Zor bir durum geçmiş olsun. Acele karar vermeyin derim, hem sizi yıpratır hem de karşınızdaki insanı yara bandı olarak kullanmanıza sebep olur. Biraz kendinizi toparlayın, romantik ilişkilerden uzak kalın bir süre. Belki ufak çaplı bir tatil iyi gelebilir. Acınız azaldıktan sonra yeni bir ilişkiye başlamanız daha sağlıklı olur, şu an için bence erken.
Bunun üstüne bikaç gün sonra ablam aracılığı ile biriyle tanistirildim konuşmaya başladık çok iyi bi insan demekki benim için böylesi daha hayırlı dedim10 gün oldu ama ben sanki bütün hislerim alınmış yasayan ölü gibiyim.
Çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi dinliycem inşallah karşımdaki insanida üzmek ıstemiyorum hemen söz nisan olsun dedi bende yeni tanıştık daha olmaz dedim acele karar verip bi çıkmaza girmek istemiyorum
Bu hiz niye. Once bir hayal kirikligini at uzerinden. Gecmisi sil sonra istediginle tanisirsin.
Biz kadinlar asik olmadigimiz erkekler icin cok iyi bir insan lafini kullaniriz.
Bu cok iyi bir insana da yasadiklarini yasatma.
Evet yaşatmak istemiyorum zaten istemedimde ani oldu numaram falan verilmiş öyle konuştuk tanıştık ama zamana ihtiyacım olduğunu anladim
Yeni bir ilişkiye henüz hazır degilmiyim acaba
Ablan bilmiyor muydu bu meseleyi 3 günde başkasıyla tanıştırılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?