- 25 Nisan 2024
- 296
- 468
- 18
- 30
- Konu Sahibi dermansizdertler
Arkadaşlar zaman ve yaşadıklarım beni çok takıntılı yaptı aynı şeyi günlerce düşünebilirim artık beynim çok yoruluyor.. İnanın yüzü bir insanın bi anda çöker mi öyle çöktüm. Hayat enerjim yok keyfim yok ne yaparsam yapayım o ana odaklanamıyorum aklım hep yasadiklarimda oluyor, artık kurtulmak istiyorum nefes almak doya doya gülmek anı yaşamak, oh be hersey geçti demek istiyorum. Diyemiyorum geçmiyor.. çektiklerimi yasadiklarimi unutamıyorum içimde hep bir yerler aciyor neden diye sorgulamaktan yoruldum yaşam hevesim bile yok..
İse girdim çalışıyorum borçlarımı oduyorum.. yanında ise girdiğim kadın benim yaşlarımda oda bosanmis 2 cocugu var.. izin gununde gündüz çocuklari beraber dışarı çıkıyoruz gece club'a falan gidiyoruz.. icinde olduğum ruhsal bunalımın farkında ve bana destek oluyor.. cocuklaro hafta sonu yüzme kursuna gidiyor benimkileri birini de o yazdırdı birini de ben karşılıyorum hep beraber gidiyorlar.. çabalıyorum uğraşıyorum çocuklarıma yetmeye kendime yetmeye ama hep mutsuzum
İse girdim çalışıyorum borçlarımı oduyorum.. yanında ise girdiğim kadın benim yaşlarımda oda bosanmis 2 cocugu var.. izin gununde gündüz çocuklari beraber dışarı çıkıyoruz gece club'a falan gidiyoruz.. icinde olduğum ruhsal bunalımın farkında ve bana destek oluyor.. cocuklaro hafta sonu yüzme kursuna gidiyor benimkileri birini de o yazdırdı birini de ben karşılıyorum hep beraber gidiyorlar.. çabalıyorum uğraşıyorum çocuklarıma yetmeye kendime yetmeye ama hep mutsuzum