yeni bir başlangıç

Nazo1509

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
388
501
103
Ankara
Arkadaşlar aranıza yenı katıldım inşallah haziranda tüp bebek tedavisine başalayacam bu süreç beni çok korkutuyor
Bir de çalışıyorum sizce çalışırken bu süreç nasıl olur

Arkadaşlar aranıza yenı katıldım inşallah haziranda tüp bebek tedavisine başalayacam bu süreç beni çok korkutuyor
Bir de çalışıyorum sizce çalışırken bu süreç nasıl olur

öncelikle hayırlı olsun canım bulunduğun yerde yaptıracaksan pek bi sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum ama benim gibi olursa çok zor oluyo ben balıkesirde oturuyorum Ankarada yaptırdım heyet raporu almak zorunda kaldım

teşekkürler canım evet ankaradayım iş yeri ile konuştum transverden sonra rapor almaya karar verdim

bu benım için çok zor işim stresli bide en ufay seyleri kafayı takarım
inş stres yapmamaya çalışacam

hayırlı ugurlu olsun ınsallah hepımızın gonlune gore olur :) aynı sekılde bende cok streslıyım ve herseyı kafama takarım inş sonucu etkılemez canım bende haziranda başlıyorum bol şansssssss :))))

hayırlı ugurlu olsun ınsallah hepımızın gonlune gore olur :) aynı sekılde bende cok streslıyım ve herseyı kafama takarım inş sonucu etkılemez canım bende haziranda başlıyorum bol şansssssss :))))

tesekkürler canım sabretmeye calışacaz başka care yok
ben bugun gittim henuz adet değildım 26sında olacam adetin 2. yada 3. gün gel tahlillerini yapalım adetin bitince de gelirsin hem kurul raporunu çıkarırsın hem de histereskopi yaparız dedi .eger bir sıkıntı yoksa sonrakı adetinde baslarız dedi yanı anlayacagın temmuz a kaldı

sen nerde tedaviye başlayacaksın

aman geç olsun da güç olmasın canım herseyde vardır bır hayır öyle düşün.temmuz ağustos fark etmez yeterkı gönlümüze göre olsun inşallah.bende haziran 15 te ( bir aksilik çıkmassa :) ) adetin ilk günü haber verip 2 yada 3.günü tedaviye başlayacım inşallah:18:
heycanlı endişeli meraklı bir süreç bu ya başlasada bitse bir an önce insan düşündükce stres oluyo vala.dr murat keskin de başalayacağım ben, sen nereye gittin canım hayırlısı hepımız ıcın...

Canim hepimiz icin hayirlisi olur insallah ben zekai tahir de basladim hangi diktor oldugu kesin degil murat bey nerde acaba ?
Eger bir sorun cikmazsa bende haziranin 28inde baslarim ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar ben tüp bebk tedavisine yenı başlıyorum
zekai tahire gidiyordum sen riskli grupsun dediler ve orda yapmak istemediler tıp fakultelerıne yonlendirdiler.
bende özelde yaptırmak istiyorum ve hulusı beyı duydum . başkent te ücret ne oluyor acaba?????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…