Yeni bir başlangıç yapmak için doğru zaman mi ?

swesp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2014
249
140
103
Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk sebebini kısaca anlatmak istiyorum.
1 buçuk senelik bir ilişkim vardı ve hersey çok güzel normal gidiyordu bana gelicem bekle diyordu bekliyorduk.
İnstagram kullanmıyorum diye eklememisti yani bi ara silmisti herkesi sildim demisti bakıyorum takipçisi artmis falan derken hemen sahte hesap açtım ekledim kabul etti ne göreyim birde nişan yapmış ve nişan fotoları atmış şok oldum 1 buçuk senedir beni boşu boşuna seviyorum diye kandırmis hemen sordum kim dedi yok yalan inkar etti sonra ailem zorladı mecbur kaldım dedi.
Bende ağzıma geleni saydim hakkımı helal etmiyorum bana yasattiklarini bin yasa Allah mutlu etmesin dedim ve heryerden sildim bitti.
Bunun üstüne bikaç gün sonra ablam aracılığı ile biriyle tanistirildim konuşmaya başladık çok iyi bi insan demekki benim için böylesi daha hayırlı dedim10 gün oldu ama ben sanki bütün hislerim alınmış yasayan ölü gibiyim.
Hayal kirikliklari umutsuzluk ve yaşadığım olay kandirilmam iyi niyetimin kullanılması bi çok şey..
Yeni bir ilişkiye henüz hazır degilmiyim acaba
Nasıl toparlancam bilmiyorum yada tanıştığım kişiye şans vermelimiyim zamanla hislerim olusurmu tam istediğim gibi biri ama daha önceki yaşanmışlık yipratti beni
Uzun oldu biraz hakkınızı Helal edin.

tabi ki yeni ilişkiye hazır değilsin.
1,5 yıldır güvendiğin, aşık olduğun adam haysiyetsizin biri çıkmış. bunu öğrendikten hemen 2 gün sonra nasıl yeni bir ilişkiye başlayabilirsin ki?
kendine zaman tanı.

Zor bir durum geçmiş olsun. Acele karar vermeyin derim, hem sizi yıpratır hem de karşınızdaki insanı yara bandı olarak kullanmanıza sebep olur. Biraz kendinizi toparlayın, romantik ilişkilerden uzak kalın bir süre. Belki ufak çaplı bir tatil iyi gelebilir. Acınız azaldıktan sonra yeni bir ilişkiye başlamanız daha sağlıklı olur, şu an için bence erken.

Her zaman çivi çiviyi söker taktiği sökmüyor sanırım.hayalkırıklıgın çok yeni daha böyle hissetmen çok normal.

Çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi dinliycem inşallah karşımdaki insanida üzmek ıstemiyorum hemen söz nisan olsun dedi bende yeni tanıştık daha olmaz dedim acele karar verip bi çıkmaza girmek istemiyorum

Bu hiz niye. Once bir hayal kirikligini at uzerinden. Gecmisi sil sonra istediginle tanisirsin.

Biz kadinlar asik olmadigimiz erkekler icin cok iyi bir insan lafini kullaniriz.

Bu cok iyi bir insana da yasadiklarini yasatma.

Çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi dinliycem inşallah karşımdaki insanida üzmek ıstemiyorum hemen söz nisan olsun dedi bende yeni tanıştık daha olmaz dedim acele karar verip bi çıkmaza girmek istemiyorum

Size de yazık karşınızdaki insana da. O da fazla aceleciymiş tanışalı 2 gün olmuş ne nişanı, az sakin olsun şampiyon :) Sosyal medyadan bir süre uzak kalın, çevre değişikliği, sevdiğiniz, dertleşebildiğiniz arkadaşlarınızla olmak iyi gelir.

Bu hiz niye. Once bir hayal kirikligini at uzerinden. Gecmisi sil sonra istediginle tanisirsin.

Biz kadinlar asik olmadigimiz erkekler icin cok iyi bir insan lafini kullaniriz.

Bu cok iyi bir insana da yasadiklarini yasatma.

Evet yaşatmak istemiyorum zaten istemedimde ani oldu numaram falan verilmiş öyle konuştuk tanıştık ama zamana ihtiyacım olduğunu anladim

Evet yaşatmak istemiyorum zaten istemedimde ani oldu numaram falan verilmiş öyle konuştuk tanıştık ama zamana ihtiyacım olduğunu anladim

Kibarca zamana ihtiyacin oldugunu , su siralar bir iliskiye hazir olmadigini soylersin. Bu sahistan bahsetmene bile gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…