Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21

ruzgarozge

Çok şükür bin şükür. ...
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
1.634
17
358
günaydın bayanlar :71::71::71:

hepimiz çok güzeliz bundan eminim fakat bu kilolar ne olacak ?

evli bekar fark etmez her bayan kendini her zaman güzel hissetmek ister ve çevresindeki herkesin beğenisini almak ister.

o zaman uzun ama eğlenceli bir yola benimle devam etmek isteyen bütün arkadaşlarımı beklerim.

ben aynı zamanda pko luyum ve buyüzden yediklerime dikkat etmediğim sürece kilo alıyorum.

eşimle bir bebeğimiz olsun istiyoruz ve ben kilo vermeden sağlıklı bir hamilelik geçiremeyeceğimi doktorum üstüne basa basa söyle.

yani anlayacağız kilo hep bir problem.

yemek cok güzelde kilo almak olmasa :34:

bu arada arkadaşlar 25.06.2013 te başladım diyetime 86 kiloydum ve bugün sabah tartıldım 84.3kg geldim.

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ KİLO[/TD]
[TD]BOY[/TD]
[TD]ŞUANKİ KİLO[/TD]
[TD]VERİLEN KİLO[/TD]
[TD]HEDEF KİLO[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgarözge[/TD]
[TD]86.1[/TD]
[TD]158[/TD]
[TD]80.7[/TD]
[TD]5,4[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]velosipet[/TD]
[TD]81.6[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]81.6[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrhs[/TD]
[TD]80.1[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]80.1[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecetuba84[/TD]
[TD]61,3[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]61,3[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sndz[/TD]
[TD]62[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]58,8[/TD]
[TD]3,2[/TD]
[TD]53[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izmirli-merve[/TD]
[TD][/TD]
[TD]160[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursehulya[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]69,1[/TD]
[TD]11,9[/TD]
[TD]63[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Farmela[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]150[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

evli bekar fark etmez her bayan kendini her zaman güzel hissetmek ister ve çevresindeki herkesin beğenisini almak ister.

o zaman uzun ama eğlenceli bir yola benimle devam etmek isteyen bütün arkadaşlarımı beklerim.

ben aynı zamanda pko luyum ve buyüzden yediklerime dikkat etmediğim sürece kilo alıyorum.

eşimle bir bebeğimiz olsun istiyoruz ve ben kilo vermeden sağlıklı bir hamilelik geçiremeyeceğimi doktorum üstüne basa basa söyle.

Umarım en doğru zamanda hedef kilona ulaşırsın.Kolay gelsin:54:

Hadi yolun açık olsun bacım:16:

arkadaşlar grupta olmak isteyenler için liste hazırlıcam bana özelden şuan ki ve hedef kilo yu yazarlarsa cok memnun olurum :34:

İnşallah istediğin kiloya düşersin ve gönlündeki güzel şeyleri gerçekleştirirsin canım kolay gelsin :21:

Bu arada ben bir topikte takılıyorum ama sizlerlede paylaşımda bulunmak isterim sizide tanımak isterim kabul ederseniz

sabah menüm

1 bardak süt
1 küçük ekmek içine domates ve peynir dürüp yedim ve çay

akşam fazla kaçırdım çekirdeği normalde saat 21:00 den sonra bişey yememeye çalışıyorum başarıyodum da ama dün çekirdek baya yedim çekirdekle başım dertle :(

sabah ki menüm

kalktığım bir bardak ılık su
1 domates
1 biber
1 salatalık
1 demet maydonuz
2 kk peynir.

zeytin yememeye karar verdim. bide ekmeği kesicem tamamen onun yerine badem ceviz fındık yiyicem

sabah menüm

1 bardak süt
1 küçük ekmek içine domates ve peynir dürüp yedim ve çay

akşam fazla kaçırdım çekirdeği normalde saat 21:00 den sonra bişey yememeye çalışıyorum başarıyodum da ama dün çekirdek baya yedim çekirdekle başım dertle :(

evet çekirdek önüne bi geldi mi bitirinceye kadar çitler durursun.

Back
X