Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annesi sonradan beni istemediğine ve beni begenmediğine karar verdi oğluda ona uydu ve kapının önüne kondum. Sebepler cok küçüktü. Çok ayrıntıya giremiyorum ya tanınırmıyım acaba diye. Mahkeme sürecindeyiz çünkü. Ama ailesine en ufak bir saygısızlık yapmadım. Sadece annesi ne biliyim giyimimi begenmiyormuş ev işimi yaptıgım yemegi begenmiyormuş oğlunuda gaza getirmiş. Öylece bitirme kararı aldılar. Sorunlarda bu kusurlarımın üzerinde dönüp durdu. Ayrıntıya girmiyorum dediğim gibi.
Annesi sonradan beni istemediğine ve beni begenmediğine karar verdi oğluda ona uydu ve kapının önüne kondum. Sebepler cok küçüktü. Çok ayrıntıya giremiyorum ya tanınırmıyım acaba diye. Mahkeme sürecindeyiz çünkü. Ama ailesine en ufak bir saygısızlık yapmadım. Sadece annesi ne biliyim giyimimi begenmiyormuş ev işimi yaptıgım yemegi begenmiyormuş oğlunuda gaza getirmiş. Öylece bitirme kararı aldılar. Sorunlarda bu kusurlarımın üzerinde dönüp durdu. Ayrıntıya girmiyorum dediğim gibi.
Ana - oğul onlarda beyin vicdan insaf falan olmadığı için size bulacak başka kusur bulamamışlar. Kendinizi eksik ya da kusurlu görmeyin sakın. Siz değil başkasıda olsa kayınvalideniz yine bu sonu hazırlardı oğluna. Elbet biter mahkeme süreci. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Siz geçmişi değil gelecekteki güzel günlerinizi düşünün.
Ana - oğul onlarda beyin vicdan insaf falan olmadığı için size bulacak başka kusur bulamamışlar. Kendinizi eksik ya da kusurlu görmeyin sakın. Siz değil başkasıda olsa kayınvalideniz yine bu sonu hazırlardı oğluna. Elbet biter mahkeme süreci. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Siz geçmişi değil gelecekteki güzel günlerinizi düşünün.
Teşekkür ederim. Aynen vicdanın zerresi yok onlarda. Başlarda cok kötüydüm kendi kendime keşke giymeseymişim onu yada keşke evlenmeden önce öğrenseymişim o yemekleri doğru yapmayı falan diye kendi kendime çok konuştumda. Bakıyorum annem diyorki ben evlendikten sonra öğrendim bir yumurta koramazdım 1 yıl annem getirdi eve yemek dedi. Sonradan yapabilmeye başlamış. Herkes aynı. Ama bu bana denk gelen insanlar adiler. Yediremiyorum şıan hic kendime hicc. Helede bunlara verdikleri tepkileri görseniz bi namussuzluk yaptım sanarsınız. Bide kadın anneme falanda kızmış siz tasvip ediyomusunuz yani ne açık görüşlü aileymişsiniz diye annemi aşağılamış. Pislik...
İnşallah gelecek çok güzel olur. İnşallah en kosa zamanda unuturum. İnşallah hemen biter bu süreç. Çok yoruldum
Çekinmiyorumda bi garip oluyo ya. Bi şüpheli şüpheli bakıyolar suratıma. Böyle genç yaşta kısa sürede ne olduda der gibi bakıyolar suratıma. Birde iş görüşmesinde de denmiyo ya o kadar özele girmek olmuyo dediğim gibi garip oluyo..
hic merak etmeyin hepsi gececek.. bosanmak dunyanin sonu degil, aksine bence insan yuklerini atar, hafifler. benim kuzenim de 4 yil evil kalmisti eski esiyle, cocuk yapmadan bosandilar. bosandiklarinda kuzenim 33 yasindaydi, 1 yil sonar simdiki esiyle tanisti, suan 3 yillik evliler ve 2 yasinda bir ogullari var. herkes mutlulugu ilk seferde bulacak diye bir kural yok.. insallah bundan sonraki hayatinizda karsiniza hep iyi insanlar cikar...
hic merak etmeyin hepsi gececek.. bosanmak dunyanin sonu degil, aksine bence insan yuklerini atar, hafifler. benim kuzenim de 4 yil evil kalmisti eski esiyle, cocuk yapmadan bosandilar. bosandiklarinda kuzenim 33 yasindaydi, 1 yil sonar simdiki esiyle tanisti, suan 3 yillik evliler ve 2 yasinda bir ogullari var. herkes mutlulugu ilk seferde bulacak diye bir kural yok.. insallah bundan sonraki hayatinizda karsiniza hep iyi insanlar cikar...
Yaa cok seviniyorum böyle şeyler duydugumda ne güzel kuzeninizin adınada sevindim. İnşallah bende öyle yada böyle evlenirim yada evlenmem ama bir dikiş tutturup güçlü birisi olur ve mutlu olurum tek duam bu