• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Düzen Kurmaya Değer Mi???

ashabi_lady

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
65
0
286
40
Sakarya
Arkadaşlar ben sakaryada yaşıyorum internet kanalıyla yapmış olduğum başvurulardan biri bana geri döndü
turkcell çağrı merkezi için görüşmeye çağırıyor bi danışmanlık şirketi, sizce şartları nasıl, eğer kabul edilirsem çünkü istanbulda bir düzen kurucam kardeşimde istanbuld aokuyo onunla ev tutucam.
sizce ne gibi şeylere dikkat ederler mülakatta, ve kabul edilirsem başlarsam pişman olurmuyum. lütfen yardımmm..

çağrı merkezi için düzenini asla bozmamalısın geç yazdım bu cvbı ama yeni gördüm. ben çağrı merkezinde çalıştım 1 yıllık sözleşmem bitene kadar kafayı yiyodum orda dar attım kendimi. turkcell herkesi çağırıyo ben başvurmadığım halde 3 kere aradılar. ama orda çalışmış arkadaşlarım da var turkcell çok fazla müşterisi olan bir firma ve de çağrı merkezi çok aranıyo bu yüzden de yoğunluk çok çok fazla olur diye düşünüyorum queu larla uğraşmaktan sıyırabilirsin sakaryadan buraya çağrı merkezi için gelmeye değmez.

Arkadaşlar ben sakaryada yaşıyorum internet kanalıyla yapmış olduğum başvurulardan biri bana geri döndü
turkcell çağrı merkezi için görüşmeye çağırıyor bi danışmanlık şirketi, sizce şartları nasıl, eğer kabul edilirsem çünkü istanbulda bir düzen kurucam kardeşimde istanbuld aokuyo onunla ev tutucam.
sizce ne gibi şeylere dikkat ederler mülakatta, ve kabul edilirsem başlarsam pişman olurmuyum. lütfen yardımmm..
Kesinlikle değmezzzzz:sm_confused:

çağrı merkezi için değmez.. stresi fazla olduğundan iş gücü devri çok fazla oluyor.. yani insanlar dayanamayıp bırakıyor.. ben şahsen hiç çalışmadım ÇM'de ama çalışan arkadaşlarım var ve şirketimizin de ÇM var..

daha küsel bi teklif gelecektir karşına biraz daha bekler ve araştır bence..

Back
X