Yeni bir ben için?

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Ben kendimden kısaca bahsedeyim.
22 yasindayim ve asiri depresif bir haldeyim. Evimin oldugu yerde hic arkadaşım yok.. olmama nedeni sonradan taşındik ve kafa yapilarimizin hayata bakış acilarimizin farkli olmasi..
Surekli erkek muhabbetlerini seven biri degilim. Kendimi geliştirmek istiyorum.
Bu zamana kadar birsey yapamam ve onceden yapmak istedigim seyleri bile yapamamam sonucu ice kapanik olumsuz biri oldum. Ve bu taz tatilinde fark ettim ki, kendi basima 6 ay baska ilde kalmama ragmen.. sen yapamazsin, zayifsin.. baskasi gibi cabalayan biri degilsin.. bu laflari gelisiguzel soyluyordu. O da farkinda degildi. Tabiki herseyi anneme bağlamiyorum sadece boype bir farkindalik yasadim.
.
.
.
Simdi bi alanda yapacagim değişiklik birçok alanı etkileyecegi için adim atmaya karar verdim.

Sunlari dusunsum sizin de fikirlerinizi almak istiyorum

1. Giyimime dikkat etmek ve bu ay kıyafet almak. Guzel ve saygin giyinmek istiyorum.

2.makyaj yapmayi ogrenmek. Yeni makyaj malzemeleri almak.

3. Kizsam dahi insanlara olan saygimj kaybetmemek ve olumsuz konusmamak

4. Kpss ye baslamak.

5.staj yapmak icin basvurular yapmak.

6. Film listemi bitirmek.

7. Annemle müze gezmek.

8. İngilizce öğrenmeye başlamak.

9. Squat Challenge yapmak :D

10. Zamam yonetimi yapmak ve Çabalamak

**Buraya yaptiklarimi yazmaya caliscam.

**Giyim makyaj konusunda ozellikle tavsiyelerinizi bekliyorum

Giyim konusubda tavsiye verelimde.. vucut tipini bilmiyoruzki? Zsyifmisin kilolumu? Uzun musun kisa mi?

Değişmek ve kendinizi geliştirmek adına karar almanız çok güzel, tebrik ederim.
Makyaj yapan biri değilim rimel ve göz kalemi dışında bir şey kullanmadığım için tavsiye veremiyorum.
Giyim konusunda ise az ama kaliteli, iş ortamına uygun giysiler tercih ediyorum.

Nasıl bir tarz istediğinize göre değişir kıyafet tavsiyesi buradan pek mantıklı gelmiyor bana. Herkesin vücut tipi farklı beğeneceği şeyler farklı vs.
Makyaj konusunda ise özgüveni arttıran bir şey olarak görmüyorum. Arada zamanım varsa yaptığım bir şey makyaj. Kendine makyajsız da güvenmelisin. Makyaja çok bel bağlamak güzel bir şey değil.

Giyim konusunda zevkine uygun kişileri takip edebilirsin baya yardımcı oluyor. Vücut tipi önemli ve kesinlikle deneyerek al. Aynı durumları yaşayan biri olarak söylüyorum. Aldığın kararlar muhteşem.

Nasıl bir tarz istediğinize göre değişir kıyafet tavsiyesi buradan pek mantıklı gelmiyor bana. Herkesin vücut tipi farklı beğeneceği şeyler farklı vs.
Makyaj konusunda ise özgüveni arttıran bir şey olarak görmüyorum. Arada zamanım varsa yaptığım bir şey makyaj. Kendine makyajsız da güvenmelisin. Makyaja çok bel bağlamak güzel bir şey değil.
Haklisiniz. Ama biraz makyaj saga cacanli gosteriyor insani. O acidan bakiyorum : )

Giyim konusunda zevkine uygun kişileri takip edebilirsin baya yardımcı oluyor. Vücut tipi önemli ve kesinlikle deneyerek al. Aynı durumları yaşayan biri olarak söylüyorum. Aldığın kararlar muhteşem.
Ben cok gunluk giyiniyorum. Tisort kot genelde. Ama artik kombin yapmak istoyorum. Hem is is hayatina atilacagim seneye daha şık olmam gerekiyor. Bu halde biraz zor :D

1 ve 2 hakkında yorum yapayım.
Daha önce giyimle ilgili konu açmışsınız, tarzımı bilmiyorum demişsiniz. Kendinizi hangi kıyafetler ve hangi renklerle mutlu hissettiğinizi bulmaya çalışın. Evdeki dolabınızı boşaltıp gerçekten severek giydiklerinizi ayırın. Sonra bunları giyinip hatta aynada foto çekip en yakışanlarını seçin. Büyük mağazalardan birine gidip farklı giysiler deneyin. Mesela etek giymem/giymedim diyorsanız etek deneyin. Canlı ve pastel renkleri üzerinize tutup teninizle uyumuna bakın. Kolaydan başlamak isterseniz düz siyah ve beyazdan gidip araya sarı gibi 1 canlı renk atabilirsiniz.
Makyaj yapmayı bilmiyorsanız en kolayı rimel ve hafif bir ruj veya renkli dudak nemlendiricisi olur.

Ben cok gunluk giyiniyorum. Tisort kot genelde. Ama artik kombin yapmak istoyorum. Hem is is hayatina atilacagim seneye daha şık olmam gerekiyor. Bu halde biraz zor :KK70:
Aslında zor değil ama algoritma gerekiyor biraz. Aldığın parçaların uyumu, beğenmen, vücut tipine yakışması, rengi ve o rengin tenine ve gardırobuna uyumu önemli. O yüzden ilk önce izle. Bir çok sosyal mecradan bak. Senin vücut tipinde aynı işi yapan, aynı tarza sahip insanlar nasıl giyiniyor.

↗↗ Kpss ye matematik ile başladım :KK70:
İlk konulardan bir kac ay once soru çözdüğüm ve en sevmedigim konular olduklari icin onlari gectim. Direk soru çözümü ile basladim. Kafam yandi uzun zamandir cozmuyordum.
Aksama Tükce çözulecek.

↗↗ Makyaj kutusu olusturdum. Suan rimelim, farım, rujlarim ve eyeliner var.

↗↗ Aksama bir film izleyeceğim.

↗↗ Cilt vakimi yapılacak.

↗↗ squat yapılacak (Çok yorgun olmazsam)

kot tisort ile mutlu isen o şekilde devam et. her gün grandtuvalet gezilmez ki. çalışmıyosun da zaten yani evin içinde mi yapacaksın kombini?
boşver. dersine çalış, gez dolaş.

kot tisort ile mutlu isen o şekilde devam et. her gün grandtuvalet gezilmez ki. çalışmıyosun da zaten yani evin içinde mi yapacaksın kombini?
boşver. dersine çalış, gez dolaş.

Staja gidicrm ve mezun olucam seneye giyime ozen gostermek icin. Kot tisort spor günlük halim mutluyum tabiki ama yerine gore giyinmek istiyorum :D diğerleri ile de mutlu olurum zaten abartilk bir giyim istemiyorum

↗↗ Kpss ye matematik ile başladım :KK70:
İlk konulardan bir kac ay once soru çözdüğüm ve en sevmedigim konular olduklari icin onlari gectim. Direk soru çözümü ile basladim. Kafam yandi uzun zamandir cozmuyordum.
Aksama Tükce çözulecek.

↗↗ Makyaj kutusu olusturdum. Suan rimelim, farım, rujlarim ve eyeliner var.

↗↗ Aksama bir film izleyeceğim.

↗↗ Cilt vakimi yapılacak.

↗↗ squat yapılacak (Çok yorgun olmazsam)
ne güzel plan yapmışsın bir de ben başlayabilsem.

Valla günümüzde dış görünüş her şey.İnan doğru şeyi yapıyorsun.

İstediğin gibi gez diyenlere aldırma.Staj yaptığın yere kot tişört gitsen kimse seni ciddiye almaz.Mesela ben avukatlık stajına başlicam.Özel gardrop oluşturmaya başladım bile.

Belli bir saygınlık için asgari bazı şeyleri yapmak şart.Benim tavsiyem bununla iligili instagram hesapları takip etmen.Biraz tüyo kaparsın:KK48:

İnsan zamanı boşa harcamak yerine daha dolu geçirince yorulsa bile daha iyi hissediyor.Çabanı takdir ettim.Başarılar :KK73:

Valla günümüzde dış görünüş her şey.İnan doğru şeyi yapıyorsun.

İstediğin gibi gez diyenlere aldırma.Staj yaptığın yere kot tişört gitsen kimse seni ciddiye almaz.Mesela ben avukatlık stajına başlicam.Özel gardrop oluşturmaya başladım bile.

Belli bir saygınlık için asgari bazı şeyleri yapmak şart.Benim tavsiyem bununla iligili instagram hesapları takip etmen.Biraz tüyo kaparsın:KK48:

İnsan zamanı boşa harcamak yerine daha dolu geçirince yorulsa bile daha iyi hissediyor.Çabanı takdir ettim.Başarılar :KK73:

Evet guzel giyinmis birine davranisi değişiyor insanlarin.. bu yillardir boylr :D
Cok tesekkur ettim, stajinda kolayliklar diliyorum : )

Bugün Türkçe ve matematikten konu calisip soru cozdum.
Acaba kpss yerine ozelde mi is bulsaydim diye düşündüm. Motivasyonum azaldi biraz
Sanki önümde cok engel varmis gibi geliyor
Ailemden bir destek gorememek beni acayop yipratiyor.
Dun aksam izledigim film çok güzeldi. Keske daha once izleseydim dedim.
Bugunde film izleyecegim.
Bakim yapamamistim bugun peeling yapicam. Yuzum cok kotu geliyor. Baya kararmisim :(
Ne yaparsam yapayim sanki birseyler eksik geliyor. Moralim bozuk biraz.

Ben film listeni merak ettim ayrıca kıyafet olarak çok desenli çiçekli iş kıyafeti işin uygun olmaz sanırım sade ve şık kıyafetler al ve ten rengine göre kıyafet ye alabilirsin ben öyle yapıyorum

Ben film listeni merak ettim ayrıca kıyafet olarak çok desenli çiçekli iş kıyafeti işin uygun olmaz sanırım sade ve şık kıyafetler al ve ten rengine göre kıyafet ye alabilirsin ben öyle yapıyorum
Aksam paylasirim kucuk bir liste 20 film var.. ve tur olarak, bilim kurgu, komedi ağırlıklı bir liste. Seviyor musunuz bilimkurgu :)

Öncelikle kıyafetlerle saygın olunmadığını anlayarak kişisel olarak gelişime adım atabilirsiniz .
Saygın giyinmek nedir ya ? Karakter saygın olur bi bez parçası insana ne saygınlık katacak.

Back
X