medeni davranışı erkek arkadaşın da sergileyebilecek mi gör bakalım...

Back
X