- Konu Sahibi DerdiminDermani
İnşallahCok buyuk ihtmalle ikiz olabilir cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahCok buyuk ihtmalle ikiz olabilir cnm
Hm 1+2gunlk falan herhaldeBeklenen adet tarihimden 1 gun sonra kan testi yaptirdim 92,6 di
Evet canim kimyasal gebeligin olmuş. benimde birkeresinde 9.81 cikti ertesi gune adet oldum o aşamada tutunma aşaması ve tutunamamis bu ya yumurta yada sperm.kalitesizliginden.olabiliyomuş.Fikri olan var mı kızlar . Hamile değilim sonucunu çıkarmalıyım sanırım sizce de öyle di mi
Yani düşük mü yaptım sence önceki değerim de 13 müş sanırım canım . Dr a gitmem gerekiyor di mi hemenEvet canim kimyasal gebeligin olmuş. benimde birkeresinde 9.81 cikti ertesi gune adet oldum o aşamada tutunma aşaması ve tutunamamis bu ya yumurta yada sperm.kalitesizliginden.olabiliyomuş.
Neden öyle söylemiş ki ya:/Bugun beta 1914 cktı. doktor alttan muayne etti cok kucuk bisey gordugunu ama bunun saglksz bi gebelik olabilme ihtimali oldugunu soyledi. dıs gebeliktede degerler boyle yukselirmi?
Dis gebelik olsa hicbirsey gormezdi. Yada gordugu sey rahimde degil kanalda olurdu, kanalda bebek goren bir doktor anneyi eve gondermez diye dusunuyorum. Tehlikeli bir durum cunku. Bence bekleyin gec dollenme olabilir hemen paniklemeyinBugun beta 1914 cktı. doktor alttan muayne etti cok kucuk bisey gordugunu ama bunun saglksz bi gebelik olabilme ihtimali oldugunu soyledi. dıs gebeliktede degerler boyle yukselirmi?
Çok tşkederim.Dis gebelik olsa hicbirsey gormezdi. Yada gordugu sey rahimde degil kanalda olurdu, kanalda bebek goren bir doktor anneyi eve gondermez diye dusunuyorum. Tehlikeli bir durum cunku. Bence bekleyin gec dollenme olabilir hemen paniklemeyin
hamilesin ama kese görülene kadar dış gebelik, kalp atışı duyulana kadarda boş gebelik şüphesi vardır. Ondandır doktorunun öylw diyişi. Umarım sağlıkla gelir bebişin![]()
aynen canim walla bin turlu sey, biz kadinlarda detayciyiz, zor gecio o bekleme surecleri, bekleyen herkese allah sabir ve saglikli gebelikler versinDünyaya bak ya :) Testte çıksa kese görünmesi lazım kese görünse kalp atışı lazım ...Kimyasal gebelik ,dış gebelik ,boş gebelik
Doluyu görene kadar Allah sabır versin![]()
aynen canim walla bin turlu sey, biz kadinlarda detayciyiz, zor gecio o bekleme surecleri, bekleyen herkese allah sabir ve saglikli gebelikler versin![]()
sagol canimAminnn Allah senin evladına uzun ömür versin inşaAllah.
Biz bekleyişe devammm![]()
sagol canim, sanada hayirli bi evlat nasip olsun en kisa zamanda insallah
![]()