yeni bir ben..beni bilenler yazarsa cok daha sevinirim

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kizlar yakin zamanda birisi ile buluscam..

kisa bir süredir yazisiyorum whats apptan.. okul yillarindan birisi benden 1yas büyük yani 24 yasinda.. adiyamanli kendisi, kisa bir süre önce tesadüften görüsmüstük, hikayemi biliyor, kötü bir niyet sezmedim.. bugun bulusup birseyler yiyelim mi yakin zamanda yazmis, bende olabilir haberlesiriz yazdim..

dogrumu yapiyorum yanlismi.. hemen kendimi kaptirmak istemiyorum ama ilgisi beni cok mutlu ediyor, bu arada mario pesimden dolanmaktan vazgecmedi, ugrasti durdu sürpizler, videolar ne ararsiniz.. ama hic birsekilde affetmedim ve yeni bir iliskiye basladigimi söyledim.. simdi ara ara sms atiyor, yakinda onuda birakir.. yani benim icin onun konusu ve kitabi tamamen kapandi..

Mario dan boşandın mı

eylülden beri tamamen ayrildik.. zaten subat ayindan beri patlak vermisti bazi seyler.. sonra baska birisi ile görüsmeye baslamis evliyken.. en son yaz aylarinida o kadinla berbaber gecirdi bosandik bitti gitti.. bosanmadan önce hic bir sekilde orali olmayan insan, bosandiktan sonra beni sevdigini anlamis.. beni gercekten kaybettiginde anlamis ne Kadar cok sevdigini..

ama icimi paramparca etti, yeniden bir beraberlik söz konusu bile olamaz..

Mario ya karsı en ufak bi hissin dahi yoksa..

Bu yeni kişiyi tanıyabilirsin..

İlla ilişki olcak dıye bişe yok..yeni bi ses..yeni bi nefes olur hayatına

Hayırlısı be esmerim,denemekten zarar gelmez. Bu defa mutlulugu yakalarsin belki,belli mı olur :KK19:

eylülden beri tamamen ayrildik.. zaten subat ayindan beri patlak vermisti bazi seyler.. sonra baska birisi ile görüsmeye baslamis evliyken.. en son yaz aylarinida o kadinla berbaber gecirdi bosandik bitti gitti.. bosanmadan önce hic bir sekilde orali olmayan insan, bosandiktan sonra beni sevdigini anlamis.. beni gercekten kaybettiginde anlamis ne Kadar cok sevdigini..

Bi ara mail falan atiyodu,noldu bıraktı mı peşini? Turkiyeye geldin mı?

Kapılmaktan bahsetme şimdi.
Bundan korkmaya da gerek yok.
Buluşmanın bir zararı olmaz.
Önceki konularını da biliyorum bu arada.
Yeni birini tanımak, hoşlanmak güzel bir şey olacak senin için.
Sadece iyi tanımaya çalış, aceleye getirme hiçbir şeyi. Akışa bırak bence.

Geçmiş olsun
Çat diye sevgili olma.farklı beklentileri olabilir
Objektif olarak tanımaya çalış cnm

Kapılmaktan bahsetme şimdi.
Bundan korkmaya da gerek yok.
Buluşmanın bir zararı olmaz.
Önceki konularını da biliyorum bu arada.
Yeni birini tanımak, hoşlanmak güzel bir şey olacak senin için.
Sadece iyi tanımaya çalış, aceleye getirme hiçbir şeyi. Akışa bırak bence.

evet bende ondan korkuyorum.. akisina birakamiyorum..

o Kadar özlemisim ki biriyle is disinda iletisim kurmayi.. cok yapiskan davranmiyorum allahtan, o yazarsa yaziyorum, oda baya bir istahli yaziyor sagolsun..:)

hayallere dalmadan duramiyorum.. biliyorum illa bir beraberlik yasanacak diye birsey yok ama bilmiyorum özlemisim sefkati, koruyup kollanmayi, sahiplenilmeyi.. ve oda öyle birisi iste..

Geçmiş olsun
Çat diye sevgili olma.farklı beklentileri olabilir
Objektif olarak tanımaya çalış cnm

iste o yüzden bunuda düsünüyorum..ama kötü niyet sezmedim..

yinede bilemiyorsun insanlari.. bosanmis, dul..hmm belki kisa bir süre icin ayni yatagi paylasiriz gibi düsünüyorda olabilir bundan cok korkuyorum.. kusura bakmayin acik yaziyorum ama..

ciktim cünkü mc dondalsa gidecegimi bilmiyordum tabi!!

girince, bir sasirdim caktirmamaya calistim ama baya bir bozuldum..sesten, kalabaliktan birsey anlamadim, bir kahve ictimi ve byebye dedim..eve geldim agladim =(
Niye agliyorsun tatlim? Onune cikan ilk adamla beraber olursan hata edersin zaten. Bunlari eleyeceksin iste. Ilk ilgi gosterene kosma. Cimri adamin tekiymis demekki. Bosver bunu sen

ciktim cünkü mc dondalsa gidecegimi bilmiyordum tabi!!

girince, bir sasirdim caktirmamaya calistim ama baya bir bozuldum..sesten, kalabaliktan birsey anlamadim, bir kahve ictimi ve byebye dedim..eve geldim agladim =(

Henuz anlam yuklememistir esmer.Dur bakalim.
Ayrica hatirlatayim vakti zamaninda mario binbir turlu romantizmler yapti da noldu? Bize resmen bir masal prensi olarak bahsediyordun.Tirt cikti.

Esmerimsin önceki konularini biliyorum. İçimden bir ses bu adamdan bir cacik olmaz diyor. Bu kez bari üzülme sende mutlu ol ama bu adamla olmaz yaaa MCdonalds ne ergen gibi. Ciks olmaz yani.

Back
X