- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Mario dan boşandın mı
Bi ara mail falan atiyodu,noldu bıraktı mı peşini? Turkiyeye geldin mı?eylülden beri tamamen ayrildik.. zaten subat ayindan beri patlak vermisti bazi seyler.. sonra baska birisi ile görüsmeye baslamis evliyken.. en son yaz aylarinida o kadinla berbaber gecirdi bosandik bitti gitti.. bosanmadan önce hic bir sekilde orali olmayan insan, bosandiktan sonra beni sevdigini anlamis.. beni gercekten kaybettiginde anlamis ne Kadar cok sevdigini..
ama icimi paramparca etti, yeniden bir beraberlik söz konusu bile olamaz..
Geçmiş olsuneylülden beri tamamen ayrildik.. zaten subat ayindan beri patlak vermisti bazi seyler.. sonra baska birisi ile görüsmeye baslamis evliyken.. en son yaz aylarinida o kadinla berbaber gecirdi bosandik bitti gitti.. bosanmadan önce hic bir sekilde orali olmayan insan, bosandiktan sonra beni sevdigini anlamis.. beni gercekten kaybettiginde anlamis ne Kadar cok sevdigini..
ama icimi paramparca etti, yeniden bir beraberlik söz konusu bile olamaz..
Kapılmaktan bahsetme şimdi.
Bundan korkmaya da gerek yok.
Buluşmanın bir zararı olmaz.
Önceki konularını da biliyorum bu arada.
Yeni birini tanımak, hoşlanmak güzel bir şey olacak senin için.
Sadece iyi tanımaya çalış, aceleye getirme hiçbir şeyi. Akışa bırak bence.
Geçmiş olsun
Çat diye sevgili olma.farklı beklentileri olabilir
Objektif olarak tanımaya çalış cnm
Ciktiniz mi peki? Nasil gecti?kizlar..yeni bir konu acmak istemedim burdan devam edelim diye..
yemege cikalim dedigi sey mc donals mis
Ciktiniz mi peki? Nasil gecti?
Niye agliyorsun tatlim? Onune cikan ilk adamla beraber olursan hata edersin zaten. Bunlari eleyeceksin iste. Ilk ilgi gosterene kosma. Cimri adamin tekiymis demekki. Bosver bunu senciktim cünkü mc dondalsa gidecegimi bilmiyordum tabi!!
girince, bir sasirdim caktirmamaya calistim ama baya bir bozuldum..sesten, kalabaliktan birsey anlamadim, bir kahve ictimi ve byebye dedim..eve geldim agladim =(
ciktim cünkü mc dondalsa gidecegimi bilmiyordum tabi!!
girince, bir sasirdim caktirmamaya calistim ama baya bir bozuldum..sesten, kalabaliktan birsey anlamadim, bir kahve ictimi ve byebye dedim..eve geldim agladim =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?