- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
Ben kendimden kısaca bahsedeyim.
22 yasindayim ve asiri depresif bir haldeyim. Evimin oldugu yerde hic arkadaşım yok.. olmama nedeni sonradan taşındik ve kafa yapilarimizin hayata bakış acilarimizin farkli olmasi..
Surekli erkek muhabbetlerini seven biri degilim. Kendimi geliştirmek istiyorum.
Bu zamana kadar birsey yapamam ve onceden yapmak istedigim seyleri bile yapamamam sonucu ice kapanik olumsuz biri oldum. Ve bu taz tatilinde fark ettim ki, kendi basima 6 ay baska ilde kalmama ragmen.. sen yapamazsin, zayifsin.. baskasi gibi cabalayan biri degilsin.. bu laflari gelisiguzel soyluyordu. O da farkinda degildi. Tabiki herseyi anneme bağlamiyorum sadece boype bir farkindalik yasadim.
.
.
.
Simdi bi alanda yapacagim değişiklik birçok alanı etkileyecegi için adim atmaya karar verdim.
Sunlari dusunsum sizin de fikirlerinizi almak istiyorum
1. Giyimime dikkat etmek ve bu ay kıyafet almak. Guzel ve saygin giyinmek istiyorum.
2.makyaj yapmayi ogrenmek. Yeni makyaj malzemeleri almak.
3. Kizsam dahi insanlara olan saygimj kaybetmemek ve olumsuz konusmamak
4. Kpss ye baslamak.
5.staj yapmak icin basvurular yapmak.
6. Film listemi bitirmek.
7. Annemle müze gezmek.
8. İngilizce öğrenmeye başlamak.
9. Squat Challenge yapmak
10. Zamam yonetimi yapmak ve Çabalamak
**Buraya yaptiklarimi yazmaya caliscam.
**Giyim makyaj konusunda ozellikle tavsiyelerinizi bekliyorum
22 yasindayim ve asiri depresif bir haldeyim. Evimin oldugu yerde hic arkadaşım yok.. olmama nedeni sonradan taşındik ve kafa yapilarimizin hayata bakış acilarimizin farkli olmasi..
Surekli erkek muhabbetlerini seven biri degilim. Kendimi geliştirmek istiyorum.
Bu zamana kadar birsey yapamam ve onceden yapmak istedigim seyleri bile yapamamam sonucu ice kapanik olumsuz biri oldum. Ve bu taz tatilinde fark ettim ki, kendi basima 6 ay baska ilde kalmama ragmen.. sen yapamazsin, zayifsin.. baskasi gibi cabalayan biri degilsin.. bu laflari gelisiguzel soyluyordu. O da farkinda degildi. Tabiki herseyi anneme bağlamiyorum sadece boype bir farkindalik yasadim.
.
.
.
Simdi bi alanda yapacagim değişiklik birçok alanı etkileyecegi için adim atmaya karar verdim.
Sunlari dusunsum sizin de fikirlerinizi almak istiyorum
1. Giyimime dikkat etmek ve bu ay kıyafet almak. Guzel ve saygin giyinmek istiyorum.
2.makyaj yapmayi ogrenmek. Yeni makyaj malzemeleri almak.
3. Kizsam dahi insanlara olan saygimj kaybetmemek ve olumsuz konusmamak
4. Kpss ye baslamak.
5.staj yapmak icin basvurular yapmak.
6. Film listemi bitirmek.
7. Annemle müze gezmek.
8. İngilizce öğrenmeye başlamak.
9. Squat Challenge yapmak

10. Zamam yonetimi yapmak ve Çabalamak
**Buraya yaptiklarimi yazmaya caliscam.
**Giyim makyaj konusunda ozellikle tavsiyelerinizi bekliyorum