Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence yapabılırsen önce kendıne bağla zaten sana aşık olunca senı incitmemek için elinden ne geliyorsa yapacaktır.ama anladıgım kadarıyla arkadasın bıraz rahat ve sosyal sankı.bilmıyorum ben kaldıramam hayatında oldugum erkegın benden baska kızlarla arkadascada olsa konusmasına.ne yap et vazgeçir bence.
cnm ne dıyım kı benım eşiminde bi dünya kız arkadaşı vardı neredeyse benle degılde onlarla takılır duruma gelmişti.ama sonuç :)))) rabbim bozmasın 5 aylık evliyiz ve bırbırımızden baska kımsemız yok
dediğin kızlar sen yokkende varsa beni tercih etmiş diye kendini teselli etmeye bak.
ben bağlıcam demekle kimse bağlanmaz.İyice arap saçına döner.Bi bakmışsın uçup gitmiş ..
meraba arkadaşlar yeni bir ilişkiye başladım 20. günümüz bugün :) ya çok yeni olmamıza rağmen yorulduk biraz. ben çok kıskanç bir insanım onun ise çevresi çok yani çok fazla kız arkadaşı var ve hepsiyle yakın ben bunu kaldıramıyorum ama bir şey de diyemiyorum çünkü baştan bana söyledi sınırımı biliyorum diye sonra mesela ben meraklıyım tlf falan kurcalarım ama o buna kesinlikle karşı güven olmazsa olmaz diyor.Çok sinirli bir yapısı var akrep burcu zaten bense çok sakinimdir bazen çok sinirli geliyor bana ben söyleyincede bu sinirli halim değil diyor.Gün boyu çalışıyor bana az zaman ayırıyor bazı günler hiç konusmuyoruz neredeyse..Ben onun için çok değiştim ama yine de bazen bu beni yoruyor bu kız arkadaşlarıyla konusmaları da çok samimi seni çok özledım canım falan diyorlar ben deli oluyorum.Kendime tamamen bağlasam belki bu değişir çünkü henüz aşık değil seviyor sadece ama ben bağlandım ve onu kendime bağlamam lazım...Hadi yorumlarınızı bekliyorummm :)